Nu zinokit, as nerandu prie ko prikibt Lamellos portretuose... pirmas gal kiek per sviesus - bet man vis vien patinka... o jau modelis, modelis...
lamella, man labai grazus portretai, del pirmojo, sutinku su Bacardi, kad zvilgsniui truksta vietos. Isdegimu as nematau, arba man jie nemaiso.
QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 18:58)
Lamella, man labai patiko tavo antrasis portretas, toks be galo švelnus ir mielas . Man ir išdegimai čia netrukdo
O pirmoje nuotraukytėje , kaip Baccardi jau minėjo, norėtųsi žvilgsniuj daugiau erdvės palikti, ir man nepatinka, kad pirmoje nuotraukoje labai ryškiai matosi durys (?).
O pirmoje nuotraukytėje , kaip Baccardi jau minėjo, norėtųsi žvilgsniuj daugiau erdvės palikti, ir man nepatinka, kad pirmoje nuotraukoje labai ryškiai matosi durys (?).
Ten spinta senoviška Dėkui už komentarą.
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 19:02)
Nu zinokit, as nerandu prie ko prikibt Lamellos portretuose... pirmas gal kiek per sviesus - bet man vis vien patinka... o jau modelis, modelis...
Dėkui labai šeip kai spalvotą foto žiūriu tai nėr labai ten išdegę, gal kai verčiau į jb taip išbalino...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 13, 19:03)
lamella, man labai grazus portretai, del pirmojo, sutinku su Bacardi, kad zvilgsniui truksta vietos. Isdegimu as nematau, arba man jie nemaiso.
Ačiū už komentarą.
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 17:22)
Laba, dedu pora portretų, sutaršykit.
Labai faini antras man labai patiko kad viskas suderinta. kol mačiau tik veidą ir ranką - galvojau kad reik mobilaus į tą ranką, o kai atverčiau pilną vaizdą - nieko netrūksta labai suderinta voskas - knyga, fone senoviniai baldai
Kaip vertei į JB? Jei turėsi kada laiko - parašyk "dlia osobo tupyx"
QUOTE(lamella @ 2009 03 13, 18:22)
Laba, dedu pora portretų, sutaršykit.
Oi, Lamella, Lamella, jau grozis...
Pirmoje man, kaip ir daugeliui, nebent zvilgsniui vos vos truksta.
Isdegimus matau antroje, bet akiu grozis, zvilsnis juos tarsi nustelbia. Pirmoje isdegimu nematau arba jie ten tinka. :-)
O durys man nemaiso. Kaip tik pliusa prideda ta senovine aplinka.
QUOTE(Sadi @ 2009 03 13, 19:19)
Labai faini antras man labai patiko kad viskas suderinta. kol mačiau tik veidą ir ranką - galvojau kad reik mobilaus į tą ranką, o kai atverčiau pilną vaizdą - nieko netrūksta labai suderinta voskas - knyga, fone senoviniai baldai
Dėkui labai, smagu,kad patiko.
Verčiau su actionu, "NicholeVan", čia kur siuntemės visos ir rinkausi standar BW.
Peršvietimai/išdegimai. (Peršvietimai/išdegimai - akinančiai balti, be jokios spalvinės informacijos lopai, atsirandantys dėl neteisingo ekspozicijos parinkimo esamoms apšveitimo sąlygoms. Išdegimai ypač krenta į akis portretuose, bei tada, kai jie yra didelio ploto (pvz. dangus). Jau fotografavimo metu reikia stengtis neišdeginti didelių plotų, nes informacija tuose plotuose yra prarandama negrįžtamai.)
Bent jau taip kaip parašyta čia pas pažengusiąsias tai pirmoje foto sakyčiau jie yra ir ant veido ir ant rankos ir ant kairio peties. Bet taip jau 100proc. negaliu tikrai garantuot, nes ir pati esu pastebėjus, kad tarkim verčiant į j/b iš spalvoto atrodo tarsi išdegimas, o spalvotoj foto jo nėra. Su mano nuotrauka auto pirmąją lygiai tas pats. Niekas kol kas dar nepaminėjo, kad ten yra išdegimų (ir spalvotoj irgi nemačiau), o pas pažengusias kai įdėjau buvo kas pasakė Todėl ir aš, nepykit, tikrai nepiktai tik stengiuos į viską žiūrėt smulkmeniškai pastaruoju metu, nes taip pat kaip ir Jūs mokausi ir norisi viską pastebėt, nieko nepralest. Beja, jie man netrūkdo toje pirmoje foto, gražiai žiūrisi, tik pastebėjau, kad mano manymu, jie yra.
Bent jau taip kaip parašyta čia pas pažengusiąsias tai pirmoje foto sakyčiau jie yra ir ant veido ir ant rankos ir ant kairio peties. Bet taip jau 100proc. negaliu tikrai garantuot, nes ir pati esu pastebėjus, kad tarkim verčiant į j/b iš spalvoto atrodo tarsi išdegimas, o spalvotoj foto jo nėra. Su mano nuotrauka auto pirmąją lygiai tas pats. Niekas kol kas dar nepaminėjo, kad ten yra išdegimų (ir spalvotoj irgi nemačiau), o pas pažengusias kai įdėjau buvo kas pasakė Todėl ir aš, nepykit, tikrai nepiktai tik stengiuos į viską žiūrėt smulkmeniškai pastaruoju metu, nes taip pat kaip ir Jūs mokausi ir norisi viską pastebėt, nieko nepralest. Beja, jie man netrūkdo toje pirmoje foto, gražiai žiūrisi, tik pastebėjau, kad mano manymu, jie yra.
Nu jeigu taip žiūrint iš vyriškos pusės, tai modelio (čia gal tu Lamella) grožis paslepia
visus trūkumus.
visus trūkumus.
man labai labai Lamellos portretai tie išdegimai (jei tai tikrai išdegimai) man visiškai nemaišo, tik pirmoj gal kiek erdvės žvilgsniui norisi. viskas labai gražiai suderinta ir gerai žiūrisi tikrai pasistengta
Nu nematau aš išdegimų lamellos portretuose išdegimai man asocijuojasi su tiesiog šviečiančiais baltais plotais...o čia balta normali spalva ir tiek...na bent jau mano monitorius taip rodo man
Jei kalbant apie technine puse - tai isdegimus as matau tik pirmoj foto, yra vos pastebimi ir jie man netgi priduoda siek tiek zavesio.... zodziu nemaiso sitoj foto
as tai vis dar kankinuosi su komplikuotais j/b vertimais... turiu va dar toki kadra - spaudziau ta kontrasta kiek galejau visas komplikuotumas yra tas, kad saule cia Emi uz nugaros, taip kampu sivecia - ir veidukas is esmes yra seselyje.... tai veiduko dar sviesesnio nieeeekaip nepadarau... na paziurekit - ar isvis mest, ar dar yra nors keik vilties?
as tai vis dar kankinuosi su komplikuotais j/b vertimais... turiu va dar toki kadra - spaudziau ta kontrasta kiek galejau visas komplikuotumas yra tas, kad saule cia Emi uz nugaros, taip kampu sivecia - ir veidukas is esmes yra seselyje.... tai veiduko dar sviesesnio nieeeekaip nepadarau... na paziurekit - ar isvis mest, ar dar yra nors keik vilties?