Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 13, 16:43)
galiu pasakyt savo nuomone:

3 taskai - vienareiksmiskai blogai wink.gif as turiu 5 - ir man ju nerealiai truksta....

O siaip - jei jau lyderiauja Canon ir Nikon - matyt tai kazka reiskia... kainos, kokybe, aptarnavimas, priedai ir dar daugelis aspektu, ka gali suprast tik issigijes ir gerokai panaudojes fotoaparata smile.gif dar siuo metu stipriai vejasi Pentaxas savo kokybe... Tai va rinkciausi tik is siu triju - jokiu kitu, net neziureciau...

Jau net galva skauda.po ilgu skaitymu,maniau ties olympusu sustojau doh.gif ...
Tai turbut is canon ir nikon rinksiuos smile.gif .Tik norejau paklausti kur tie taskai rasos,nes apie olympusa atsitiktinai radau,kad tiek turi 4u.gif .
Aciū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 14:56)
Jau net galva skauda.po ilgu skaitymu,maniau ties olympusu sustojau doh.gif ...
Tai turbut is canon ir nikon rinksiuos smile.gif .Tik norejau paklausti kur tie taskai rasos,nes apie olympusa atsitiktinai radau,kad tiek turi 4u.gif .
Aciū 4u.gif .

ieskok fokusavimo tasku skaiciaus - visur turi but pamineta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 14:31)
Sveikos smile.gif

Lauzau galva kaip cia yra su tais veidrodiniais ir apskritai fotoaparatais frusty.gif ,nes noriu ir as greiciau nusipirkti profesionalesni,kad butu kur su juo tobulet mirksiukas.gif Ziuriu,pas visas vien Canon arba Nicon.Ir apskritai,matau,kad rinkoje sie populiariausi.Ir nesuprantu kodel g.gif .Ypac del to,kad nera vaizdo stabilizatroriaus pas abejus,live view ne pas visus modelius... ir siaip,atrodo daugiau funkciju turi Olympus E 520,bet minusai jo tie,kaip skaiciau,kad turi tik 3 af taskus ir siek tiek triuksmaut linkes g.gif (Beje,ar labai blogai tie 3 af taskai ?)
Klausiu Jusu todel,kad Jus jau turite nusipirkusios gerus fotoaparatus 4u.gif .Tiesiog idomi profesionalesne nuomone blush2.gif

maniskis nikond40 3 turi AF taskus - norisi daugiau doh.gif bet supratau as ta tik po virs dvieju metu naudojimo mirksiukas.gif gal tau pradziai irgi tiek uztektu, bet jei nori pirkt jau ilgalaiki, pirk rimtesni smile.gif as irgi rinkciaus tik is canon arba nikon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 13, 17:04)
maniskis nikond40 3 turi AF taskus - norisi daugiau doh.gif bet supratau as ta tik po virs dvieju metu naudojimo mirksiukas.gif gal tau pradziai irgi tiek uztektu, bet jei nori pirkt jau ilgalaiki, pirk rimtesni smile.gif as irgi rinkciaus tik is canon arba nikon smile.gif

Taip,noriu investuoti i ilagalaiki ir rimtai mokytis.Noriu tokio fotiko,kad paskui galeciau fotografuoti,kad ir kokias krikstynas ir nesiskusti kokybe,bei nesulaukti skundu smile.gif .
Einu i canonus ir nikonus ieskoti.Gal apsimoka pirkti kuna(Body) ir koki geresni objektyva,placiau apimanti,dar su vaizdo stabilizavimu,kaip tarkim canon(nes patys fotikai is canon jo neturi) smile.gif
Papildyta:
Nu vat nesuprantu vis tik,kur tas fokusavimo tasku skaiccius zymimas g.gif .Atleiskit,kad tukdau Jus blush2.gif

Canon EOS 400d

Parametrai
Vaizdo taškaii 10.5 milijono (3888x2592)
Matricos dydisi 22 mm.
Vaizdo santykisi
Išlaikymasi 1/4000-30s
Fokusavimasi Automatinis su pašvietimu, rankinis(žiedas)
Foto serijosi 3kps (27)
Jautrumas ISOi 100-1600
Blykstėi Iššokanti, Išorinė, 4 režimai, GN13 (m, iso 100)
Rankiniai nustatymaii Ekspozicijos korekcija, Balto balansas, Išlaikymas, Diafragma, Jautrumas ISO
Sk. galimybės
Vaizdo formataii JPG, RAW
Videoi Ne
Garsasi Ne
Orientacijai Taip
Stabilizavimasi Ne
Laikmenosi CF, CF2
Jungtysi USB2, Pictbridge
Korpusas
Dydisi Veidrodinis
Ieškiklisi TTL
LCD ekranasi 6cm, 230Kt
Akumuliatoriusi NB-2LH LiIon
Išmatavimai 127x94x66mm
Svorisi 510g
Anonsuotasi 2006.08.24 !
Atsakyti
Giedrė
jei teisingai radau tai 9 taškai
http://209.85.129.13...Z...=clnk&gl=lt
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 15:26)

Nu vat nesuprantu vis tik,kur tas fokusavimo tasku skaiccius zymimas g.gif .Atleiskit,kad tukdau Jus blush2.gif

Canon EOS 400d

sitam 9 fokusavimo taskai (jei ttas pats 400D ir 400d biggrin.gif )
Atsakyti
Giedre - yra visagalis googlas, kuris viska zino 4u.gif
irasiau canon 400d fokusavimo taskai ir gavau stai ka: http://lt.wikipedia..../Canon_EOS_400D

9 fokusavimo tasku sistema

as pagaliau atgavau savo favoritus thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
Aciū 4u.gif .siaip viska pe google ziuriu.Tik apie fotikus daug is efoto skaiciau,tai ten neraso smile.gif .

Sekmes visoms ir aciū,kad pataret smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 15:42)
Aciū 4u.gif .siaip viska pe google ziuriu.Tik apie fotikus daug is efoto skaiciau,tai ten neraso smile.gif .

Sekmes visoms ir aciū,kad pataret smile.gif  smile.gif  smile.gif

Tau sekmes gerai pasirenkant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 13, 15:18)
Zinokit skaiciau, skaiciau ir db jau as pasisakysiu ...  smile.gif  Nzn gal darau klaida, bet as nesimokau PS gudrybiu lyginti oda, naikinti spuogelius ir rauksles . kazkada buvau idejus dukrytes foto su spuogeliu .. as maciau, kad jis yra, bet nesiruosiu jo naikinti, mano nuomone zmogus nuotraukose turi buti toks, koks yra, nebent tai nuotraukos zurnalo virseliui  ax.gif  blush2.gif

Beja laba diena  biggrin.gif  4u.gif

As seimos albumui, nieko neretusuoju, aplamai - labai retai karpau ar sharpinu, bet kaip fotkinu viesam albumui, tada tvarkau, tikrai niekad nedeciau foto, su didziausiu spuogu ant noses, man atrodytu labai "neapetytnai" schmoll.gif
Atsakyti
Laba !

Manau tikrai nereikia vadovautis fokusavimo taškų kiekiu perkant fotiką.
Laikui bėgant vistiek pradėsi naudosi tik centrini tašką.

Atsakyti
aciu visoms uz komentarus mano diedukui lotuliukas.gif
paaiskinkite kam tie 9 fokusavimo taskai? as paprastai fokusuoju centriniu tasku ir tada komponuoju kadra kaip man reikia. Oly 420 randu 11 tasku. gali taip buti? g.gif
*
va Olo jau ta pati parase biggrin.gif

**
del PS ir retusavimo, tai as turbut esu labai kompleksuota, nes man labiau patinka i save ziureti retusuotu veidu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 13 kovo 2009 - 16:18