Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 03 13, 13:04)
Atremiu fotiką į langą.  biggrin.gif

tu geriau fotika pastatyk kur nors ir taimeri uzsistatyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 13, 13:15)
Žužu, nu gal iš kokių 20 cm.  unsure.gif Kad šonai ir apačia karpyta.

Duoma, PER ARTI smile.gif taip ir pagalvojau paziurejus. dbr paziurek i veidrodi ir i foto. ar tavo nosyte tikrai tokia kaip atrodo foto? ax.gif kai per arti fotografuoji issikreipia vaizdas, nosis vizualiai tampa didesne, o tolimesnes kuno dalys pvz ausys neproporcingai mazos. cia kaip ir taisykle. nors kartais jos lauzymas ir yra fotografo tikslas. geriau fotografuok siek tiek toliau laikydama fotika o po to jei jau taip sumanei apkarpyk 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 13, 13:35)
o tavo vanduo man drumzlinas kazkoks g.gif gal cia specialiai taip blush2.gif

nesupratau klausimo tongue.gif fonas aptaskytas krentancio vandens, klonuotas... o drumzlinas vanduo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 13 kovo 2009 - 13:31
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 13, 12:55)
Vasaraite, isduosiu paslapti : jei pas tave yra face detection funckcija ( veidu atazinimas) naudok ja, ir, jei fonas lygus, tada diafragma nustatyk ant f8

4u.gif

blink.gif einu n-taji karta instrukcija vartyt doh.gif Aciu 4u.gif
O del diafragmos, tai manau ir nuo objektyvo priklauso g.gif

Žūžū, as nesuprantu tokiu lasu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 13, 13:02)
sveika, tik nenuleisk ranku smile.gif o del koliazu, tai daroma su PS pakankamai paprastai. susidarai nauja dokumenta, ir i ji sukeli nukopintas nuotraukas. kiekviena ikelta nuotrauka bus naujam sluoksnyje, tai galesi susideliot taip kaip nori, aisku nepamirsdama pazymeti ta sluoksni kurio nutrauka noresi pastumdyt smile.gif

thumbup.gif Sito ir nezinojau, reiks pabandyti 4u.gif Iki siol bandziau su photo scape tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 23:30)
Šito į nd nedėsiu. Bet vistiek norėčiau išgirst ką manot. 

Duoma, man, kaip ir Zuzu - uzkliuvo tas iskraipymas, bet jei toks uzmanymas - tada ok smile.gif Fish eye - dar ne taip iskraipo biggrin.gif Bet jau nuskriausta kokai atrodai hihihi.gif
o siaip man labiausiai uzkliuvo desinej pusej isdegimai ant veiduko... ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 12, 23:54)
kad man taip save fotkint eitusi  biggrin.gif vaikus tik galiu-noriu pleskint  kaip jum si foto  neatrodo pastatytas prie sienos vaikas

Kokybe super thumbup.gif , kaip prie sienos neatrodo - bet daug kazkokios info irgi nelabai nesa smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 10:55)
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND 

Armana - super thumbup.gif Gal ir albuma sekmadieni atidaryk tu, ok mirksiukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 11:04)
atsinešu ir aš pora nuotraukų.

man patiko pirmoji - azurine tokia thumbup.gif patinka man va tokei gamtiniai azurai smile.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 13, 12:08)

...musmires pasivaiksciojimas...

Zuzu - minti pagavau - forma labai faina biggrin.gif juokinga tokia - kazkoki multika man primena - man rods meduzos kazkokios buvo biggrin.gif ale kokybes noretusi daugiau smile.gif
Atsakyti
Zinokit skaiciau, skaiciau ir db jau as pasisakysiu ... smile.gif Nzn gal darau klaida, bet as nesimokau PS gudrybiu lyginti oda, naikinti spuogelius ir rauksles . kazkada buvau idejus dukrytes foto su spuogeliu .. as maciau, kad jis yra, bet nesiruosiu jo naikinti, mano nuomone zmogus nuotraukose turi buti toks, koks yra, nebent tai nuotraukos zurnalo virseliui ax.gif blush2.gif

Beja laba diena biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
KAip nufotkint per sendien kokia nors abstrakcija doh.gif ryt jau nebegalesiu... ot bus man laika temti...vis rytoj rytoj doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Lauzau galva kaip cia yra su tais veidrodiniais ir apskritai fotoaparatais frusty.gif ,nes noriu ir as greiciau nusipirkti profesionalesni,kad butu kur su juo tobulet mirksiukas.gif Ziuriu,pas visas vien Canon arba Nicon.Ir apskritai,matau,kad rinkoje sie populiariausi.Ir nesuprantu kodel g.gif .Ypac del to,kad nera vaizdo stabilizatroriaus pas abejus,live view ne pas visus modelius... ir siaip,atrodo daugiau funkciju turi Olympus E 520,bet minusai jo tie,kaip skaiciau,kad turi tik 3 af taskus ir siek tiek triuksmaut linkes g.gif (Beje,ar labai blogai tie 3 af taskai ?)
Klausiu Jusu todel,kad Jus jau turite nusipirkusios gerus fotoaparatus 4u.gif .Tiesiog idomi profesionalesne nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 14:31)
Sveikos smile.gif

Lauzau galva kaip cia yra su tais veidrodiniais ir apskritai fotoaparatais frusty.gif ,nes noriu ir as greiciau nusipirkti profesionalesni,kad butu kur su juo tobulet mirksiukas.gif Ziuriu,pas visas vien Canon arba Nicon.Ir apskritai,matau,kad rinkoje sie populiariausi.Ir nesuprantu kodel g.gif .Ypac del to,kad nera vaizdo stabilizatroriaus pas abejus,live view ne pas visus modelius... ir siaip,atrodo daugiau funkciju turi Olympus E 520,bet minusai jo tie,kaip skaiciau,kad turi tik 3 af taskus ir siek tiek triuksmaut linkes g.gif (Beje,ar labai blogai tie 3 af taskai ?)
Klausiu Jusu todel,kad Jus jau turite nusipirkusios gerus fotoaparatus 4u.gif .Tiesiog idomi profesionalesne nuomone blush2.gif

mano mama turi sita olympus ... man truksta tu 9 tasku ax.gif ir siaip negaliu as prie jo priprasti .. rankoje geriau canon wub.gif bet cia gal pripratimo reikalas ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

galiu pasakyt savo nuomone:

3 taskai - vienareiksmiskai blogai wink.gif as turiu 5 - ir man ju nerealiai truksta....

O siaip - jei jau lyderiauja Canon ir Nikon - matyt tai kazka reiskia... kainos, kokybe, aptarnavimas, priedai ir dar daugelis aspektu, ka gali suprast tik issigijes ir gerokai panaudojes fotoaparata smile.gif dar siuo metu stipriai vejasi Pentaxas savo kokybe... Tai va rinkciausi tik is siu triju - jokiu kitu, net neziureciau...
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2009 03 13, 15:31)
Sveikos smile.gif

Lauzau galva kaip cia yra su tais veidrodiniais ir apskritai fotoaparatais frusty.gif ,nes noriu ir as greiciau nusipirkti profesionalesni,kad butu kur su juo tobulet mirksiukas.gif

Man Olympusas kaip keiksmažodis turbūt todėl, kad darbe yra skaitmeninis tos firmos, labai prastai fotografuoja. Negaliu sakyt...galbūt yra veidrodžių neblogų tos firmos, bet nieks man neįkištų Olympuso biggrin.gif
Atsakyti
Lauzau galva kaip cia yra su tais veidrodiniais ir apskritai fotoaparatais frusty.gif ,nes noriu ir as greiciau nusipirkti profesionalesni,kad butu kur su juo tobulet mirksiukas.gif Ziuriu,pas visas vien Canon arba Nicon. Ir apskritai,matau,kad rinkoje sie populiariausi.Ir nesuprantu kodel g.gif .

objektyvų pasirinkimas didesnis mirksiukas.gif turi modelius skirtus profams, ne tik pradedantiems (na aš čia į labai tolimą ateitį lotuliukas.gif )
Pentax neblogi pradinukams, bet girdėjau kelias nuomones dėl painaus valdymo g.gif

Reik jau po biški abstrakcijų favoritus rinktis bigsmile.gif ryt balsavimas thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus mano nuotraukoms 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 11:09)
Pelėdike, smagu, kad grįžai  4u.gif  ax.gif

neįsivaizduojat, kaip man smagu grįžti pas jus bigsmile.gif lomkės be kompo nerealios doh.gif

Žūžū, man fonas labai patiko tavo lašiukų bigsmile.gif tik ryškumo norėtųsi daugėliau.

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 03 13, 14:46)
Reik jau po biški abstrakcijų favoritus rinktis  bigsmile.gif ryt balsavimas  thumbup.gif

tai kad balsuojam nuo 15d. (sekmadienio) mirksiukas.gif o favoritus aš turbūt jau irgi pradėsiu rinktis. dar auto normaliai neperžiūrėjau doh.gif nebespėju nieko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 13 kovo 2009 - 14:59