Peledike, man pirmoji patiko
Duoma, dabar man geriau ziurisi
Nu kaip jums pavyksta tokias akis ryskias nufotkint Man niekaip nesigauna
Armana, man tinka ND
Sveikos merginos
Ilgokai cia nieko nerasiau, bet fotiko i lentyna dar nepadejau Bandziau ir as su auto pazaisti, bet dar nelabai kas gavosi... Gerai nors tiek, kad dar liko laiko, tai kazka isgimdysiu
Labai aciu SP ir kitoms merginoms uz pamokeles apie odos retusavima Paskutiniu metu tikrai aktuali tema man pasidare
O del nauju ND temos, tai noreciau paklausti, kaip ir su kokia programele jus tuos koliazus darot? Nes as pati niekada nebandziau ir nelabai isivaizduoju, kaip tai padaryti
Ilgokai cia nieko nerasiau, bet fotiko i lentyna dar nepadejau Bandziau ir as su auto pazaisti, bet dar nelabai kas gavosi... Gerai nors tiek, kad dar liko laiko, tai kazka isgimdysiu
Labai aciu SP ir kitoms merginoms uz pamokeles apie odos retusavima Paskutiniu metu tikrai aktuali tema man pasidare
O del nauju ND temos, tai noreciau paklausti, kaip ir su kokia programele jus tuos koliazus darot? Nes as pati niekada nebandziau ir nelabai isivaizduoju, kaip tai padaryti
Vasaraite, isduosiu paslapti : jei pas tave yra face detection funckcija ( veidu atazinimas) naudok ja, ir, jei fonas lygus, tada diafragma nustatyk ant f8
Peledike, man abi turi šarmo kažkokio, patinka
QUOTE(Jurate77 @ 2009 03 13, 11:53)
Sveikos merginos
sveika, tik nenuleisk ranku o del koliazu, tai daroma su PS pakankamai paprastai. susidarai nauja dokumenta, ir i ji sukeli nukopintas nuotraukas. kiekviena ikelta nuotrauka bus naujam sluoksnyje, tai galesi susideliot taip kaip nori, aisku nepamirsdama pazymeti ta sluoksni kurio nutrauka noresi pastumdyt
laba. nu ir tempai jusu
bet kai paziurejau nd tai pasidare aisku, visos jaunutes, greitutes
nu ant poros veidu tai pagalvojau kad kazi ar 16m turi
man paskutiniu (kakzaip labai ilgu) laikotarpiu visai nesifotografuoja matyt pavasaris savo daro...
Duoma, is kokio atstumo darai auto? man rodos is lb lb mazo atstumo?
Paparacas puodyniu mugej prajuokino
Maciau lb grazia melynake mergyte (nepamenu niko mamkos ) uzkankinciau befotkindama
dedu viena paskuitiniuju "pasipardymu"
...musmires pasivaiksciojimas...
bet kai paziurejau nd tai pasidare aisku, visos jaunutes, greitutes
nu ant poros veidu tai pagalvojau kad kazi ar 16m turi
man paskutiniu (kakzaip labai ilgu) laikotarpiu visai nesifotografuoja matyt pavasaris savo daro...
Duoma, is kokio atstumo darai auto? man rodos is lb lb mazo atstumo?
Paparacas puodyniu mugej prajuokino
Maciau lb grazia melynake mergyte (nepamenu niko mamkos ) uzkankinciau befotkindama
dedu viena paskuitiniuju "pasipardymu"
...musmires pasivaiksciojimas...
Žūžū, nerealiai, pagauti lašiukai. labai minkštas kadras
Žužu, nu gal iš kokių 20 cm. Kad šonai ir apačia karpyta.
QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 10:55)
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND
liuks
QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 11:04)
atsinešu ir aš pora nuotraukų.
man abi tinka bet tokios ryškios, krištolinės kaip kelbis rašo "adatos smeigtuko aštrumo"
QUOTE(Duoma @ 2009 03 13, 12:15)
Žužu, nu gal iš kokių 20 cm. Kad šonai ir apačia karpyta.
issikraipo veido bruozai:( su stovu fotkini?
aciu uz komentarus, aha, i albuma seimos ta foto, i menus nepretenduoju su ja
cia apie maniske
o tavo vanduo man drumzlinas kazkoks gal cia specialiai taip
Peledikes man abi foto patiko
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 13, 12:08)
cia apie maniske
o tavo vanduo man drumzlinas kazkoks gal cia specialiai taip
Peledikes man abi foto patiko
Atremiu fotiką į langą.