Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Peledike, man pirmoji patiko

Duoma, dabar man geriau ziurisi 4u.gif
Nu kaip jums pavyksta tokias akis ryskias nufotkint doh.gif Man niekaip nesigauna verysad.gif

Armana, man tinka ND biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ilgokai cia nieko nerasiau, bet fotiko i lentyna dar nepadejau ax.gif Bandziau ir as su auto pazaisti, bet dar nelabai kas gavosi... verysad.gif Gerai nors tiek, kad dar liko laiko, tai kazka isgimdysiu smile.gif

Labai aciu SP ir kitoms merginoms uz pamokeles apie odos retusavima 4u.gif Paskutiniu metu tikrai aktuali tema man pasidare smile.gif

O del nauju ND temos, tai noreciau paklausti, kaip ir su kokia programele jus tuos koliazus darot? Nes as pati niekada nebandziau ir nelabai isivaizduoju, kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate77: 13 kovo 2009 - 11:55
Vasaraite, isduosiu paslapti : jei pas tave yra face detection funckcija ( veidu atazinimas) naudok ja, ir, jei fonas lygus, tada diafragma nustatyk ant f8

4u.gif
Atsakyti
Peledike, man abi turi šarmo kažkokio, patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate77 @ 2009 03 13, 11:53)
Sveikos merginos  4u.gif

Ilgokai cia nieko nerasiau, bet fotiko i lentyna dar nepadejau  ax.gif  Bandziau ir as su auto pazaisti, bet dar nelabai kas gavosi... verysad.gif  Gerai nors tiek, kad dar liko laiko, tai kazka isgimdysiu smile.gif

Labai aciu SP ir kitoms merginoms uz pamokeles apie odos retusavima  4u.gif Paskutiniu metu tikrai aktuali tema man pasidare smile.gif

O del nauju ND temos, tai noreciau paklausti, kaip ir su kokia programele jus tuos koliazus darot? Nes as pati niekada nebandziau ir nelabai isivaizduoju, kaip tai padaryti  blush2.gif

sveika, tik nenuleisk ranku smile.gif o del koliazu, tai daroma su PS pakankamai paprastai. susidarai nauja dokumenta, ir i ji sukeli nukopintas nuotraukas. kiekviena ikelta nuotrauka bus naujam sluoksnyje, tai galesi susideliot taip kaip nori, aisku nepamirsdama pazymeti ta sluoksni kurio nutrauka noresi pastumdyt smile.gif
Atsakyti
laba. nu ir tempai jusu blink.gif
bet kai paziurejau nd tai pasidare aisku, visos jaunutes, greitutes bigsmile.gif
nu ant poros veidu tai pagalvojau kad kazi ar 16m turi hihihi.gif
man paskutiniu (kakzaip labai ilgu) laikotarpiu visai nesifotografuoja angel_sadangel.gif matyt pavasaris savo daro...
Duoma, is kokio atstumo darai auto? man rodos is lb lb mazo atstumo? g.gif
Paparacas puodyniu mugej prajuokino thumbup.gif
Maciau lb grazia melynake mergyte (nepamenu niko mamkos blush2.gif ) uzkankinciau befotkindama tongue.gif
dedu viena paskuitiniuju "pasipardymu"
...musmires pasivaiksciojimas...
user posted image
Atsakyti
Žūžū, nerealiai, pagauti lašiukai. labai minkštas kadras smile.gif
Atsakyti
Žužu, nu gal iš kokių 20 cm. unsure.gif Kad šonai ir apačia karpyta.
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 10:55)
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND  hihihi.gif

liuks thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 11:04)
atsinešu ir aš pora nuotraukų.

man abi tinka thumbup.gif bet tokios ryškios, krištolinės thumbup.gif kaip kelbis rašo "adatos smeigtuko aštrumo" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 13, 12:15)
Žužu, nu gal iš kokių 20 cm.  unsure.gif Kad šonai ir apačia karpyta.

issikraipo veido bruozai:( su stovu fotkini?
Atsakyti
aciu uz komentarus, aha, i albuma seimos ta foto, i menus nepretenduoju su ja biggrin.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 13, 12:08)
Maciau lb grazia melynake mergyte (nepamenu niko mamkos blush2.gif ) uzkankinciau befotkindama tongue.gif

cia apie maniske wub.gif

o tavo vanduo man drumzlinas kazkoks g.gif gal cia specialiai taip blush2.gif

Peledikes man abi foto patiko smile.gif
Atsakyti
Atremiu fotiką į langą. biggrin.gif
Atsakyti