Kaktuke, man norėtųsi to dieduko plačiau. kadras geras pagautas, bet kažkaip trūksta vietos.
Duoma, biškį nuotraukos apačios per daug nors ką aš čia pasakoju, pati dar net nebandžiau auto
Puke, man gražus portretukas mergytės, matosi kad maivosi ir švarus toks kadras
Peperoni mergytė man patinka ir pilkšva ir pakontrastinta. kažkaip labai užkontrastintos vaikų foto man nea... tada jos per daug rimtos, o čia gi vaikai
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 23:30)
ale man atrodo kad fotkinta is per arti,o siaip dailu
QUOTE(Pukė @ 2009 03 13, 00:54)
Pukė
Duoma,
Man taip pat atrodo, kad apačios per daug, tuomet kažkaip krenta į akis, kad viršuje trūksta. Kirpk apačią ir viršus pasitaisys
Puke,
Ne, neatrodo, kad kampe įsprausta, nes žvilgnsis ne tiesiai į objektyvą nukreiptas, nors tokios foto, pačios suprantat į šeimos albumą (mamiškos) -pas mane irgi tokių daug. Tiesiog jos be istorijos, nieko nesakančios tavęs ir tavo šeimos nepažįstantiems žmonėms. Na, man asmeniškai tai, labai patinka kas moka buitiakus gražiai parodyt su vaikais (nes pati nemoku )
p.s. Kaktukės berods diedukas žaviai pagautas Triptikas, berods, Stiklinės buvo ( reiks tuoj rašytis, nes pamirštu ) irgi patiko. Gal išdėliojimą kitaip bandyčiau daryt.
Man taip pat atrodo, kad apačios per daug, tuomet kažkaip krenta į akis, kad viršuje trūksta. Kirpk apačią ir viršus pasitaisys
Puke,
Ne, neatrodo, kad kampe įsprausta, nes žvilgnsis ne tiesiai į objektyvą nukreiptas, nors tokios foto, pačios suprantat į šeimos albumą (mamiškos) -pas mane irgi tokių daug. Tiesiog jos be istorijos, nieko nesakančios tavęs ir tavo šeimos nepažįstantiems žmonėms. Na, man asmeniškai tai, labai patinka kas moka buitiakus gražiai parodyt su vaikais (nes pati nemoku )
p.s. Kaktukės berods diedukas žaviai pagautas Triptikas, berods, Stiklinės buvo ( reiks tuoj rašytis, nes pamirštu ) irgi patiko. Gal išdėliojimą kitaip bandyčiau daryt.
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 23:30)
Šito į nd nedėsiu. Bet vistiek norėčiau išgirst ką manot.
man gražu Tavo labai ryškios akys
QUOTE(Pukė @ 2009 03 12, 23:54)
kad man taip save fotkint eitusi vaikus tik galiu-noriu pleskint kaip jum si foto neatrodo pastatytas prie sienos vaikas
neatrodo Spalvos man patinka švelnios tokios, skaisčios
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND
* Nuo kovo 16 d. staruoja nauji ND, kuriuose reikės nufotografuoti kokį nors objektą (daiktą, gyvūną ir šiaip ką norėsite) iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros.
** Visgi gerai pagalvojusi, siūlau daryti vieno objekto fotografijų koliažus (taip, kad vienas autorius galėtų nufotografuoti bent 3 skirtingus objektus (tikiuosi aiškiai parašiau ). jeigu kils kokių neaiškumų dėl nuotraukyčių kokybės, prašysime jas dėti į Flickr
*** Į koliažą galite dėti tiek nuotraukų, kiek jums atrodys tinkama atskleisti visas įdomiausias objekto vietas
Jeigu kas nesutinkate su sąlygomis, prašom reikšti savo nuomonę .
* Nuo kovo 16 d. staruoja nauji ND, kuriuose reikės nufotografuoti kokį nors objektą (daiktą, gyvūną ir šiaip ką norėsite) iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros.
** Visgi gerai pagalvojusi, siūlau daryti vieno objekto fotografijų koliažus (taip, kad vienas autorius galėtų nufotografuoti bent 3 skirtingus objektus (tikiuosi aiškiai parašiau ). jeigu kils kokių neaiškumų dėl nuotraukyčių kokybės, prašysime jas dėti į Flickr
*** Į koliažą galite dėti tiek nuotraukų, kiek jums atrodys tinkama atskleisti visas įdomiausias objekto vietas
Jeigu kas nesutinkate su sąlygomis, prašom reikšti savo nuomonę .
Laba, pagaliau aš vėl pas jus teko priverstinai padaryti pertraukėlę, permečiau ką prirašėt. senesnių foto jau nekomentuosiu. iš naujesnių labiausiai įstrigo Kaktukės paparacis erdvės trūksta, bet nuotaika dar Stiklinės triptikas be pirmosios foto patiko. pritariu, kad Duomos auto truputį apačios vertėtų nurėžti. Pukės dukrytė neatrodo prie sienos pastatyta, bet foto į šeimos albumą.
atsinešu ir aš pora nuotraukų.
o čia labai sunki dešinė? kaip iš šalies žiūrisi toks balansas?
Papildyta:
su viskuo sutinku, viskas man tinka o dėl tos kokybės, tai juk visiems ji kentės, nes visi dės koliažus. taip kad jokios labai didelės skriaudos kažkieno atžvilgiu nematau.
atsinešu ir aš pora nuotraukų.
o čia labai sunki dešinė? kaip iš šalies žiūrisi toks balansas?
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 10:55)
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND
su viskuo sutinku, viskas man tinka o dėl tos kokybės, tai juk visiems ji kentės, nes visi dės koliažus. taip kad jokios labai didelės skriaudos kažkieno atžvilgiu nematau.
Peledike, man graziai ziurisi antroji foto. jei butu mano valia, prie egluciu palikciau daugiau vietos. o pirmoji nuotrauka nekabina
Papildyta:
Armana, sauni ND tema
Papildyta:
Armana, sauni ND tema
QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 11:04)
Pelėdike, smagu, kad grįžai
O man patinka abi foto, net nežinau kuri labiau, nes abi turi šarmo Gal antrojoj dešinė kiek posunkė, bet man tas nekliūna
QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 12:04)
O man pirmoji faina... antroji man eilinis vaizdialis ir tiek