Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Kaktuke, man norėtųsi to dieduko plačiau. kadras geras pagautas, bet kažkaip trūksta vietos.

Duoma, biškį nuotraukos apačios per daug g.gif nors ką aš čia pasakoju, pati dar net nebandžiau auto biggrin.gif

Puke, man gražus portretukas mergytės, matosi kad maivosi ir švarus toks kadras 4u.gif

Peperoni mergytė man patinka ir pilkšva ir pakontrastinta. kažkaip labai užkontrastintos vaikų foto man nea... tada jos per daug rimtos, o čia gi vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 23:30)
Šito į nd nedėsiu. Bet vistiek norėčiau išgirst ką manot.  ax.gif

ale man atrodo kad fotkinta is per arti,o siaip dailu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 13 kovo 2009 - 10:23
QUOTE(Pukė @ 2009 03 13, 00:54)
kaip jum si foto blush2.gif neatrodo pastatytas prie sienos vaikas g.gif  blush2.gif

user posted image

wub.gif Pukė
Atsakyti
Duoma,

Man taip pat atrodo, kad apačios per daug, tuomet kažkaip krenta į akis, kad viršuje trūksta. Kirpk apačią ir viršus pasitaisys smile.gif

Puke,
Ne, neatrodo, kad kampe įsprausta, nes žvilgnsis ne tiesiai į objektyvą nukreiptas, nors tokios foto, pačios suprantat į šeimos albumą (mamiškos) -pas mane irgi tokių daug. Tiesiog jos be istorijos, nieko nesakančios tavęs ir tavo šeimos nepažįstantiems žmonėms. 4u.gif Na, man asmeniškai tai, labai patinka kas moka buitiakus gražiai parodyt su vaikais (nes pati nemoku ax.gif )

p.s. Kaktukės berods diedukas žaviai pagautas smile.gif Triptikas, berods, Stiklinės buvo ( blush2.gif reiks tuoj rašytis, nes pamirštu smile.gif ) irgi patiko. Gal išdėliojimą kitaip bandyčiau daryt.
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 23:30)
Šito į nd nedėsiu. Bet vistiek norėčiau išgirst ką manot.  ax.gif

man gražu smile.gif Tavo labai ryškios akys thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 12, 23:54)
kad man taip save fotkint eitusi doh.gif  biggrin.gif vaikus tik galiu-noriu pleskint lotuliukas.gif kaip jum si foto blush2.gif neatrodo pastatytas prie sienos vaikas g.gif  blush2.gif

neatrodo smile.gif Spalvos man patinka švelnios tokios, skaisčios thumbup.gif
Atsakyti
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND hihihi.gif

* Nuo kovo 16 d. staruoja nauji ND, kuriuose reikės nufotografuoti kokį nors objektą (daiktą, gyvūną ir šiaip ką norėsite) iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros.

** Visgi gerai pagalvojusi, siūlau daryti vieno objekto fotografijų koliažus (taip, kad vienas autorius galėtų nufotografuoti bent 3 skirtingus objektus (tikiuosi aiškiai parašiau hihihi.gif ). jeigu kils kokių neaiškumų dėl nuotraukyčių kokybės, prašysime jas dėti į Flickr flirt.gif smoke.gif

*** Į koliažą galite dėti tiek nuotraukų, kiek jums atrodys tinkama atskleisti visas įdomiausias objekto vietas hihihi.gif flirt.gif

Jeigu kas nesutinkate su sąlygomis, prašom reikšti savo nuomonę ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 kovo 2009 - 10:57
Sutinka, sutinka biggrin.gif

Atsakyti
Laba, pagaliau aš vėl pas jus ax.gif teko priverstinai padaryti pertraukėlę, permečiau ką prirašėt. senesnių foto jau nekomentuosiu. iš naujesnių labiausiai įstrigo Kaktukės paparacis thumbup.gif erdvės trūksta, bet nuotaika thumbup.gif dar Stiklinės triptikas be pirmosios foto patiko. pritariu, kad Duomos auto truputį apačios vertėtų nurėžti. Pukės dukrytė wub.gif neatrodo prie sienos pastatyta, bet foto į šeimos albumą.

atsinešu ir aš pora nuotraukų.

user posted image

o čia labai sunki dešinė? kaip iš šalies žiūrisi toks balansas?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 13, 10:55)
Na ką gi, bandau formuluoti užduotį naujiesiems ND  hihihi.gif

su viskuo sutinku, viskas man tinka thumbup.gif o dėl tos kokybės, tai juk visiems ji kentės, nes visi dės koliažus. taip kad jokios labai didelės skriaudos kažkieno atžvilgiu nematau.
Atsakyti
Peledike, man graziai ziurisi antroji foto. jei butu mano valia, prie egluciu palikciau daugiau vietos. o pirmoji nuotrauka nekabina g.gif
Papildyta:
Armana, sauni ND tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 11:04)

Pelėdike, smagu, kad grįžai 4u.gif ax.gif

O man patinka abi foto, net nežinau kuri labiau, nes abi turi šarmo wub.gif Gal antrojoj dešinė kiek posunkė, bet man tas nekliūna smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms. 4u.gif
nuotrauką kirpau tik iš šonų, nes matėsi negražus fonas. doh.gif
Va, apačia pakirpau.
user posted image

A geriau dabar? blush2.gif

Man patiko abi peledikės nuotraukos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 13, 12:04)
atsinešu ir aš pora nuotraukų.

O man pirmoji faina... smile.gif antroji man eilinis vaizdialis ir tiek ax.gif
Atsakyti