Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 20:58)
Neišvykit manęs su visom gėlėm biggrin.gif

man labai patika tavo triptikai, tik noretusi svelnesnes sviesos, maciau paprasta pamokele kaip ant prozektoriuko uzdeti pora sluoksniu balto matinio maiselio, kas sviesa tolydziau ir svelniau sklistu. bet jei toks buvo tavo uzmanymas tai nekreipk demesio i mano posta, nes su sviesa gerai zaidi.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 20:28)
g.gif  norejau pasiklausti ar cia skaitosi abstrakcija?as matau vedancia linija o kaip istikruju?

ne abstrakcija cia - o Aleksoto tiltas biggrin.gif tongue.gif del vedancios linijos, net nzn... g.gif
sunkiai....

Stikline nerodo didesnes foto sad.gif
Papildyta:
Del savo merginos j/b - tai pirmakart susiduriau su taip sunkiai i juodai balta verciama foto... blink.gif doh.gif

man kaip mamai, sita foto labai miela, nes joje matau tokiu momentu, kas man labai daug emociju sukelia.... tai noriu tiesiog pasidaryt ja nors kiek rodoma ( spalvotas variantas nekokybiskas, deja sad.gif ) todel buciau dekinga, jei kas man padetu padaryt kazka panasaus i tai, ka rode SP smile.gif
Papildyta:
pagaliau uzkrove Stiklines foto... doh.gif unsure.gif

Ziuriu minimalistinio savo kelio nemeti del jokiu takeliu biggrin.gif tongue.gif man antra ir trecia - be priekaistu - o vat pirmojoj kazkaip ta sviesa ant sienos daro nelabai grazius ratilus - nu gal suprasi, ka norejau pasakyt.... zodziu tie ratilai - blasko ir atitraukia tiek nuo objekto, tiek nuo jo seselio, kuris cia turetu vaidint svarbia role, kaip suprantu smile.gif

gal Kaktukes paminetas sviesos sklaidymo budas ir praverstu sioje situacijoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 21:57
Na, Peperoni, mes abi eisim pas SP photoshopo pamokų smile.gif ax.gif Su 50-uku darei? Viskas ten šiaip gerai su j/b variantu, tik man ryškumo trūksta. Atrodo, tarsi sujudėjus šiek tiek foto.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 22:41)
man labai patika tavo triptikai, tik noretusi svelnesnes sviesos, maciau paprasta pamokele kaip ant prozektoriuko uzdeti pora sluoksniu balto matinio maiselio, kas sviesa tolydziau ir svelniau sklistu. bet jei toks buvo tavo uzmanymas tai nekreipk demesio i mano posta, nes su sviesa gerai zaidi.

Aha, reikia švelnint tą šviesą....numarinau prožiką beje...vos bešviečia biggrin.gif šiaip labai tingiu pastaruoju metu...tai džiaugiuos bent ką padarius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 12, 21:57)
Na, Peperoni, mes abi eisim pas SP photoshopo pamokų smile.gif  ax.gif  Su 50-uku darei? Viskas ten šiaip gerai su j/b variantu, tik man ryškumo trūksta. Atrodo, tarsi sujudėjus šiek tiek foto.

eisim eisim biggrin.gif

dariau su kitiniu smile.gif dar neturejau 50-tuko smile.gif

yra kazkiek neryskumo - nes zinai, kaip jie juda biggrin.gif labiausiai sujudejusios rankutes.... bet kaip seimyniniam albumui - nekelsiu technines karteles labai aukstai - viskas del tos emocijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 22:04
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 22:53)
Ziuriu minimalistinio savo kelio nemeti del jokiu takeliu biggrin.gif tongue.gif

Tai, kad nesimato man daugiau jokių takelių lotuliukas.gif

O šitoje šviesa jums per ryški? Man tai nea...nžn kaip čia dabar traktuoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nea - sitoj viskas gerai thumbup.gif ten tiesiog ant tos sienos ji tokia atrodo smile.gif

Takeliai buvo su ruoniais biggrin.gif
Atsakyti
Bėda su tais objektyvais:) čia tik šiaip pastebėjimas - nes man visos mano tokios su 50-uku atrodo jei ne nuo štatyvo fotografuoju. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 23:05)

Takeliai buvo su ruoniais biggrin.gif

A, tai ten toks kreizy takelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 21:41)
user posted image

Čia tai geras . Šitą tėvuką mačiau mugėje kaip fotkino šituos puodus. Buvau panašiai priešais jį . O čia pasirodo šalia buvo ir Kaktuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 12, 22:17)
Čia tai geras . Šitą tėvuką mačiau mugėje kaip fotkino šituos puodus. Buvau panašiai priešais jį . O čia pasirodo šalia buvo ir Kaktuke  smile.gif

va graziausia, tai kur tavo kamera buvo?
MB vis ikalbinejo daugiau ta tevuka pafotografuoti, bet man ir taip nedrasu zmones paparacinti ax.gif
Atsakyti
Šį kartą vaikas rankose buvo smile.gif
Atsakyti