Peperoni, cia be niaukimo, fotoaparato kryptimi nebera vietos toks jau kadaras.
Edeva, man cia daugiau panoramine nuotrauka nedu abstrakcija
Peperoni mergytes nuotraukele tikrai neperkontrastinta, jei turi, pabandyk NicholeVan actiona kur merginos siuntinejo, graziai vercia j/b, arba idek i albuma orginala, galesiu pabandyti paversti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 21:16)
Kaktuke labai truksta erdves nesimato, ka tas dedule ten paparacina ... kazkaip daug tos "odeskes" , jinai ir terba uzima beveik puse kadro.... (jei nusisnekejau - nepyk - nelabai jau ka matau.. )
---------------
ziurekit - o kaip su situo variantu? ar nepersistengta su kontrastu?
---------------
ziurekit - o kaip su situo variantu? ar nepersistengta su kontrastu?
Peperoni, man tai graziai nuotrauka ziurisi. Sakyciau, nebereikia daugiau, nes plotai bus labai isdege. Bet mano monitorius sviesus, gal ant kitu ir tamsiau atrodo.
Atsimenu sita mergaites foto.
Kaktukes Paparacis man labai patiko. Man ir striukes bei tases neatrodo per daug. Pora mm erdves gal ir nepamaisytu. Bet siaip labai su jausmu foto. Apdirbimas irgi patinka.
Gera dieduko foto, tik juodi rėmai nea
Pipirinskinai, mažoka konstrasto visgi
Pipirinskinai, mažoka konstrasto visgi
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 16:37)
Aš taip drąsiai daryčiau (sakyk, išimsiu, kai pamatysi).
Merginos, jau tik nesusitelkit į PS, nekarpykit objektų, fonų ir pan. Geriau fotografuokit...
QUOTE(Rico @ 2009 03 12, 19:00)
Sveika
as maniau, kad tu jau pazengusius baigei kai pati esu pirmoke, zalioke patariu pirma psl paskaityti, pamokas atsisiusti, viska suprasi ir keliausi pas profesionalus
as maniau, kad tu jau pazengusius baigei kai pati esu pirmoke, zalioke patariu pirma psl paskaityti, pamokas atsisiusti, viska suprasi ir keliausi pas profesionalus
mh dekui, taip ir bus, nes matau nlb atsako man i klausimus na nieko ka tik islydejau dar viena nestuke, imeciau kelias fotkes.. zodziu einu pati narpliotis kas prie ko dekui bet kokiu atveju, sekmes mokantis
Zitlali, jei klausei apie šviesą, tai nelabai čia kas atsakys Tiesiog kartais reikia ir įrangos tam. Pvz., gero studijinio apšvietimo...
Neišvykit manęs su visom gėlėm
Žinau, kad sudėliota beryšingai...kairė pusė nusveria dešinę...bet aš vėl bandau įsiliet į meną
Čia šiek tiek didesnė: http://farm4.static....eacab1042_b.jpg
SP, o tu gali žingsneliais susakyt kaip koregavai Pipiro nuotrauką?
Žinau, kad sudėliota beryšingai...kairė pusė nusveria dešinę...bet aš vėl bandau įsiliet į meną
Čia šiek tiek didesnė: http://farm4.static....eacab1042_b.jpg
SP, o tu gali žingsneliais susakyt kaip koregavai Pipiro nuotrauką?
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 21:55)
Zitlali, jei klausei apie šviesą, tai nelabai čia kas atsakys Tiesiog kartais reikia ir įrangos tam. Pvz., gero studijinio apšvietimo...
turiu dvi studijines lempas su skeciais domina kaip jas sustatyti kad gautusi konkretus apsvietimas reiks tikriausiai kazka kviestis i svecius, kad parodytu, greiciau tikriausiai bus
Nesvarbu, dekui
Tai bandymo keliu galima surasti norimą apšvietimą. Vienoje foto manau, šviesos pieštuko principu daryta, kitoje šviesta matyt ir iš nugaros (gal kaip kontražūras), ir iš priekio. tikrai nesiimu spėlioti. Šiaip turėjau kažkur visą lentelę apšvietimų, bet reikia dabar susirasti.
Pažiūrėk čia ir čia (ten kur parodyta apšvietimo sustatymas). Šiaip nete galima rasti daug įv. schemų. bet manau ir bandymų keliu įmanoma rasti patinkanti variantą.
Čia yra apšvietimo diagramomis ir pavyzdžių foto.
Pažiūrėk čia ir čia (ten kur parodyta apšvietimo sustatymas). Šiaip nete galima rasti daug įv. schemų. bet manau ir bandymų keliu įmanoma rasti patinkanti variantą.
Čia yra apšvietimo diagramomis ir pavyzdžių foto.
Patiko labai Kaktukės dedulė
Stiklinė - tavo grafiškos foto labai užburia yik man pirma su šešėliais nelabai
O jau auto albume pavarot mergos...... Aš tai rankinio fokuso nedažlibinu
Stiklinė - tavo grafiškos foto labai užburia yik man pirma su šešėliais nelabai
O jau auto albume pavarot mergos...... Aš tai rankinio fokuso nedažlibinu
SP - pasakyk ka darei, pleeeeese
Kaktuke - man be niauktumo geriau
Stikline - einu ziuret idesniu foto
Kaktuke - man be niauktumo geriau
Stikline - einu ziuret idesniu foto