Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

Ei merginos,norejau pakalusti apie AUTO komentavima.Bent as tai nelabai suprantu kai kuriuos komentarus. doh.gif Kai aiskinomes koks turi buti auto,tai issiaiskinom,kad-
esme yra tai, kad auto nebutinai veidas is arti... auto ne visada tas veidas isvis matos...,bet kai matau,kad autores plaukai kazkam kliuna,nes nesusukuoti,ar tai ryskumasa ne ten kur ziuretojas nori,apie tai kad prie graziu tas ir pamineta,o prie nalabai graziu ne, tai tiek to,pacios negrazios kaltos.Kodel negalima vertinti jau atlikto darbo?Gal autore norejo,kad jos nuotrauka butu ispaukus,arba veido tik vos,vos matytusi?Negi komentuodamos bilekaip,mes kazko ismoksim? g.gif
Atsakyti
Oj ineSas aš visai nžn kaip komentuot auto blush2.gif
tai vistiek tas komentavimas gaunas labai subjektyvus, nes aš pvz noriu matyt akis, bet tai nereiškia gi kad jei akių nesimato tai blogai, tiesiog tai mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 12:17)
Oj ineSas aš visai nžn kaip komentuot auto  blush2.gif
tai vistiek tas komentavimas gaunas labai subjektyvus, nes aš pvz noriu matyt akis, bet tai nereiškia gi kad jei akių nesimato tai blogai, tiesiog tai mano nuomonė.

Bet va ka dar pastebejau,prie Bacardi neryskios foto tik Bonda(saunuole)prisikabino,visoms labai,labai grazu.Prie kitu tokiu pat neryskiu foto,beveik vioms prireike ryskumo?Tai kaip cia paaiskinti? doh.gif
Atsakyti
Jei aš gerai supratau kur yra Baccardi tai ten matos kad specaliai tas neryškumas padarytas(ir aš nepasakiau kad l. gražu man, tiesiog asociaciją man su kt. žmogum sukėlė tą foto), o ten kur moteris tai petukas lyg tai ryškus, o vat akių norėčiau ryškesnių už petuką. Vnž man patinka kabinantys žvilgsniai nuotraukuose smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 12:34)
Jei aš gerai supratau kur yra Baccardi tai ten matos kad specaliai tas neryškumas padarytas(ir aš nepasakiau kad l. gražu man, tiesiog asociaciją man su kt. žmogum sukėlė tą foto), o ten kur moteris tai petukas lyg tai ryškus, o vat akių norėčiau ryškesnių už petuką. Vnž man patinka kabinantys žvilgsniai nuotraukuose smile.gif

Ta prasme,kad auto tau svarbiausia kabinantis zvilgsnis taip?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 13:39)

ne svarbiausia, bet man patinka
jaučiu provokuoji mane ax.gif
Inesas , niekad nebus taip kad visi mokėsim taktiškai ir visiems tinkančiai komentuot foto. Vistiek kažkas kažkam nepatiks, taip jau yra.
Papildyta:
Prisiminiau kad yra tarp auto moteris uosto gėles, nėra ten žvilgsnio , bet man patinka ta nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 12:56)
Prisiminiau kad yra tarp auto moteris uosto gėles, nėra ten žvilgsnio , bet man patinka ta nuotrauką.

o ryskumo ten ner blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 11, 14:01)
o ryskumo ten ner blush2.gif  g.gif

nu ir kas , aš turiu omeny kad apskritai ir be žvilgsnio gali būti patraukli foto ir be ryškumo irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 11, 12:06)
kada abstrakciju ND pabaiga?  unsure.gif

iki 03.14 d. 20 val. mirksiukas.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 13:05)
ir be žvilgsnio gali būti patraukli foto ir be ryškumo irgi smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 11, 13:05)
nu ir kas  , aš turiu omeny kad apskritai ir be žvilgsnio gali būti patraukli foto ir be ryškumo irgi smile.gif

Toks isprievartautas patikimas tos nuotraukos gavosi..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 14:09)
Toks isprievartautas patikimas tos nuotraukos gavosi..... ax.gif

nu baikit jau su tokiom nuotaikom biggrin.gif
man daug nuotrauku patinka, bet nekomentuoju kiekvienos, neiskalbi esu ir nuotaika buna ivairi. Kartasi patinka, bet nzn ka pasakyt tai ir tyliu, kartasi nuotaika leidzia ka nors parasyt biggrin.gif
ko tai jauciuos lyg tai teisinuos, nieko blogo rodos nepadariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 11 kovo 2009 - 13:14
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 13:12)
Ei merginos,norejau pakalusti apie AUTO komentavima.Bent as tai nelabai suprantu kai kuriuos komentarus. doh.gif Kai aiskinomes koks turi buti auto,tai issiaiskinom,kad-
esme yra tai, kad auto nebutinai veidas is arti... auto ne visada tas veidas isvis matos...,bet kai matau,kad autores plaukai kazkam kliuna,nes nesusukuoti,ar tai ryskumasa ne ten kur ziuretojas nori,apie tai kad prie graziu tas ir pamineta,o prie nalabai graziu ne, tai tiek to,pacios negrazios kaltos.Kodel negalima vertinti jau atlikto darbo?Gal autore norejo,kad jos nuotrauka butu ispaukus,arba veido tik vos,vos matytusi?Negi komentuodamos bilekaip,mes kazko ismoksim? g.gif

cia jauciu man adresuotas pastebejimas blush2.gif as apie plaukus pastebejima padariau tik del to,kad pati foto(ta prasme veidas svarus,akyse liudesys,kazkaip ... ) mano supratimu,tokiai sukuosenai reikia ir atitinkamos nuotaikos(ar tai pikto zvilgsnio,ar kazko crazy'isko)

P.s. tu jau ne pirma apie komentarus g.gif
mes juk susitare,kad sakysim ka matom ir galvojam,o ne padlaiziausim

p.s.s. negraziu moteru nebuna! ir nefotogenisku t.p.! mirksiukas.gif mokomes mokomes ir dar karta mokomes... manau auto l.gera treniruote mums pacioms ismokti pozuoti
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 13:39)

nesvarbiausia! bet turi buti kazkas ,kas kabintu zvilgsni g.gif
Atsakyti