Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 19:07)
as irgi dar nelabai draugauju, bet zinok nemazai info yra stebuklingajame Youtube, tik kad anglu kalba, tai as uzsileidziu video ir kartu darau vis pauze paspaudama smile.gif

doh.gif jauciu teks naktim nebemiegot nes jau nieko nebespeju kazi kodel para turi tik 24h g.gif laiko neuztenka o ismokt tai noriu doh.gif reiks youtube ziuret bigsmile.gif aciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 kovo 2009 - 19:09
Gal kas galit atsiust ta Avytess pluginą. Galvoju gal jau pribrendau biggrin.gif
megam6 eta yahoo.com
Atsakyti
keliu sutarsymui:

paparacis
user posted image
Atsakyti
Kaktuke labai truksta erdves sad.gif nesimato, ka tas dedule ten paparacina ... kazkaip daug tos "odeskes" biggrin.gif, jinai ir terba uzima beveik puse kadro.... (jei nusisnekejau - nepyk - nelabai jau ka matau.. unsure.gif )

---------------

ziurekit - o kaip su situo variantu? ar nepersistengta su kontrastu? g.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 20:08)
keliu sutarsymui:

paparacis

Man patinka tavo sita foto wub.gif Taip tas diedukas isijautes i tai,ka daro,kad grazu ziureti wub.gif Ta jo rankine,tas seno modelio fotikas,nu man super thumbup.gif Toks Kaziuko grusties jausmas apima,kai negali per zmones pajudeti,toks suspaustas jautiesi,tas visks nufotografuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 20:16)
ziurekit - o kaip su situo variantu? ar nepersistengta su kontrastu?  g.gif  unsure.gif

man asmeniskai sita daug geriau ziurisi thumbup.gif wub.gif labai fainute mergyte wub.gif
Atsakyti
Kaktuke - o jei ta niauktuma nuimtum? g.gif o gal netycia horizontalu kadra turi? blush2.gif biggrin.gif g.gif zavesio tas "naftalinas" turi tikrai biggrin.gif thumbup.gif ale kaip reik erdves, kaip reik erdves... unsure.gif
Atsakyti
g.gif norejau pasiklausti ar cia skaitosi abstrakcija?as matau vedancia linija o kaip istikruju?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 kovo 2009 - 20:28
Kaktuke labai truksta erdves sad.gif  nesimato, ka tas dedule ten paparacina ... kazkaip daug tos "odeskes" biggrin.gif, jinai ir terba uzima  beveik puse kadro.... (jei nusisnekejau - nepyk - nelabai jau ka matau..  unsure.gif )

Peperoni, tikrai nepykstu. Svarbi kiekviena nuomone rolleyes.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 12, 20:19)
Man patinka tavo sita foto wub.gif Taip tas diedukas isijautes i tai,ka daro,kad grazu ziureti wub.gif Ta jo rankine,tas seno modelio fotikas,nu man super thumbup.gif Toks Kaziuko grusties jausmas apima,kai negali per zmones pajudeti,toks suspaustas jautiesi,tas visks nufotografuota thumbup.gif

graziai cia parasei, nes butent taip ir buvo, diedulis labai atsakingai taikesi molinukus fotografuoti, o as bijojau, kad manes kas nenunestu. tokiuose renginuose reikia arba labai anksti arba jau i pabaiga vaziuoti fotografuoti karsta.gif
Atsakyti

---------------

ziurekit - o kaip su situo variantu? ar nepersistengta su kontrastu?  g.gif  unsure.gif

user posted image

man rodos dar gali daugiau kontrastint, juk fotkes tai juodai baltos, o ne juodai-pilkai baltos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 20:08)
keliu sutarsymui:

paparacis

Man labai faina nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokia su emocijom. Taip ir jau2iu, kaip tas vyriokas spraudžiasi, bando nufotkinti puodus... Ir viskas jame dera, ir striukė (gal jos ir daug, bet tai juk reali foto, kuri pagauta čia ir dabar ir laiko nėra ieškoti gerų kampų. O su patirtim gi ir ateis tas teisingas matymas), ir rankinė, ir fotikas...

O kaip jus verčiat į jb? kaip skirtingus tuos pilkumus pasidarot... doh.gif Nesuprantu aš.. ir vienaip, ir kitaip bandau... reik eiti pamokų ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Laaabai retai pasivaidenu blush2.gif bet viską informaciją seku biggrin.gif

Ar tinka tokia foto dabar daromiem ND? g.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar tokia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 12 kovo 2009 - 20:37