Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 12, 16:01)
Sveikos  4u.gif Ar priimsit i buri?  bigsmile.gif Noriu mokintis fotkinti  ax.gif O tiksliau valdyti turima technika biggrin.gif
Dabar fotografuoju neismanydama tiksliai ka darau, tik intuicijos vedama kazka krapstau ta foto aparata  doh.gif norisi viska nuodugniai issiaiskinti, kas prie ko su kuo valgoma...  rolleyes.gif

Sveika 4u.gif
as maniau, kad tu jau pazengusius baigei blush2.gif kai pati esu pirmoke, zalioke tongue.gif patariu pirma psl paskaityti, pamokas atsisiusti, viska suprasi ir keliausi pas profesionalus ax.gif
Atsakyti
Jetus paziurejau i auto blink.gif Reikia pervadint temos pavadinima i fotomodeliu pradziamoksli ax.gif rolleyes.gif eina sau ! o kiek asaru buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 16:02)
O man gavosi Grethen pamoka, dabar dažnai naudoju odos spalvai sulygint thumbup.gif
dar paskui reikia padaryt flaten.

O kur yra tas flaten? Niekaip nerandu...

Pati bandziau is pazengusiu pamoka daryti, bet neisejo. Ten raso, kad pabaigoje reikia nuimti opacity. Tai jus man paaiskinkit, ka reikia tas nuimti Opacity? Na, as randu, kad opacity 100 proc. Tai padaryti ant 0? Ar tik kiek sumazinti? Nes kai padarau ant 0, man viskas grizta i senas vezes.
Nors eisiu ir jusu nuorodos siustis, gal kas kitaip bus...

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 14:06)
biggrin.gif noriu dar pora foto imesti kritikai nors dabar netvarkant,pamaciau to ko per akute nemaciau dry.gif
del tos nuotaikos ar cia ji matosi ?? g.gif

user posted image

na jau si fotke tai fantastika. o jau israiska thumbup.gif lotuliukas.gif gal kiek trukdo fono rauksles g.gif
linole, faltten yra sluoksniu suspaudimas, ji naudoji tik tada, kai jau zinai kad sluoksniuose nieko jau nebedarysi. ji gali rasti skiltyje Layer wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 12, 19:45)

Pati bandziau is pazengusiu pamoka daryti, bet neisejo. Ten raso, kad pabaigoje reikia nuimti opacity. Tai jus man paaiskinkit, ka reikia tas nuimti Opacity? Na, as randu, kad opacity 100 proc. Tai padaryti ant 0? Ar tik kiek sumazinti? Nes kai padarau ant 0, man viskas grizta i senas vezes.

Eini į Layer ir pačioj apačioj spaudi Flatten image. O Opacity aš nereguliuoju... ax.gif
Atsakyti
tiesa, gal kuri galetumet man permest ta pdf pamoka, kur vasaraite idejo linka? pas mane neatidaro online Acrobat sad.gif buciau dekinga almante.k(eta)gmail.com
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 12, 18:45)

Atsidaryk Layers, apačioje rasi Flatten image (tą patį galima rasti ir pačioje layers lentelėje).

Opacity turi mažinti tiek, kad gautum norimą efektą - 90 proc., 24, 46 ir kaip tik nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 18:48)
gal kiek trukdo fono rauksles g.gif

unsure.gif va ta ir turejau aumeniuos kad per aki nemaciau doh.gif o gi galejau pataisyt verysad.gif ir dabar tiesiog kliuna doh.gif aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 18:56)
unsure.gif va ta ir turejau aumeniuos kad per aki nemaciau  doh.gif  o gi galejau pataisyt  verysad.gif  ir dabar tiesiog kliuna  doh.gif aciu tau  4u.gif

galima su PS pabandyt modeliuka prie kito fono prilipdyt, taciau kaip tai padaryt nezinau, nors Youtube maciau pamokeliu
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 19:00)
galima su PS pabandyt modeliuka prie kito fono prilipdyt, taciau kaip tai padaryt nezinau, nors Youtube maciau pamokeliu

verysad.gif as apskritai su PS praktiskai nedraugauju doh.gif ka tik moku tik cuves ir levelius pastumdyt ir tai sugebu persistengt unsure.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau aš tą smooth skin action'ą, bet kai bandau jį uždėti išmeta tokia lentelę:The command "feather" is not currently available. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 19:03)
verysad.gif as apskritai su PS praktiskai nedraugauju  doh.gif  ka tik moku tik cuves ir levelius pastumdyt ir tai sugebu persistengt  unsure.gif

as irgi dar nelabai draugauju, bet zinok nemazai info yra stebuklingajame Youtube, tik kad anglu kalba, tai as uzsileidziu video ir kartu darau vis pauze paspaudama smile.gif
beje labai daug pamokeliu rusu kalba maciau www.tfile.ru torentuose, bet nesisiunciau kadang rusiskai nelabai suprantu
Atsakyti