Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 16:37)
nu pasakykit ar man vaidenas tas pilkumas, ar is tikro foto pilka? sad.gif

pilka,bet grazu thumbup.gif as juoda spalva juokingai darau nes kitaip nemoku lotuliukas.gif o darau taip : nueinu i photo filter ir pasirenku juoda spalva ir darau 100% biggrin.gif gaunasi kazkiek panasi i juoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 16:44)
Turi paišyti su paprastu baltu teptuku, tame sluoksnyje, kuriame yra kaukė. Neliesdama akių, lūpų, antakių, nosies ertmių ir pan. Taip oda pasidengs blur'u.

4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 16:44)
Bet nėra labai blogas variantas, mano akims netgi visai neblogas smile.gif gal vos vos..labai nedaug norėtųsi kontrasto...

nu jei dedu kontrasto - tada jau veidukas per baltas, o akytes per tamsios gaunas... su Curves irgi nesigauna.... unsure.gif

nu bet vis tiek as ja nugalesiu... biggrin.gif (jau 3 men niekaip su ja nesusisneku - daba jau principas dega biggrin.gif )

QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 16:45)
O kaip Tu vertei į jb?Pabandyk su gradient map gal... g.gif

va cia tai klausimas, vertas milijono, kaip as verciau biggrin.gif ir su gimpu, ir su PS ir dar va ta red chaneli naudojau... doh.gif

o del to gradiant map - tai.......... nu nzn net kur ieskot... nzn ka jis daro - nieko nzn biggrin.gif zalias as dar su tuo PS biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 16:50
arba su avytes plug-in'u gali bandyti j/b versti
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 16:13)
ta pacia tema. tik labai svarbu nepersistengti, nes kai palygini retusuota veida su orginalu tai  doh.gif

Na taip, būna tokių glamūrinių, kad atrodo kaip plastmasė oda... Ir šiaip kartais man gražiau tos visos raukšlytės, nei visiškai manekeniška oda (kad ir toje pamokoje Skin Varis).

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 16:37)
nu pasakykit ar man vaidenas tas pilkumas, ar is tikro foto pilka? sad.gif
[/img]

Aš truputį patampiau curves, dar sluoksnį vieną screen užsidėjau, dar pastumdžiau channels ir žinok visai nebe pilka smile.gif

Na taip, dar plug-in būna gerų + ir action bw yra visai šaunių, tik atsirinkt reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 12 kovo 2009 - 16:53
Saules puga, tu tikras lobis!
Ar kas nors gali paaiskinti, kas tai yra "dar sluoksnį vieną screen užsidėjau"? blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 17:49)
o del to gradiant map - tai.......... nu nzn net kur ieskot... nzn ka jis daro - nieko nzn biggrin.gif zalias as dar su tuo PS biggrin.gif blush2.gif

Eini į layer beroc, tada į New Adjustment layer, pasirenki chanel mixer, išmeta lentelę spadi ok, tada vėl eini į New Adjustment layer pasirenki gradient map, spaudi ok.Tada apačioj dešnėj spaudi ant chanel mikser ir ten reguliuoji kontrasta ir visa kita. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar priimsit i buri? bigsmile.gif Noriu mokintis fotkinti ax.gif O tiksliau valdyti turima technika biggrin.gif
Dabar fotografuoju neismanydama tiksliai ka darau, tik intuicijos vedama kazka krapstau ta foto aparata doh.gif norisi viska nuodugniai issiaiskinti, kas prie ko su kuo valgoma... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 kovo 2009 - 17:03
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 16:52)
Na taip, būna tokių glamūrinių, kad atrodo kaip plastmasė oda... Ir šiaip kartais man gražiau tos visos raukšlytės, nei visiškai manekeniška oda (kad ir toje pamokoje Skin Varis).
Aš truputį patampiau curves, dar sluoksnį vieną screen užsidėjau, dar pastumdžiau channels ir žinok visai nebe pilka smile.gif

Na taip, dar plug-in būna gerų + ir action bw yra visai šaunių, tik atsirinkt reikia.

wub.gif ateisiu pas tave mokytis... blush2.gif biggrin.gif

Su gimpu gal ir pasidaryciau as ta jb - ale dabar bais uzsimaniau su PS - niu i ka - i suds su grybukais kol kas... blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 17:00)
Eini į layer beroc, tada į New Adjustment layer, pasirenki chanel mixer, išmeta lentelę spadi ok, tada vėl eini į New Adjustment layer pasirenki gradient map, spaudi ok.Tada apačioj dešnėj spaudi ant chanel mikser ir ten reguliuoji kontrasta ir visa kita. biggrin.gif

Aciu Lamella 4u.gif - varau sito modelio i darzeli ir bandysiu apdaryt, kaip parasei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 18:03)
Aciu Lamella 4u.gif  - varau sito modelio i darzeli ir bandysiu apdaryt, kaip parasei  ax.gif

Prašom mirksiukas.gif Nežinau ar čia gerai taip verst, bet aš kitaip nemoku dar, o šitą būdą kažkur internete radau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 12, 17:01)
Sveikos  4u.gif Ar priimsit i buri?  bigsmile.gif Noriu mokintis fotkinti  ax.gif O tiksliau valdyti turima technika biggrin.gif
Dabar fotografuoju neismanydama tiksliai ka darau, tik intuicijos vedama kazka krapstau ta foto aparata  doh.gif norisi viska nuodugniai issiaiskinti, kas prie ko su kuo valgoma...  rolleyes.gif

Zitali, paziurejau tavo parasa, tai neatrodo, kad labai daug mokintis tau reiktu, nuotraukos ryskios, grazios.
Kokiu aparatu fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 12, 18:23)
Zitali, paziurejau tavo parasa, tai neatrodo, kad labai daug mokintis tau reiktu, nuotraukos ryskios, grazios.
Kokiu aparatu fotografuoji?

Nikon D80... Bet as nemoku pvz. fotografuot prietemoje, nezinau kaip nusistatyti fotika, kur kaip nureguliuota turi but.. man tik sviesiai iseina, o jei bandau kai tamsiau man apsviecia ir isplaukia viskas... , labai labai idomu kaip nufotografuoti pvz taip va, kaip apsviesti, kaip nusistatyti fotika... (jauciu klausiu kaip komonaute doh.gif bet sakau , fotografuoju intuityviai visiskai neismanydama pacio aparato):
user posted image
user posted image
Dar domina is kur gauti juoda ir balta fonus fotografavimui zmoniu? ar buna kazkokie specialus? ar galima 'namu salygom' kazka naudoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 kovo 2009 - 17:35