Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 16:02)
O man gavosi Grethen pamoka, dabar dažnai naudoju odos spalvai sulygint thumbup.gif

Aš darau beroc taip:

Ačiū...aš man rods ne taip kažką dariau biggrin.gif reikės namie pabandyt vėl...
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 16:30)
Ačiū...aš man rods ne taip kažką dariau biggrin.gif reikės namie pabandyt vėl...

Prašom mirksiukas.gif Man ir neiškarto pavyko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 15:14)
Bandau si buda, gal kuri gali paaiskinti 6.36 paveiksliuka blush2.gif  su kuo reikia uztusuoti oda 4u.gif
Lee Varis, Skin

Turi paišyti su paprastu baltu teptuku, tame sluoksnyje, kuriame yra kaukė. Neliesdama akių, lūpų, antakių, nosies ertmių ir pan. Taip oda pasidengs blur'u.
Atsakyti
as irgi labai dekinga Saules pugai uz nuorodas, jau naudojuosi jomis ir ne viena veideli pagrazinau cia dar viena pamokele ta pacia tema. tik labai svarbu nepersistengti, nes kai palygini retusuota veida su orginalu tai doh.gif
Atsakyti
Nu zinokit mistika man tas PS sad.gif

dariau dariau cia j/b portretuka - gavau jau visai nebloga mano akim varianta, uzseivijau ir po seivinimo jis pasidare su melynu atspalviu... blink.gif doh.gif layerius sujungiau ... g.gif

Paciam PS darbalauky as ji matau toki, koki noriu matyt, bet tam desiniajam virsutiniam kampe - jis irgi melynas verysad.gif gal kas gali pasakyt, ka darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 17:24)
Nu zinokit mistika man tas PS sad.gif

dariau dariau cia j/b portretuka - gavau jau visai nebloga mano akim varianta, uzseivijau ir po seivinimo jis pasidare su melynu atspalviu...  blink.gif  doh.gif  layerius sujungiau ... g.gif 

Gal ne tam layerį kažką darei? g.gif
Atsakyti
Arba kažkas su channels. unsure.gif
Atsakyti
jo - su chanels doh.gif jau visai fool.gif curves pastumdziau tik raudonajam... biggrin.gif doh.gif

-----------

man paranoja del kontrasto biggrin.gif blush2.gif nebesuprantu kas yr - bet visos j/b foto atrodo pilkos........ unsure.gif

nu pasakykit ar man vaidenas tas pilkumas, ar is tikro foto pilka? sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 12, 17:33)
Arba kažkas su channels.  unsure.gif

Uoj...omeny turėjau chanelius, o parašiau layerius blush2.gif

Beje, makenenės...kokios jūs visos dailios...nesupratau, ko čia purkštavot biggrin.gif

Pipirinskinai, pilkoka man rods g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 12 kovo 2009 - 16:39
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 16:38)

Pipirinskinai, pilkoka man rods  g.gif

nu va - nesivaidena... unsure.gif nebezinau, kaip padaryt ne pilka... verysad.gif puse dienos knisaus prie sitos foto - nu niekaip nepasiduoda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 17:41)
nu va - nesivaidena... unsure.gif  nebezinau, kaip padaryt ne pilka...  verysad.gif  puse dienos knisaus prie sitos foto - nu niekaip nepasiduoda...  verysad.gif

Bet nėra labai blogas variantas, mano akims netgi visai neblogas smile.gif gal vos vos..labai nedaug norėtųsi kontrasto...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 17:41)
nu va - nesivaidena... unsure.gif  nebezinau, kaip padaryt ne pilka...  verysad.gif  puse dienos knisaus prie sitos foto - nu niekaip nepasiduoda...  verysad.gif

O kaip Tu vertei į jb?Pabandyk su gradient map gal... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 12 kovo 2009 - 16:45