Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 14:10)

SP visada atnesa kruva lauktuviu bigsmile.gif aciu 4u.gif wub.gif ateik dazniau mirksiukas.gif biggrin.gif

Ta Grethen pamoka turiu issisaugojus, einu idesiu i 4shared smile.gif

Odos koregavimas naudojant red chanell, by Grethen

ei, bet naudingi tie techniniai namu darbai biggrin.gif pirma pamoka jau parsisiusta net 108 kartus blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 14:20
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 12, 14:12)
Edeva, nuotaikos matosi, bet pirmoj man kliūna šešėliai ant veido ir spalvos nepatinka  unsure.gif

schmoll.gif nzn kaip ismokt naudot ps saikingai ir gerai sad.gif pati matau kad blogai sad.gif o graziai padaryt nemoku sad.gif nors foto gal ir butu nebloga unsure.gif aciu wub.gif

saules puga aciu tau labai thumbup.gif sitas man labai rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 14:10)
Tik su blur įrankiu neišsiversi. Bus labai nenatūralus vaizdas. Neseniai pas pažengusias buvo pamoką Grethenn įdėjusi, kaip gražina ir lygina odą. Bet pats paprasčiausias būdas - naudoti "Healing Brush Tool" arba "Spot healing brush tool" (naikinant nelygumus, spuogelius ir pan.).

Yra ir action'ų, padedančių lyginti odą. Yra daugybė pamokų. Įmetu kelias nuorodas (jau rašiau kažkada apie tai kt. temoje).

Lee Varis, Skin pdf failiukas (ištrauka iš knygos) su puikia pamoka kaip tvarkyti nuotraukas, t.y. glamūrinti odą (bet pamoka nelengva). Man labai patiko, jei nori geros glamūrinės odos.

Kartais naudoju šį būdą, jis paprastesnis, bet jei nereikia preciziško rezultato - geras.

Action Visai neblogas, bent iš paveiksliuko.

Kitas action

Aišku, viską geriausia daryt neliečiant bacground sluoksnio ir po to pareguliuoti galutinio varianto sluoksnio opacity ir tada sulieti su background (tiesiog dėl to, kad nebūtų per stiprus glamūras). prieš naudojant action, odą reikia "išvalyti" su spot healing ar healing brush (spuogeliai, nenorimos raukšliukės ir pan.)

Tikiuosi, aišku smile.gif

dekui 4u.gif 4u.gif reiks megint 4u.gif

man to paskutinio tik neatidaro kazko... ax.gif
Atsakyti
Ačiū, Bonda, man irgi neatidaro kažkodėl. Čia tuos action galima parsisiųst (maždaug per vidury teksto) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 12, 15:10)
Aišku, viską geriausia daryt neliečiant bacground sluoksnio ir po to pareguliuoti galutinio varianto sluoksnio opacity ir tada sulieti su background (tiesiog dėl to, kad nebūtų per stiprus glamūras). prieš naudojant action, odą reikia "išvalyti" su spot healing ar healing brush (spuogeliai, nenorimos raukšliukės ir pan.)

Tikiuosi, aišku smile.gif

SP labai labai aciu, viena pamoka buvau issisaugojus, bet pries tai jokiu spuogeliu nebuvau uzretusavus doh.gif Dar karteli aciu, einu bandysiu 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 15:14)
SP visada atnesa kruva lauktuviu  bigsmile.gif aciu 4u.gif  wub.gif  ateik dazniau  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Ta  Grethen pamoka turiu issisaugojus, einu idesiu i 4shared smile.gif
ei, bet naudingi tie techniniai namu darbai biggrin.gif pirma pamoka jau parsisiusta net 108 kartus  blink.gif  doh.gif

Ne tik SP, galetum ir sau prisiimti nuopelnu 4u.gif Aciuk uz pamokele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 15:14)
Ta  Grethen pamoka turiu issisaugojus, einu idesiu i 4shared smile.gif

Nu bet ką aš galiu pasakyt...man visiškai nepavyko biggrin.gif jei kam pavyko gal smulkiau papasakokit kaip čia reikia daryt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 14:51)
Nu bet ką aš galiu pasakyt...man visiškai nepavyko biggrin.gif jei kam pavyko gal smulkiau papasakokit kaip čia reikia daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as kazkada seniau dariau - bet dabar jau vel nepamenu... doh.gif blush2.gif

kamuojuos su blog'u dabar... unsure.gif pyksta informacines sistemos ant manes paskutiniu metu kazko biggrin.gif

kai turesiu daugiau laikelio (kada nros, tikiuos... doh.gif ) - pabandysiu aprasyt, kaip dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 15:51)
Nu bet ką aš galiu pasakyt...man visiškai nepavyko biggrin.gif jei kam pavyko gal smulkiau papasakokit kaip čia reikia daryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man gavosi Grethen pamoka, dabar dažnai naudoju odos spalvai sulygint thumbup.gif

Aš darau beroc taip: Įsikeli foto, užžymi chanels- red(ten dešnėj apačioj), tada eini select, spaudi all, tada spaudi ctrl c, tada eini layers ir pasirenki new layer, paskui spaudi ctrl v, tada spaudi ctrl ir neatleidus spaudi vėl ant chanels - red tada atsiranda tokie judantys punktyrai, paskui eini select ir spaudi inverse,o paskui spadi delete(spaudi tiek kartų delete, kiek nori šviesumo).O tai sumaliau doh.gif Gal ką suprasit. blush2.gif

dar paskui reikia padaryt flaten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 12 kovo 2009 - 15:09
biggrin.gif negaliu nepasigirti, kraunu daiktus, ruosiu fotika ir ryt is ryto i medziokle (tikra to zodzio prasme, tik su fotiku). biggrin.gif vaziuoju pas broli i miska, seneliai mano pupa priziures, o man pazadetas pasivaiksciojimas po miska kur zverys renkasi. tikiuosi geru "laimikiu" thumbup.gif palinkekit gero oro. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 12, 16:11)
biggrin.gif  negaliu nepasigirti, kraunu daiktus, ruosiu fotika ir ryt is ryto i medziokle (tikra to zodzio prasme, tik su fotiku). biggrin.gif  vaziuoju pas broli i miska, seneliai mano pupa priziures, o man pazadetas pasivaiksciojimas po miska kur zverys renkasi. tikiuosi geru "laimikiu" thumbup.gif  palinkekit gero oro. rolleyes.gif

Kaip faina. bigsmile.gif Linkiu gerų kadrų. thumbup.gif
Atsakyti
Bandau si buda, gal kuri gali paaiskinti 6.36 paveiksliuka blush2.gif su kuo reikia uztusuoti oda 4u.gif
Lee Varis, Skin

Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 03 12, 15:11)
biggrin.gif  negaliu nepasigirti, kraunu daiktus, ruosiu fotika ir ryt is ryto i medziokle (tikra to zodzio prasme, tik su fotiku). biggrin.gif  vaziuoju pas broli i miska, seneliai mano pupa priziures, o man pazadetas pasivaiksciojimas po miska kur zverys renkasi. tikiuosi geru "laimikiu" thumbup.gif  palinkekit gero oro. rolleyes.gif

oho kaip įdomiai bigsmile.gif gero oro ir gero taiklumo tau mirksiukas.gif thumbup.gif

o aš ką tik du kambarius buvau pavertusi fotostudijom, sutempiau lempas, prifotkinau dafiga kadrų....... ir kaip visada doh.gif
Atsakyti