Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(bonda @ 2009 03 12, 12:21)
drinks_cheers.gif ir dar viena zmogu gal viena foto trauks -o kita -visai ne ax.gif  biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif ir to negalima gedintis, slept ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 12, 12:26)
Vargšas vaikas, pastatytas prie sienos ir nupleškintas.

lotuliukas.gif ji ten spintoj ilindus lotuliukas.gif aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 11, 22:04)

Bet iš tiesų tai tu teisi dėl Bondos, žinai kur? Ji vienintelė išdrįso pasakyt savo nuomonę apie fotografiją.

blush2.gif kad nieko as ten nepasakiau biggrin.gif
as tik va siandien pasisakiau, kad vis tiek as nesuprantu tu neryskiu foto (nors ir aceit specialiai) nors tu ka blush2.gif doh.gif zodziu, dar toli man iki kokio tai lyyygio tongue.gif

Duoma,su savo idejom toli eisi thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 23:05)
.Esu is tu jautriu bailiu,kur ne taip issakyta kritika gali is viso atimti nora fotografuoti. doh.gif

nebijok mirksiukas.gif
man siaip asmeniskai net dzin butu, jei ir po foto pasirasytume - komentuociau taip pat -gal dar astriau blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif

bet va auto vis tiek nesuprantu as doh.gif doh.gif doh.gif eilini syki sakau -tai nekreipkit net demesio unsure.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 11:56)
tikrai supratau aciu pasizvalgysiu  wub.gif bet tada kai nuotaika yra ir ji kazkuo uzsiemus tada fonas,buitiakas  unsure.gif ka jus daryot tokiais momentasi???negi puolat ieskot paklodziu ar kazko  unsure.gif

nezinau, bet man asmeniskai daug fainesnes vaikiskos foto, kai jis pvz savo aplinkoje negu ant baltos paklodes ar baltame fone mirksiukas.gif bet, aisku, nemoku as to gerai isgaut, kaip ir peperoni rase doh.gif kad yra kas moka, bet deja deja doh.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 12, 12:00)
ta prasme ar per daug nusisukusi nuo objektyvo? blush2.gif

man patinka thumbup.gif

Atsakyti
blink.gif nu vsio...dabar aš bumbėsiu, kad tieeek prikalbėjot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 12:44)
blink.gif  nu vsio...dabar aš bumbėsiu, kad tieeek prikalbėjot  doh.gif

pamirsai jau tuos laikus hihihi.gif tongue.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 12, 12:00)
o as turiu klausima  blush2.gif pvz kai tiek pasisukes veidas ,ar cia per daug ir neina iziureti nuotaikos ar ok ? nzn ar supratot  biggrin.gif ta prasme ar per daug nusisukusi nuo objektyvo? blush2.gif

kaip tai nesimato nuotaikos - taip fainai surauktas nosiukas wub.gif
Man irgi vaikų nuotraukos daug mielesnės buitinei aplinkoj (aišku jei nesimato drabuzelių iškabintų ar murzinų merliukų fone, kaip MB kartais nufotkina tik vaiką bematydamas doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 13:45)
pamirsai jau tuos laikus hihihi.gif tongue.gif ?

Net neperskaičiau visko dorai biggrin.gif darbų padaugėjo...fotikas ramiai dulka...įkvėpimo vis dar nerasta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 12, 12:53)
Net neperskaičiau visko dorai biggrin.gif  darbų padaugėjo...fotikas ramiai dulka...įkvėpimo vis dar nerasta  unsure.gif

as siaip ne taip perskaiciau ax.gif ale i albuma jegu neber doh.gif teks eit kita diena -ne sjau cia prirase, kad groziu prideta thumbup.gif
Atsakyti
Bonda, ačiū. O man paskutiniu metu išvis idėjų neišeina įgyvendint.
Šiandien viską pasiruošiau. Nu neišeina nors tu ką.
Man didelė problema yra fonas.
Jeigu nori juodo fono tai tada prie lango atsistoji ir viskas.
O jeigu šviesaus...? doh.gif
bandžiau ir paklodę kabintis ant durų, bet ten apšvietimas blogas.

verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif noriu dar pora foto imesti kritikai nors dabar netvarkant,pamaciau to ko per akute nemaciau dry.gif
del tos nuotaikos ar cia ji matosi ?? g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 09:47)
Merginos, o gal kuri zinot kaip su PS odos spalva suvienodint?

Tik su blur įrankiu neišsiversi. Bus labai nenatūralus vaizdas. Neseniai pas pažengusias buvo pamoką Grethenn įdėjusi, kaip gražina ir lygina odą. Bet pats paprasčiausias būdas - naudoti "Healing Brush Tool" arba "Spot healing brush tool" (naikinant nelygumus, spuogelius ir pan.).

Yra ir action'ų, padedančių lyginti odą. Yra daugybė pamokų. Įmetu kelias nuorodas (jau rašiau kažkada apie tai kt. temoje).

Lee Varis, Skin pdf failiukas (ištrauka iš knygos) su puikia pamoka kaip tvarkyti nuotraukas, t.y. glamūrinti odą (bet pamoka nelengva). Man labai patiko, jei nori geros glamūrinės odos.

Kartais naudoju šį būdą, jis paprastesnis, bet jei nereikia preciziško rezultato - geras.

Action Visai neblogas, bent iš paveiksliuko.

Kitas action

Aišku, viską geriausia daryt neliečiant bacground sluoksnio ir po to pareguliuoti galutinio varianto sluoksnio opacity ir tada sulieti su background (tiesiog dėl to, kad nebūtų per stiprus glamūras). prieš naudojant action, odą reikia "išvalyti" su spot healing ar healing brush (spuogeliai, nenorimos raukšliukės ir pan.)

Tikiuosi, aišku smile.gif
Atsakyti
Edeva, nuotaikos matosi, bet pirmoj man kliūna šešėliai ant veido ir spalvos nepatinka unsure.gif
Atsakyti