QUOTE(Nikkė @ 2009 03 10, 20:43)
1.Manau, komponuojamas turi buti pats objektas, o ne jo krastines ar kampai. Pvz:
Manau, klaidinga yra sakyti, kad sis objektas (raudonas staciakampis)
2.Priesingu atveju zemiau esanti kompozicija yra ne trecdalio, o kvadrato (arba staciakampio):
Manau, klaidinga yra sakyti, kad sis objektas (raudonas staciakampis)
2.Priesingu atveju zemiau esanti kompozicija yra ne trecdalio, o kvadrato (arba staciakampio):
poras komentaru -kurie vadinas -pagal mane
1. taip cia tikrai ne trecdaliai bet nemanau, kad butinai ir objekto pats pats viduriukas turi but tam trecdalyje...
2. pagal taisykles, jei objekta negali ikomponuot i trecdalio taskus, gali ikomponuot i trecdalio linijas -tad cia vis tiek butu pagal trecdalius -tik linijas
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 03 10, 21:00)
Nikke, Bet tada visgi reikėjo imti ne abtrakčias temas,mano manymu, o tų taisyklių ieškoti realiame gyvenime... Tai būtų žymiai naudingiau išlavinti akį... (et čia mano nuomone) O kolkas man šie ND panašūs labiau į fotkinimą su macro funkcija (ps vyras, stebintis šį procesą, irgi pasakė, tai kiek jūs galit žaisti su macro??? )
tai pagal ta pamoka ir buvo siuloma abstrakcija ir ten lyg kazkur minetas macro kita syki galesim daugiau realumo
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 11, 11:25)
as ir dazniausia padirbant -apdirbu, kad butu pvz tie trecdaliai tikslesni ir pan gal ir negerai, bet...
einu dabar sitos temos skaityt