Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 11:04)
nu nzn...  g.gif  unsure.gif  atsidarau ir matau lygu balta grazu lapa  biggrin.gif
-----------

su blicu labai isdeginai veiduka sad.gif

blink.gif balta lapa g.gif arba pas mane kazkas negerai su kompu ar ba mano akys mato ka nori lotuliukas.gif

bet as cia jauciu persistengiau su ps eilini karta nes orginala tuoj imesiu blush2.gif nu kazi kaip ismokti graziai apdirbti nuotraukas verysad.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 11:05)
Aš galvoju, kad apačioj reikėtų daugiau tos erdvės, o viršuj mažiau žymiai, bet gal klystu. blush2.gif

unsure.gif pabadysiu ir taip aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu vat kad balta... unsure.gif ir ne vienoj temoj maciau besiskundzianciu, kad dingo favoritai... dar galvojau nesamone - pas mane viskas veikia - pasirodo siryt jau nebeveikia............................ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 11:04)
nu nzn...  g.gif  unsure.gif  atsidarau ir matau lygu balta grazu lapa  biggrin.gif
-----------

su blicu labai isdeginai veiduka sad.gif
prasom taip ziauriai nejuokaut nono.gif biggrin.gif

p.s. bais apetitnas tavo avataras  wub.gif  bigsmile.gif

nu kodel nejuokaut biggrin.gif

Edeva man labai grazios mergaitės akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 11:14)
Nu vat kad balta...  unsure.gif  ir ne vienoj temoj maciau besiskundzianciu, kad dingo favoritai... dar galvojau nesamone - pas mane viskas veikia - pasirodo siryt jau nebeveikia............................  unsure.gif

o gal pas tave kas nors su nustatymais blogai g.gif niekad negirdejau tokio bajerio jauciu kad nueik i nustatymus ir juos panagrinek unsure.gif

va koks orginalas tik vienas sonas pakirptas nes ten buvo rubai blush2.gif peperoni o kaip dabar matai? g.gif

user posted image

Atsakyti
Kad nieko nedariau tiems nustatymams... ne is sio ne is to - eme ir prapuole viskas... eisiu dar pasidarity del viso pikto... jau ir narsykles kelias ibandziau, tas pat... doh.gif Gal Ruste ka zinos situo klausimu... g.gif

Nu tikrai persistengei su PS biggrin.gif

Nors jeigu taip atvirai, ar su PS, ar be jo - ne nekabin... blush2.gif tokia biski pasui skirta foto gavos - tiesiog nufotografuotas vaikiukas ... ax.gif Zinau, kad savo vaiku foto mamos objektyviai paprastai nemato blush2.gif (pati ta darau biggrin.gif )... ax.gif

bandyk pagaut momenta, nuotaika, zaidima, - kazka, kas patrauktu, sudomintu mirksiukas.gif
Atsakyti
LABA !!!

Ne, seimyna dar nepagausejo. Dar nenori lysti lauk biggrin.gif .

Biki apleido mane ikvepimai fotkinimui. Vis truksta laiko normaliai paimti fotika i rankas ir papleskinti. Dar pasirodo firma, kurioje dirbu lik bankroto.
Ilendu tik paskaityti ka priraset, kokiu fotkiu prikelet. Grazu ziureti kaip judat i preiki.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 11:25)
Nors jeigu taip atvirai, ar su PS, ar be jo - ne nekabin... blush2.gif  tokia biski pasui skirta foto gavos - tiesiog nufotografuotas vaikiukas ... ax.gif  Zinau, kad savo vaiku foto mamos objektyviai paprastai nemato  blush2.gif (pati ta darau biggrin.gif )... ax.gif

bandyk pagaut momenta, nuotaika, zaidima, - kazka, kas patrauktu, sudomintu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif sutinku ,matai kai as ja maciau ir zinau ka ji dare tai gal del to g.gif o pagaut tai jau jo biggrin.gif cia tai uzduotis lotuliukas.gif neimanoma normaliai,arba viena ranka is kardo dingstaarba kita sujuda doh.gif arba dar kazkas schmoll.gif aciu labai del to ir dedu kad gauciau nuomone mirksiukas.gif

dar klausimuks jei noriu tokia ale protretine tai vistiek galima su zaislais ir nusisukusia tikiuosi supratot nes vis maniau akd turi ziuret i name unsure.gif tikriausiai uzdaviau durniausia klausima pasauly lotuliukas.gif nes jau maciau peperones mergytes foto kai zaidzia laaabai graziai wub.gif bet tada ar cia skaitosi portetas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
buvau pradingusi (jei dar kas mane atsimenat biggrin.gif ..nes su muiline darytu fotkiu jau nebedristu cia det blush2.gif ,kokybe netenkina....
Dairausi naujo fotiko,o tada jau nuo manes neatsiginsit lotuliukas.gif

Noreciau paklausti kokia Jusu nuomone apie Canon EOS 400 D...kazkaip lyg ties juo apsistojau... Nebrangus,nusiskundimu nelabai randu ir charakteristika lyg ir nebloga g.gif

Atsakykit,busiu labai dekinga 4u.gif
Idedu dar aprasyma
www.efoto.lt/fotoaparatas/canon_eos_400d -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrė: 12 kovo 2009 - 11:52
Olo - linkiu, kad jau greiciau wink.gif 4u.gif

o del darbo - tai zinoma liudna.... unsure.gif kai paklausai - tai visur aplink tik bankrotai, bankrotai... unsure.gif doh.gif

Edeva- tikrai neturi but zvilgsnis i fotoaparata... tie, kur i fotoaparata - labai daznai (bet ne visada) gaunasi tokie nupozuoti, dirbtini... o vat pagautas kazkoks momentas net fotografuojamam objektui nematant - daznai buna idomesnis smile.gif

na tikiuos supratai, ka cia sumaliau blush2.gif biggrin.gif

va, kad ir kudros portretai: http://fotokudra.lt/ct.php?ct=1

------------

Giedre - niekas nepasakys konkreciai - pirk arba nepirk smile.gif visu pirma turi susirasyti savo norus, tada galimybes - ir ieskoti geriausio ju santykio smile.gif

Jei reikia pradziai gyvenimo - tai 400d - tikrai pakaks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 11:55
prikalbejot -nebespeju doh.gif
QUOTE(lamella @ 2009 03 10, 18:05)
Dar viena į gėlių temą. biggrin.gif

man patinka thumbup.gif gal rema ir as siauresni tik deciau, bet esme -tai thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 kovo 2009 - 11:53
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 11:51)
Edeva- tikrai neturi but zvilgsnis i fotoaparata...  tie, kur i fotoaparata - labai daznai (bet ne visada) gaunasi tokie nupozuoti, dirbtini...  o vat pagautas kazkoks momentas net fotografuojamam objektui nematant - daznai buna idomesnis smile.gif

na tikiuos supratai, ka cia sumaliau  blush2.gif  biggrin.gif

va, kad ir kudros portretai: http://fotokudra.lt/ct.php?ct=1

tikrai supratau aciu pasizvalgysiu wub.gif bet tada kai nuotaika yra ir ji kazkuo uzsiemus tada fonas,buitiakas unsure.gif ka jus daryot tokiais momentasi???negi puolat ieskot paklodziu ar kazko unsure.gif
Atsakyti
o as turiu klausima blush2.gif pvz kai tiek pasisukes veidas ,ar cia per daug ir neina iziureti nuotaikos ar ok ? nzn ar supratot biggrin.gif ta prasme ar per daug nusisukusi nuo objektyvo? blush2.gif
user posted image

Atsakyti