Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 10:56)
gal bandyk blur daryt g.gif siaip youtube nemazai pamokeliu su PS tik kartais labai greit sumakaluoja ten viska, tai tenka per kelis kartus klausyt smile.gif

O kur to blur ieskoti blush2.gif

Peperoni, geros dienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip smagu ryte atsidaryt foto albumą, kai jame tiek daug naujų komentarų visoms nuotraukoms. smile.gif

p.s. Regis, ledai pajudėjo. Judame į priekį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 11:09)

PS tai ten pat ieškok kur sharpas, noise ir visi kiti, dabar tiksliai negaliu pasakyt, nes ne prie savo kompo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 10:09)

Peperoni, geros dienos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu biggrin.gif 4u.gif

dabar va bludiju po visa Sm ir rankiojuos savo temas... cool.gif lyg nezmoniskai daug laiko tam tureciau... blush2.gif biggrin.gif ligonis, ne kitaip biggrin.gif

Kazi Olo seimyna jau pagausejo? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 10:19
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 10:09)

ji rasi prie filter wink.gif gaussan blur yra labai daznai naudojamas. tik neperdozuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 11:14)
PS tai ten pat ieškok kur sharpas, noise ir visi kiti, dabar tiksliai negaliu pasakyt, nes ne prie savo kompo. smile.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 11:28)
ji rasi prie filter  wink.gif gaussan blur yra labai daznai naudojamas. tik neperdozuok smile.gif

Didelis aciu mergaites, jau radau ir bandau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 12, 10:19)
dabar va bludiju po visa Sm ir rankiojuos savo temas...  cool.gif  lyg nezmoniskai daug laiko tam tureciau...  blush2.gif  biggrin.gif  ligonis, ne kitaip biggrin.gif

Kazi Olo seimyna jau pagausejo?  g.gif  bigsmile.gif

g.gif o tai kaip cia visi favoritai dingo unsure.gif keista ,olo ko gero pagausejo bigsmile.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 12, 10:28)
ji rasi prie filter  wink.gif gaussan blur yra labai daznai naudojamas. tik neperdozuok smile.gif

aciu biggrin.gif

noriu viena portretuka parodyt kaip amnot ar tinkamas det i remelius g.gif sunku man sprest visos mano zuikio foto grazios lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Peperoni kokia nervuota biggrin.gif klausyk,gal kartais nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 11:53)
noriu viena portretuka parodyt kaip amnot ar tinkamas det i remelius  g.gif sunku man sprest visos mano zuikio foto grazios  lotuliukas.gif  blush2.gif

Man tai atrodo, kad per daug erdvės viršuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 12, 10:58)
Man tai atrodo, kad per daug erdvės viršuje ax.gif

g.gif aha gali but as cia nemazai nuzarinau bet kazkodel palikau nes galvoju poto gali but mazoka erdves g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 10:53)
g.gif  o tai kaip cia visi favoritai dingo  unsure.gif keista ,olo ko gero pagausejo  bigsmile.gif
aciu  biggrin.gif

noriu viena portretuka parodyt kaip amnot ar tinkamas det i remelius  g.gif sunku man sprest visos mano zuikio foto grazios  lotuliukas.gif  blush2.gif

nu nzn... g.gif unsure.gif atsidarau ir matau lygu balta grazu lapa biggrin.gif

-----------

su blicu labai isdeginai veiduka sad.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 12, 10:54)
Peperoni kokia nervuota  biggrin.gif klausyk,gal kartais  nestuke.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

prasom taip ziauriai nejuokaut nono.gif biggrin.gif

p.s. bais apetitnas tavo avataras wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 11:06
QUOTE(Edeva @ 2009 03 12, 12:03)
g.gif aha gali but as cia nemazai nuzarinau bet kazkodel palikau nes galvoju poto gali but mazoka erdves  g.gif

Aš galvoju, kad apačioj reikėtų daugiau tos erdvės, o viršuj mažiau žymiai, bet gal klystu. blush2.gif
Atsakyti