QUOTE(Baccardi @ 2009 03 11, 22:04)
Pirma, pasijutau pagerbta, kad tiek daug pakalbėjot apie mane ir pralinksmino tavo pastaba - Aha, Bonda šaunuolė, bet niekas netrukdo ir tau prisikabint, jei nepatinka
Bet iš tiesų tai tu teisi dėl Bondos, žinai kur? Ji vienintelė išdrįso pasakyt savo nuomonę apie fotografiją. Man, mergaitės, nepykit, bet tie panaši į tą, panaši į aną, nieko neduoda - laukiau iš jūsų pastebėjimų ir objektyvios nuomonės, kritikos. Jei jau nepatinka kažkas, tai ir pasakykit savo nuomonę- nėra čia ko bijot. Ryškumas, palikim jį sau dėl vienos priežasties- toje foto tikrai (atsakiau Bondai) nebuvo siektas, nes tokia buvo nuotraukos mintis ir todėl taip pateikta. Tikrai yra dar prie ko prisikabint
Vis dar laukiu
Tikiu, kad galbūt kažkam ši foto patinka - nes jei būtų man nepatikę pačiai tai ir nebūčiau rodžius, bet tikrai tikiu, kad yra ir tokių, kurioms tokios foto neimponuoja. Tai prašom sakyt drąsiai - nesikukulint
Nesakau,kad man nepatinka tavo foto,bet jos komentaruose ir pastebejau tai,apie ka cia visa diena rekauju
Ir dar pastebejau,kad nedaugelis tesuprato ka as norejau pasakyti
Nu bet uztes apie tai
Kazkaip reiketu ir man perlipti ta komentavimo barjiera ir resti taip kaip as suprantu