Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 19 tema

QUOTE(Edeva @ 2009 03 11, 22:19)
lotuliukas.gif ot kokia tu gal ji visai nebus panasi i tevus  lotuliukas.gif pvz kaip as  bigsmile.gif o karts nuo karto party tai yra gerai  thumbup.gif tik reikia zinoti ribas  ax.gif

Tu ir dar jauna biggrin.gif as is patirties sakau ir turiu omeny tvarka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 03 11, 22:25)
Tu ir dar jauna  biggrin.gif  as is patirties sakau ir turiu omeny tvarka  4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ech o tu jau labai sena lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif del tvarkos pritariu,bet kartais taaaaaaaaaip nusibosta per diena en kartu bandyt ivest ta tvarka o kazkas atejas per sekunde laiko vel padaro savaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 11, 22:04)
Pirma, pasijutau pagerbta, kad tiek daug pakalbėjot apie mane ir pralinksmino tavo pastaba - Aha, Bonda šaunuolė, bet niekas netrukdo ir tau prisikabint, jei nepatinka  tongue.gif 
Bet iš tiesų tai tu teisi dėl Bondos, žinai kur? Ji vienintelė išdrįso pasakyt savo nuomonę apie fotografiją. Man, mergaitės, nepykit, bet tie panaši į tą, panaši į aną, nieko neduoda - laukiau iš jūsų pastebėjimų ir objektyvios nuomonės, kritikos. Jei jau nepatinka kažkas, tai ir pasakykit savo nuomonę- nėra čia ko bijot.  Ryškumas, palikim jį sau dėl vienos priežasties- toje foto tikrai (atsakiau Bondai) nebuvo siektas, nes tokia buvo nuotraukos mintis ir todėl taip pateikta. Tikrai yra dar prie ko prisikabint wink.gif Vis dar laukiu  4u.gif Tikiu, kad galbūt kažkam ši foto patinka - nes jei būtų man nepatikę pačiai tai ir nebūčiau rodžius, bet tikrai tikiu, kad yra ir tokių, kurioms tokios foto neimponuoja. Tai prašom sakyt drąsiai - nesikukulint smile.gif  4u.gif

Nesakau,kad man nepatinka tavo foto,bet jos komentaruose ir pastebejau tai,apie ka cia visa diena rekauju blush2.gif Ir dar pastebejau,kad nedaugelis tesuprato ka as norejau pasakyti verysad.gif Nu bet uztes apie tai mirksiukas.gif Kazkaip reiketu ir man perlipti ta komentavimo barjiera ir resti taip kaip as suprantu unsure.gif
Atsakyti
InesaS, puikiausiai supratau (manau, kad supratau). Nemanau, kad objektyvi kritika ir pastebėjimai kenkia. Labiau kenkia jūsų baimės sakyt tai, ką matot. Nebijokit. Objektyvi kritika - tai geras varikliukas, padedantis judėt į priekį ir atsižvelgiant į ją stengtis kas kartą padaryt vis geriau ir geriau 4u.gif (Bent jau man - geras spyris į vieną vietą - padeda nesustot ir įrodyt sau, kad galiu ir dar geriau. 4u.gif )

p.s. nuėjau ir visas apdalinau kometarais smile.gif Ir tikiuosi, kad niekas neįsižeis - nes parašiau tai, ką matau.

Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 03 11, 22:52)
InesaS, puikiausiai supratau (manau, kad supratau). Nemanau, kad objektyvi kritika ir pastebėjimai kenkia. Labiau kenkia jūsų baimės sakyt tai, ką matot. Nebijokit. Objektyvi kritika - tai geras varikliukas, padedantis judėt į priekį ir atsižvelgiant į ją stengtis kas kartą padaryt vis geriau ir geriau  4u.gif (Bent jau man - geras spyris į vieną vietą - padeda nesustot ir įrodyt sau, kad galiu ir dar geriau.  4u.gif )

p.s. nuėjau ir visas apdalinau kometarais smile.gif Ir tikiuosi, kad niekas neįsižeis - nes parašiau tai, ką matau.

blush2.gif Tai as ir nesakau,kad nesupratai blush2.gif Bandysiu ir as komentuoti,nors labai jau bijau.Esu is tu jautriu bailiu,kur ne taip issakyta kritika gali is viso atimti nora fotografuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 11, 23:05)
blush2.gif Tai as ir nesakau,kad nesupratai blush2.gif Bandysiu ir as komentuoti,nors labai jau bijau.Esu is tu jautriu bailiu,kur ne taip issakyta kritika gali is viso atimti nora fotografuoti. doh.gif

buvo kazkoks multikas man rods - tai ten sake : "drasiau, drambly, drasiau, drambly " biggrin.gif tongue.gif

Metam visas baimes, jautrumus ir einam komentuot smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 11, 23:38)
buvo kazkoks multikas man rods - tai ten sake : "drasiau, drambly, drasiau, drambly "  biggrin.gif  tongue.gif

Metam visas baimes, jautrumus ir einam komentuot smile.gif  mirksiukas.gif

Oi,mergaites,mergaites....ka as be jusu visu daryciau wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 11, 21:58)
As suprantu, kad tai koliazas turetu buti, ar ne taip g.gif

Ne koliažas, o 3 atskiros to paties daikto nuotraukos (bent aš taip galvoju). Jeigu būtų koliažas nelabai galėtume įžiūrėti nuotaukų kokybę lens.gif

Kaip smagu skaityti komentarus wub.gif , jų tiek daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 12, 09:14)
Labas rytas  4u.gif ,
Ne koliažas, o 3 atskiros to paties daikto nuotraukos (bent aš taip galvoju). Jeigu būtų koliažas nelabai galėtume įžiūrėti nuotaukų kokybę  lens.gif

Kaip smagu skaityti komentarus wub.gif , jų tiek daug  bigsmile.gif

jei keli i fotki nesumazinus nuotraukos, tai ikelus nuotrauka, po ja yra uzrasas "get original uploaded photo", vat ten galima pamatyt visa nuotraukos kokybe smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Merginos, o gal kuri zinot kaip su PS odos spalva suvienodint?

QUOTE(Armana @ 2009 03 12, 10:14)
Labas rytas  4u.gif ,
Ne koliažas, o 3 atskiros to paties daikto nuotraukos (bent aš taip galvoju). Jeigu būtų koliažas nelabai galėtume įžiūrėti nuotaukų kokybę  lens.gif

Kaip smagu skaityti komentarus wub.gif , jų tiek daug  bigsmile.gif

Komentaru tikrai daugeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 12, 09:47)
Labas rytas

Merginos, o gal kuri zinot kaip su PS odos spalva suvienodint?

gal bandyk blur daryt g.gif siaip youtube nemazai pamokeliu su PS tik kartais labai greit sumakaluoja ten viska, tai tenka per kelis kartus klausyt smile.gif
Atsakyti
labas rytas...

susparinau nuo ryto cool.gif

nu jebituteteeee - negana to, kad fonas durniskas, forma durniska, tai dabar dar ir favoritai mano prapuole gun_bandana.gif

panasu kad Pauligas vietoj reklamos, antireklama pasidare.... fool.gif

atsiprasau, kad vel pradejau nuo burnojimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 12 kovo 2009 - 10:07