Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

QUOTE(joviteleb @ 2009 03 20, 18:05)

atrodo man pats blogiausias variantas kliuvo, koks tik gali but.
Papildyta:
o

O tu pasiskaityk supermamose onkologinius forumus, gal tada baigsi saves gailet ir apsidziaugsi tik tokia 'dovanele' gavusi. Taip pat perskaityk visus musu forumus, neatrodys, kad tau blogiausia, antra, susirinksi pakankamai informacijos apie sia liga ir jos eiga.
Versk su zodnu informacija is anglu kalbos - maziau laiko liks kasdien pas daktarus begioti ir panikuoti.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaitė gimė sekmadienį 3530g ir 51 cm. 4u.gif
Joliuke, Sveikinu Tave su mažylės gimimu.Būkite sveikos,tegul Jus saugo dievulis. 2.gif birthday.gif

Joviteleb, viskas bus gerai,reikia laiko ir nusiraminimo. Galvok,kad visa kas bloga išmetė ir viskas yra gerai ir bus gerai.Ramybės tau. Jokių blogų minčių. nono.gif

GERO SAVAITGALIO VISOMS! smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma. Man taip sunku dabar.

Taip baisu, kad tas Tg toks didelis... Visur kauliukuose atrodo knibzda metastazes.

Einu isgersiu raminamuju ir miegot su kacu. Bandziau jums visoms ikelti savo kaco nuotrauka, bet nemoku. Turiu viena labai juokinga smile.gif
Atsakyti
[quote=joviteleb,2009 03 20, 23:35]

Taip baisu, kad tas Tg toks didelis...
Ar skaitei internete apie TG
Atsakyti
JOLIUKE, SVEIKINAM, SVEIKINAM, SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aukit sveikutes ir didutes 4u.gif
Ir aplamai, viena vaiku gydytoja sake, kad po musu gydymu vaikai buna labai protingi thumbup.gif
Atsakyti
Moteriskaite47, skaiciau internete apie Tg.

Mane labai liudina ir gazdina, kad jis turi buti arti 0, o pas mane po operacijos buvo 176, veliau 117, o dabar... apie 280. Skaiciau, kad padidejimas reiskia, kad yra veziniu lasteliu, na ir aisku, dar gali biskuti buti skydliaukes lasteliu (neisgramdo juk su skalpeliu chirurgai).

Labai labai bijau... ir laukiu velykinio jodo...
Atsakyti
Joviteleb,as tai visai rimtai siulyciau tau nustot verkti ir aplinkiniu klausytis. Gerai ten Berte rase, pasiskaityk apie rimtas onkologines ligas, va ten tai kaip baisu, pamirsi apie savo bedas ir galvosi kad pries rimtus onkologinius susisirgimus, sveika esi. Ir is kur tas pesimizmas tas tavo toks schmoll.gif . Nesupyk ax.gif , bet per daug verki ir tik apie viena galvoji. Juk ir be to yra kuom siam gyvenime dziaugtis, gyvenimas gi nesustoja, o tu jau,atleisk,save gyva laidoji,pagailek jei ne saves, tai vyro,artimuju. SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Joliuke, linkiu sveikatos, ramybės, sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Joviteleb, viskas susitvarkys. Gausi gydymą, viskas eis geryn, perskaityk visą surastą informaciją, tik nenukabink nosies friends.gif
Atsakyti
Zinot, as pozityviai i viska ziureciau, jei ne tas TG toks didelis... Jau visai buvau ir susitaikius su liga ir tikejau, kad pasveiksiu, bet kai pamaciau Tg tyrimus... nusviro rankos... kiek skaiciau internete, niekam taip nebuna ir tai nenormalu.

bijau, kad po jodo visas kunas svytes... Baranauskas sake, kad jei bus tolimuju metastaziu, tai reiks operuot... tai nesupratau - ka jodas ju neisnaikina... ar kaip...

Nusiploviau siandien klijus nuo zaizdos. Tai net nesimato, kad operuota. Pati net nustebau. Toks siauras randelis kaip siulelis ir net ne raudonas, o balksvas. As jau salikeliu visokiausiu buvau prisipirkusi, dabar pykstu pati ant saves doh.gif tiek pinigu isleidau... Kol susils oras, tai visai turbut nieko nesimatys.

Panos pamokykit nuotraukas idet i foruma, labai noriu Jums savo kaco viena nuotrauka parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 03 21, 21:33)
Nusiploviau siandien klijus nuo zaizdos. Tai net nesimato, kad operuota. Pati net nustebau. Toks siauras randelis kaip siulelis ir net ne raudonas, o balksvas.

Na va matai kaip gerai,čia jau sugijo gražiai ir taip greitai,reiškia viskas gerai.Tik raminkis ir mažiau galvok,būk optimistė,geriau tada viskas bus. . 4u.gif Sėkmės Tau.
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 03 21, 21:33)
Zinot, as pozityviai i viska ziureciau, jei ne tas TG toks didelis... Jau visai buvau ir susitaikius su liga ir tikejau, kad pasveiksiu, bet kai pamaciau Tg tyrimus... nusviro rankos... kiek skaiciau internete, niekam taip nebuna ir tai nenormalu.

bijau, kad po jodo visas kunas svytes... Baranauskas sake, kad jei bus tolimuju metastaziu, tai reiks operuot... tai nesupratau - ka jodas ju neisnaikina... ar kaip...

Nusiploviau siandien klijus nuo zaizdos. Tai net nesimato, kad operuota. Pati net nustebau. Toks siauras randelis kaip siulelis ir net ne raudonas, o balksvas. As jau salikeliu visokiausiu buvau prisipirkusi, dabar pykstu pati ant saves  doh.gif  tiek pinigu isleidau... Kol susils oras, tai visai turbut nieko nesimatys.

Panos pamokykit nuotraukas idet i foruma, labai noriu Jums savo kaco viena nuotrauka parodyt  smile.gif

norejau paklaust joviteleb kas tave operavo? kaip jautiesi po operacijos, kokia savijauta?
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip begyvena senbuvės.Vėl kažkur pranykę ax.gif

Kaip laikotės abidvi su mažyle, Joliuke? Kaip naktys, ar leidžia pamiegot g.gif

joviteleb, manau, pozityvaus požiūrio į gyvenimą neatsisakei mirksiukas.gif Privalai nusiraminti, nes nervai veikia prieš tave, prieš tavo organizmą. Na, pati jauti ir žinai. Laikykis!
Pagalvojau, mes dauguma TG iškart po operacijos nesidarėm. Kas žino, kiek ten ko buvo. Niekas nesakė, kad reikia/galima tą tyrimą ikart darytis. Viską tyriausi po antrojo jodo praėjus pusmečiui. Viskas buvo gerai.
Tai va, ir tau po jodo susitvarkys.
Atsakyti