Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

Laba diena,
sveikos berte , Russne , jovilteleb, fatali ir kitos mirksiukas.gif Stiprybės tau, Inga04 4u.gif
Aš jaučiuosi visai gerai. Pasineriou į darbus...Stengiuos nereaguot į aplinką
Tiesa, kartais palaužia nežmoniškas nuovargis, bet pavasarį jau taip būna. Vartoju ie vartoju žuvų taukų kapsules. Ai, gal reikėtų dar kokių ežuolių pagert. Parašykit, kaip stiprinat organizmą?? Ar tik natūraliai - maistas , - ar dar kaip??

Taip, mūsų gydymosi politika siriasi nuo kitų šalių, bet nemanau, kad ji yra prastesnė . Juk jeigu ilgą laiką skiriama tokia ar anokia jodo doze per du kartus - vadinasi ji patikrinta, pasiteisina g.gif . Na, labai norėtųsi taip galvoti. Kiek supratau iš paties Baranausko ir kitų besigydžiusių moterų - mums didesnių jodo dozių tiesiog neužsako. Kiek paskui, po antrojo karto, supratau, pirmąkart man skyrė maksimalią, kokią turi (gydytojas pats prasitarė: kur gi tokiąąą dozę gavot doh.gif, didesnės nebūna...o ir negalima).

joviteleb, savo atsakymų dabar po ranka neturiu, rašau pagrindinius duomenis, kuriuos dabar jau visą gyvenimą teks prisiminti: T1 N0 M0.

Joliuke, kaip tu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=Žižma,2009 03 19, 15:41]
Laba diena,

Taip, mūsų gydymosi politika siriasi nuo kitų šalių, bet nemanau, kad ji yra prastesnė .

Musu ne tik gydymo politika skiriasi nuo kitu saliu - mes ir ratus naujai isradinejame - nelabai svarbu, kad butu apvalus, svarbiausia, kad butu tautiniai... lotuliukas.gif

Et, merginos, dzin kaip gydo, svarbu, kad isgydytu. 4u.gif Juolab kokios gali buti diskusijos, kai rinktis 'gali': Baranauskas arba Baranauskas, Vilniaus onkologijos instituto palata arba Vilniaus onkologijos instituto palata, nezinoma jodo doze arba nezinoma jodo doze ir nezinia kiek kartu. Ar su nors viena aptare alternatyvas, kitu saliu patirti, galimybes, naujoves, etc.?
Man asmeniskai labiausiai ir nepatinka, kai ligoni eliminuoja is gydymo proceso planavimo, mol ne tavo reikalas, daktarai zino, ka daro. As visada noriu dalyvauti ir spresti pagal turima informacija, nes tai mano VIENINTELIS gyvenimas, o gydytojams esu eiline statistine n-toji ligone. Na, bet tai priklauso nuo zmogaus budo - kitam geriau kai ji veda, vadovauja. Dieve duok visoms pasveikti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 19 kovo 2009 - 18:03
Labutis visoms 4u.gif
Baranauskas aiškino, kad siuntimas jodui reikalingas 1 kartą metuose. Pirmą kartą vežiausi, po to tik kitais metais dar kartą. Šiaip pirmą kartą vežiausi siuntimą, kraujo tyrimą. Kitą kartą pamiršau kraujo tyrimą nusivežti, tai ten padarė, bet labai ilgai užtrunka, vos suspėjau jodui. Tad geriau kraujo tyrimą turėti ir būti ten anksčiau, nei 10 val. mat tenka palaukti ir prie 7 kab. ir priėmimo skyriuje.

Mano diagnozė: Folikulinė carcinoma T2NxMx.

Smagu, kad senbuvės vėl rašot žinutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2009 03 19, 19:02)
Musu ne tik gydymo politika skiriasi nuo kitu saliu - mes ir ratus naujai isradinejame - nelabai svarbu, kad butu apvalus, svarbiausia, kad butu tautiniai...  lotuliukas.gif

Et, merginos, dzin kaip gydo, svarbu, kad isgydytu.  4u.gif Juolab kokios gali buti diskusijos, kai rinktis 'gali': Baranauskas arba Baranauskas, Vilniaus onkologijos instituto palata arba Vilniaus onkologijos instituto palata, nezinoma jodo doze arba nezinoma jodo doze ir nezinia kiek kartu. Ar su nors viena aptare alternatyvas, kitu saliu patirti, galimybes, naujoves, etc.?
Man asmeniskai labiausiai ir nepatinka, kai ligoni eliminuoja is gydymo proceso planavimo, mol ne tavo reikalas, daktarai zino, ka daro. As visada noriu dalyvauti ir spresti pagal turima informacija, nes tai mano VIENINTELIS gyvenimas, o gydytojams esu eiline statistine n-toji ligone. Na, bet tai priklauso nuo zmogaus budo - kitam geriau kai ji veda, vadovauja. Dieve duok visoms pasveikti. Sekmes  4u.gif

Labryt 4u.gif

Tu teisi, berte. Aš asmeniškai tik PO TO pradėjau gilintis į visą tai, ką su manim darė. Dėkinga esu chirurgui, kuris užbėgo šeštadienį ir rado laiko pasikalbėt.
Tiesą pasakius, kai sužinojau histologines išvadas ir kaip bus tęsiamas gydymas, - apie galimybę pasirinkti...ir išvis apie tai, kaip ir kodėl būtent TAIP YRA GYDOMA, negalvojau. Net neturėjau su kuo 'gyvai' pasitart. Vieninteliu patarėju tapo SM ir interneto platybės. Ir tai yra labai gera variantas mirksiukas.gif . Gaila buvo tų moterų ligoninėje, kurios nesinaudoja internetu. Prisiklausiusios įvairių 'alia viena ciocia sakė'.
Kai nusėdo emocijos ir pamažu atlėgo baimė, tada atėjo mintys apie TĄ VIENINTELĮ GYVENIMĄ, kurio pati ir netausojau, o į kai kuriuos kūno ženklus ranka numodavau. Argi ne pamoka. Žiauri, bet pamoka.
Tik ginkdie, MERGINOS, nereikia nuleist rankų. mes pasauliui (na, čia galima ir konkrečiau) reikalingos stiprios ir labai stiprios 4u.gif . Aš tuo kaskart įsitikinu.
Aš va dar gimgyt noriu.

Atsakyti
Moterys, reikia pagalbos.

Vakar neistveriau ir vel nuejau pasidaryt TG tyrimus. Atsakymas 286... Zinokit vos laikausi ant koju visa ankti praverkus.

Trys dienos po operacijos buvo 176; desimt dienu operacijos 118; dabar yra 17 dienu po operacijos ir 286!!!!

Ar kazkam taip buvo? Geriu tiroxino po 150. Jau nebezinau, ka ir daryti....

As kaip suprantu, cia labai negerai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2009 03 19, 13:41)
Laba diena,

Joliuke, kaip tu  bigsmile.gif  ax.gif

Aš jau namie su mažyle. Mergaitė gimė sekmadienį 3530g ir 51 cm. Esu pavargus, bet laiminga mama wub.gif

QUOTE(joviteleb @ 2009 03 20, 10:33)
Moterys, reikia pagalbos.

Vakar neistveriau ir vel nuejau pasidaryt TG tyrimus. Atsakymas 286... Zinokit vos laikausi ant koju visa ankti praverkus.

Trys dienos po operacijos buvo 176; desimt dienu operacijos 118; dabar yra 17 dienu po operacijos ir 286!!!!

Ar kazkam taip buvo? Geriu tiroxino po 150. Jau nebezinau, ka ir daryti....

As kaip suprantu, cia labai negerai? verysad.gif

Joviteleb, net nežinau ką ir pasakyt. Tu gal geriau nueik pas kokį gyd ir išsiaiškink dėl ko tau didėja tas tg g.gif gal pagreitins jodą tada ir pačiai bus ramiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 03 20, 11:51)
Aš jau namie su mažyle. Mergaitė gimė sekmadienį 3530g ir 51 cm. Esu pavargus, bet laiminga mama  wub.gif
Joviteleb, net nežinau ką ir pasakyt. Tu gal geriau nueik pas kokį gyd ir išsiaiškink dėl ko tau didėja tas tg g.gif gal pagreitins jodą tada ir pačiai bus ramiau  g.gif

SVEIKINU, JOLIUKE, KOKS GĖRIS, KAD VISKAS SKLANDŽIAI IR JŪS ABI SVEIKOS IR JAU NAMIE. wub.gif 4u.gif wub.gif

user posted image

Linkiu ramių naktų ir gardau pieno daug biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2009 03 20, 11:17)
SVEIKINU, JOLIUKE, KOKS GĖRIS, KAD VISKAS SKLANDŽIAI IR JŪS ABI SVEIKOS IR JAU NAMIE.  wub.gif  4u.gif  wub.gif

user posted image

Linkiu ramių naktų ir gardau pieno daug  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
JOLIUKE,

didžiausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papasakok, kaip sekėsi, ar viskas sklandžiai praėjo? Kaip mergytės sveikatėlė? Gal jau vardą turi? mirksiukas.gif

Sveikatos ir stiprybės jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 03 20, 12:51)
Aš jau namie su mažyle. Mergaitė gimė sekmadienį 3530g ir 51 cm. Esu pavargus, bet laiminga mama  wub.gif

Joliuke, sveikinu, daug daug sveikatos abiems. Dziaukites! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Na as jau namuciuose is po jodo.Pas mane buvo 1.4 radioaktyvumas, tai be problemu isleido namo. Beje maziausias ir geriausias is palatos, gulejome 4, kitu moteru buvo 3.3, .3.5, o vienos net 6, tai jos net nenorejo leisti namo, bet isleido, rysium su tuo, kad lovu reikia, o be to, buvom paskutiniosios tokioj palatoj, nuo siandien atsidaro naujos palatos, dazais dar kvepiancios, bus vienutes, ir dusas tualetas skirtas tik tau.
As asmeniskai noreciau vienutes, taip ir radiacija greiciau issisklaido ir tu niekam nemaisai, ir tau niekas nemaiso. Pas mus tokia moteriske buvo kuriai ne motais kiti. Ryte 6 val ji sau radija visu garsu, ziniu klausesi, o vakare 8 jau sauke kad gesint sviesa nes ji miego nori, ir tokia mandra, kad vajezau.
Ir vienintele as ''apsisvietusi'' buvau, aciu internetui smile.gif . Moteriskes nieko nezinojo, mat nieko neskaito. Gerai kad laisvinanciu isidejau, tai isejo visa radiacija su vejeliu thumbup.gif .Ir vyno, ir brendziuko turejau ir valgyt savo, nes ligonines maistelis tai neduok dieve buvo.Zodziu dekui jums merginos uz pasidalintus patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Joviteleb, birzelio men jau vietu nebuvo, tai mane netgi liepos 7 tik uzrase.

Joliuke, LABAI LABAI LABAI sveikinu , linkiu sveikatytes ir stiprybes abiems 4u.gif
Atsakyti
Moteriskem siuliau ir vyno ir brendzio, visos apstinentes apsimetinejo, ir laisvinanciu siuliau, patalpa vedinau, nors sauke kad salta, visa laika po kaldrom gulejo, o po to kai radiacija pamatavo, tai lyg nustebusios buvo, kad pas mane tokia maza. Po to jau, nu va galejom ikalt ir mes alkoholio. Ir maudziausi 2 k. per diena, nors dusas ne su visais patogumais, baisus kaip karas lotuliukas.gif , bet man ne motais, norejau kuo daugiau to brudo isvalyti, pavyko thumbup.gif
Atsakyti