Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

QUOTE(tinginuke @ 2009 09 14, 21:20)
man salino visa skydliauke dabar geriu tiroxina kasdien.. salino del mazgu nes buvo daugybe ju abejose pusese ir juose jau buvo pakitusiu lasteliu, ateity butu buves vezys, bet dar suspejau iki to... su ta pasalinta dalim tai irgi kontraversiskai gan nes skydliauke toks organas kuris atauga, o jei atauga tai jau simtaprocentinis vezys, antra karta pjaut ta pacia vieta tai kiek su gydytoju kalbejau sako nelinkeciau.. o po operacijos nusiteikt tam kad reikes skirti laiko sau ir vyras tures pasokinet apie tave ir ji nuteik.. viskas indvidualiai, sakau daug kas labai greit atsigauna, man ilga laika nebuvo jegu...toks karstis pildavop ka nors padarius... bet viskas bus ok, reikia tik laiko ir viskas susitvarkys.. niekur neskubek pasirupink savimi ir kiti gali padaryt darbus uz tave... o kada tau operacija?

man operacija spalio 8 dieną 4u.gif
tai MB bandau nuteikti,bet jis kol nesusiduria su realia situacija,tai nesupranta biggrin.gif sunkiausia bus dėl sūnelio unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri "draugaujat" su KMUK endokrinologais? Parekomenduokit, ką? unsure.gif
Man reikalinga endokrinologo konsultacija. Vakar padaryta echoskopija (šeimos gydytojos siuntimu dėl plaukų slinkimo), echoskopuotoja sakė, kad netipinis mazgas. Reikalinga biopsija unsure.gif Ir endokrinologo konsultacija.
Gyvenu provincijoje ir kažkaip neitin pasitikiu "mūsiškiais" endokrinologais cool.gif
Bandyčiau registruotis į KMUK, bet nežinau, pas ką geriausia tą padaryt. Patarkit, prašau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 11:12)
Merginos, gal kuri "draugaujat" su KMUK endokrinologais? Parekomenduokit, ką? unsure.gif
Man reikalinga endokrinologo konsultacija. Vakar padaryta echoskopija (šeimos gydytojos siuntimu dėl plaukų slinkimo), echoskopuotoja sakė, kad netipinis mazgas. Reikalinga biopsija unsure.gif Ir endokrinologo konsultacija.
Gyvenu provincijoje ir kažkaip neitin pasitikiu "mūsiškiais" endokrinologais cool.gif
Bandyčiau registruotis į KMUK, bet nežinau, pas ką geriausia tą padaryt. Patarkit, prašau unsure.gif

Sveikute 4u.gif Labai idomu pasidare o ka jei slenka plaukai reikia kreiptis pas endokrinologa? g.gif O kaip jie tau slenka, turiu omeny labai stipriai ar kaip?as mane irgi ilgi plaukai ir slenka daznai labai, siaip buvau nesenai pas endokrinologa pas mane maza cista yra, bet nieko neuzsimine, kad kaz kas negerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 09 15, 10:17)
Sveikute 4u.gif Labai idomu pasidare o ka jei slenka plaukai reikia kreiptis pas endokrinologa? g.gif O kaip jie tau slenka, turiu omeny labai stipriai ar kaip?as mane irgi ilgi plaukai ir slenka daznai labai, siaip buvau nesenai pas endokrinologa pas mane maza cista yra, bet nieko neuzsimine, kad kaz kas negerai schmoll.gif

Taip taip, vasarą labai pradėjo slinkti. Dabar dar labiau slenka.
Šiaip visad man rudeniop tokia bėda būdavo, manau, kad tai natūralu, bet kiek paslinkus liaudavosi. Maniau, kad gal šiaip kažkas- netiko naudojamos priemonės ar šiaip pavargo plaukai. Pagėriau vitaminus, plaukus lepinau visaip kaip įmanoma (aliejai, kaukės ir t.t.) Beviltiškai.
Tarp kitko paklausiau savo šeimos gydytojos, gal kokią priemonę rekomenduotų. Tai "parekomendavo" siuntimą skydliaukės echoskopijai cool.gif Motyvavo tuo, kad gal su hormonais kas netvarkoje. Bet prieš tai skyrė echo.
Vakar padarė echo. Dabar reikia pas endokrinologus išsamesnėms konsultacijoms unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 15 rugsėjo 2009 - 09:39
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 11:38)
Šiaip visad man rudeniop tokia bėda būdavo, manau, kad tai natūralu, bet kiek paslinkus liaudavosi. Maniau, kad gal šiaip kažkas- netiko naudojamos priemonės ar šiaip pavargo plaukai. Pagėriau vitaminus, plaukus lepinau visaip kaip įmanoma (aliejai, kaukės ir t.t.) Beviltiškai.
Tarp kitko paklausiau savo šeimos gydytojos, gal kokią priemonę rekomenduotų. Tai "parekomendavo" siuntimą skydliaukės echoskopijai cool.gif Motyvavo tuo, kad gal su hormonais kas netvarkoje. Bet prieš tai skyrė echo.
Vakar padarė echo. Dabar reikia pas endokrinologus išsamesnėms konsultacijoms unsure.gif

Nu labai idomiai g.gif Nu pas mane visa gyvenima slenka plaukai, man irgi du kartus dare skydliaukes eho. ne manau, kad nuo mazgo jusu cia priklauso, nebent su hormonais kaz kas negero butu, o eme krauja pas jus ant hormonu?kokie rezulatati?
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 09 15, 11:03)
Nu labai idomiai g.gif Nu pas mane visa gyvenima slenka plaukai, man irgi du kartus dare skydliaukes eho. ne manau, kad nuo mazgo jusu cia priklauso, nebent su hormonais kaz kas negero butu, o eme krauja pas jus ant hormonu?kokie rezulatati?

Dėl hormonų netyrė. Dabar man reikia pas endokrinologą, jis turėtų skirti hormonų tyrimą. Šeimos gydytoja kažkodėl jo neskyrė.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 12:10)
Dėl hormonų netyrė. Dabar man reikia pas endokrinologą, jis turėtų skirti hormonų tyrimą. Šeimos gydytoja kažkodėl jo neskyrė.

Siaip seimos gydytoja ir nedaro tokiu tyrimu tik endokrinologas, man irgi endokrinologas dare kraujo tyrimus, bet jie buvo geri, hormonai tvarkoj thumbup.gif Siaip kai hormonai yra nervarkoj tada prasideda sirdies permusinejimai, ranku drebejimas dar kaz kas gal ir plaukai slenka g.gif
Kada einat pas endokrinologa?
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 09 15, 11:13)
Siaip seimos gydytoja ir nedaro tokiu tyrimu tik endokrinologas, man irgi endokrinologas dare kraujo tyrimus, bet jie buvo geri, hormonai tvarkoj thumbup.gif Siaip kai hormonai yra nervarkoj tada prasideda sirdies permusinejimai, ranku drebejimas dar kaz kas gal ir plaukai slenka g.gif
Kada einat pas endokrinologa?

Nežinau kada, turiu registruotis. Šįryt nespėjau, į darbą skubėjau. Per pietų pertrauką lėksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 12:32)
Nežinau kada, turiu registruotis. Šįryt nespėjau, į darbą skubėjau. Per pietų pertrauką lėksiu unsure.gif

Paskui butinai parasik, labai jau idomu cia man viskas blush2.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 09 15, 14:25)
Paskui butinai parasik, labai jau idomu cia man viskas blush2.gif Sekmes 4u.gif

Gavau taloną spalio 7 dienai. Tolokai, noris greičiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 16:13)
Gavau taloną spalio 7 dienai. Tolokai, noris greičiau cool.gif

Viskas bus gerai pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 09 15, 10:38)

Sveikos,

pas mane po operacijos plaukai labai slikti pradejo mazdaug po 1.5-2 menesiu. Bet tai normalu, nes plaukai labai reaguoja i stresus ir narkozes (tik ta reakcija buna paveluota 2-3 menesiais). Dabar jau truputi apstojo. Slinko kokius 3 menesius. Po to pradejau naudot tokias kapsules is vaistines(po plovimo istrinu plauku saknis) - rekomendavo kirpeja. Tai nezinau, ar nuo to nustojo slinkt, ar patys savaime. Dabar tik skilineja smarkiai. Tai nusipirkau tos pacios firmos krema plaukam - ziuresiu, ar pades.
Dar esu skaiciuosi, kad plaukai slenka ir skilineja, kai truksta skydliaukes hormono organizme, t.y. musu (be skydliaukes) atveju L-thyroxin'o.
Reikia doze paziuret, ar gera geriat (pagal kraujo tyrimus, zinoma). Jei tyrimai tvarkoje, reikia ieskot kitu priezasciu.

Atsakyti