Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

sveikos. jau greitai man operacija. ar galit papasakoti,kaip jautėtės po operacijos g.gif daktaras sakė,kad po operacijos reikės ypatingai dvi savaites save saugoti g.gif bet nežinau kaip su mažu vaiku man seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 09 10, 09:52)
sveikos. jau greitai man operacija. ar galit papasakoti,kaip jautėtės po operacijos  g.gif  daktaras sakė,kad po operacijos reikės ypatingai dvi savaites save saugoti  g.gif  bet nežinau kaip su mažu vaiku man seksis  smile.gif

na po operacijo labai blogai nesijausi smile.gif , pakankamai greitai atsigauni, tiesiog reikia kokia savaitę daugiau pagulinėt,palėtint gyvenimo tempa mirksiukas.gif. pamažu atsigauni ir visai gerai jautiesi smile.gif tikrai nebaisi operacija, nebijok mirksiukas.gif
Atsakyti
na po operacijo labai blogai nesijausi , pakankamai greitai atsigauni, tiesiog reikia kokia savaitę daugiau pagulinėt,palėtint gyvenimo tempa . pamažu atsigauni ir visai gerai jautiesi tikrai nebaisi operacija, nebijok

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
ačiū jums palaikymą.
labiausiai gal bijau dėl dviejų dalykų. būti ilgokai atskirtai nuo sūnaus. bus pirmas kartas,kai taip ilgai jo šalia nebus.
ir antras dalykas: labai bijau priaugti svorio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 09 10, 15:21)
ačiū jums palaikymą.
labiausiai gal bijau dėl dviejų dalykų. būti ilgokai atskirtai nuo sūnaus. bus pirmas kartas,kai taip ilgai jo šalia nebus.
ir antras dalykas: labai bijau priaugti svorio  doh.gif

na galiu nuramini ir dėl vieno ir dėl kito dalyko smile.gif ilgai ligoninėj po operacijos nelaiko, ilgiausiai savaitę, o būna ir 3 dienos, smile.gif o dėl svorio, jei normaliai sureguliuos hormonus tu jo nepriiaugsi, aš kaip buvau kūda tokia ir likau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

na jau visai pasimeciau siandien... Buvau pas momologa onkologiniam ir uzmeciau aki i savo ligos istorija (knygele). Baranausko irasyta, kad thyroxino gerti 130 mg... O as iki siol geriau 125 - jis man nei vieno zodzio apie didesne thyroxino doze nesake. Gal kas zinot, kaip tokia doze gert? tabletes taip nepasidalina....

gal viena diena 125, kita 150? kaip manot?
sveriu apie 60.
Papildyta:
QUOTE(eugenita @ 2009 09 10, 20:45)
na galiu nuramini ir dėl vieno ir dėl kito dalyko smile.gif  ilgai ligoninėj po operacijos nelaiko, ilgiausiai savaitę, o būna ir 3 dienos,  smile.gif o dėl svorio, jei normaliai sureguliuos hormonus tu jo nepriiaugsi, aš kaip buvau kūda tokia ir likau mirksiukas.gif

Jo mane tik tris dienas laike ligonineje. Pirmadieni isoperavo, o ketvirtadieni jau buvau namie. Nors ir piktybini augni ir gan isplitusi salino, bet po operacijos tik pora dienu jauciausi silpnai, o jau trecia diena vaiksciojau po ligonine. Namie tai jau visai gerai jauciausi.
Atsakyti
Jovitele,man jis is pradziu ir paskaiciavo kad pagal svori 135 gerti,bet kadangi taip nepasidalina,kaip ir sakai,tai liepe gert viena diena 125 kita 150.
Atsakyti
sveikos.
tai po operacijos hormonus ,kuriuos reikės visą gyvenimą gerti,jie vadinasi tyroksinas? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 09 12, 21:52)
sveikos.
tai po operacijos hormonus ,kuriuos reikės visą gyvenimą gerti,jie vadinasi tyroksinas? ar kaip?

taip, hormonai vadinasi L- thyroxin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 09 10, 08:52)
sveikos. jau greitai man operacija. ar galit papasakoti,kaip jautėtės po operacijos  g.gif  daktaras sakė,kad po operacijos reikės ypatingai dvi savaites save saugoti  g.gif  bet nežinau kaip su mažu vaiku man seksis  smile.gif

daug kas pasakoja kad labai greitai atsigavo, man tai taip nebuvo. 2 savaites labai blogai jauciausi, nueit nusipraust i dusa buvo didziulis darbas po kurio jausdavaus labai pavargus ir turedavau prigult pailset... net nezinau kodel tiek jegu neturejau nors pastoviai sportavau ir tikrai nesu kazkokia labai silpna..gal del to kad 2 savaites po operacijos liepe gert tik po 50mg tiroxino.. trecia savaite pradejo viskas gereti ir ketvirta viskas buvo jau super.. aisku pavargdavau bet nors nakti gerai miegojau, ko su skydliauke is vis pamirsus buvau toki dalyka ka reiskia gerai issimiegoti... is ligonines issiprasiau kad isleistu 3 diena (realiai antra su puse), nes jau vien mintis kad ligoninej savaitgali reikes praleist tai nuo to manau sunkiau sveikt... dabar viskas ok.. praejo jau 3 menesiai po operacijos, galiu ir sportuot nieko blogo nejauciu.. del svorio ir gali nesijaudint, jei gera doze, tai jis toks koks ir buvo, nieko jis itakos neturi...tik va plaukai labai slenka turbut nuo tiroxino.. ar jums taip merginos yra kad labai slenka plaukai??? jau naudoju visas imanomas priemones kad tik atstatyt, bet kaip slenka taip slenka...
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2009 09 14, 11:23)
daug kas pasakoja kad labai greitai atsigavo, man tai taip nebuvo. 2 savaites labai blogai jauciausi, nueit nusipraust i dusa buvo didziulis darbas po kurio jausdavaus labai pavargus ir turedavau prigult pailset... net nezinau kodel tiek jegu neturejau nors pastoviai sportavau ir tikrai nesu kazkokia labai silpna..gal del to kad 2 savaites po operacijos liepe gert tik po 50mg tiroxino.. trecia savaite pradejo viskas gereti ir ketvirta viskas buvo jau super.. aisku pavargdavau bet nors nakti gerai miegojau, ko su skydliauke is vis pamirsus buvau toki dalyka ka reiskia gerai issimiegoti... is ligonines issiprasiau kad isleistu 3 diena (realiai antra su puse), nes jau vien mintis kad ligoninej savaitgali reikes praleist tai nuo to manau sunkiau sveikt... dabar viskas ok.. praejo jau 3 menesiai po operacijos, galiu ir sportuot nieko blogo nejauciu.. del svorio ir gali nesijaudint, jei gera doze, tai jis toks koks ir buvo, nieko jis itakos neturi...tik va plaukai labai slenka turbut nuo tiroxino.. ar jums taip merginos yra kad labai slenka plaukai??? jau naudoju visas imanomas priemones kad tik atstatyt, bet kaip slenka taip slenka...

o kas tau buvo nustatyta? pašalinta visa skydliaukė ar tik dalis?
nu man sunku būtų,jeigu būtų kaip ir tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2009 09 14, 22:00)
o kas tau buvo nustatyta? pašalinta visa skydliaukė ar tik dalis?
nu man sunku būtų,jeigu būtų kaip ir tau  unsure.gif

man salino visa skydliauke dabar geriu tiroxina kasdien.. salino del mazgu nes buvo daugybe ju abejose pusese ir juose jau buvo pakitusiu lasteliu, ateity butu buves vezys, bet dar suspejau iki to... su ta pasalinta dalim tai irgi kontraversiskai gan nes skydliauke toks organas kuris atauga, o jei atauga tai jau simtaprocentinis vezys, antra karta pjaut ta pacia vieta tai kiek su gydytoju kalbejau sako nelinkeciau.. o po operacijos nusiteikt tam kad reikes skirti laiko sau ir vyras tures pasokinet apie tave ir ji nuteik.. viskas indvidualiai, sakau daug kas labai greit atsigauna, man ilga laika nebuvo jegu...toks karstis pildavop ka nors padarius... bet viskas bus ok, reikia tik laiko ir viskas susitvarkys.. niekur neskubek pasirupink savimi ir kiti gali padaryt darbus uz tave... o kada tau operacija?
Atsakyti