Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

QUOTE(moteriskaite47 @ 2009 08 15, 23:36)
O tai Šidlauskas leidžia į mazgus vaistus.

Taip
Atsakyti
QUOTE(Lina Masiukiene @ 2009 08 13, 16:32)
Labas Joviteleb žinia nekokia , bet manau išsikapstysi mano dukterėčiai išoperavo likusias ląsteles nes jodas jau nebepadėjo ir dabar tiroglobulinas 0 manau ir tau reikia pasidomėti tuo klausimu ir padaryti išvadas bertė bais viską išmano ar jos neklausei?

Labukas Lina,

tik dabar pamaciau, kad rasei. Nuo streso turbut jau nesupratau, ka skaitau.
Nemanau, kad is plauciu galima isoperuoti lasteles... Jos dar net darinuku normaliu nesuformavusios. Kaip baranauskas sake, kad mazesni nei 3 mm.
Jodas kakle liekanas naikina. Dabar po antro jodo, kai dare skenograma, jau mazesni darinukai kakle.
Tikiuosi, kad ir plaucius kazkaip paveiks sekantys jodai...

Berte, gal tu zinai, ka nors? gal patarti gali?
Atsakyti
Laba diena ar kuri galit man parasyt T3 ir T4 norma?
Aciu is anksto. smile.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos-gal galite pasakyti kokia turetu buti TSH norma po skydliaukes salinimo operacijos blush2.gif
Mano tyrimo rezultatas TSH < 0,005 m m IU /l
Atsakyti
Vajei tai juk cia hyper,o kaip ji cia tokia aktyvi ja pasalinus???
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2009 08 21, 23:45)
Labai reikia pagalbos-gal galite pasakyti kokia turetu buti TSH norma po skydliaukes salinimo operacijos blush2.gif
Mano tyrimo rezultatas TSH < 0,005 m m IU /l

TSH norma yra 0.270-4.20 mIU/l. Praejus 2 men. po paskutinio jodo terapijos dariausi si tyrima ir TSH buvo 0.057mIU/l, o gydytojas buvo informaves, kad siektina TSH koncentracija po baigtos jodo terapijos turetu buti apie 0.1(artima apatinei normos ribai). Skambinausi Baranauskui ir jis sake nekreipti demesio i siuos tyrimus, jie informatyvus tik praejus maziausiai puse metu po jodo.
Atsakyti
QUOTE(Lina Masiukiene @ 2009 08 13, 17:32)
Labas Joviteleb žinia nekokia , bet manau išsikapstysi mano dukterėčiai išoperavo likusias ląsteles nes jodas jau nebepadėjo ir dabar tiroglobulinas 0 manau ir tau reikia pasidomėti tuo klausimu ir padaryti išvadas bertė bais viską išmano ar jos neklausei?

Labutis visoms 4u.gif
Joviteleb, stiprybės Tau. Tik nenusimink ir neprarask vilties, kad ir kaip neramu console.gif Viskas susitvarkys.
Lina, papasakok daugiau apie dukterėčios problemas. Mat ir man daug yra likusių ląstelių. Rugpjūčio mėn. buvo Tg 0.115. Kitų tyrimų Baranauskas nedarė. Sekantis tikrinimas tik kitamet. Jis nieko nekomentuoja, atseit viskas gerai. Mano protu, gerai kai visai nelieka ląstelių arba Tg 0. Jodo man neskiria, nes jau gavau 6 kartus. Nyksta labai mažai. Tad paliko stebėti. Gal reikėtų pakartotinos operacijos g.gif Kažkaip neramu dėl tų likusių ląstelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 08 10, 14:12)
labas visoms,
joviteleb nepergyvenk, juk tu visas mus raminai prieš operacijas, taip gera buvo.
Praeis tas šokas ir vėl bus GERAI, kiek žinau tai pagydoma, biggrin.gif laikykis.

Man iš po operacijos viskas gerai, pasidariau TTH -1,54, vienu žodžiu užtenka 100 mg tiroksino, liepė tyrimus tik žiemos metu pasikartoti, gal saulė nemažai prideda jodo, nes jos nevengiu, vaikštau visa raudona, kaip vėžys, kaip randas sureguos į tai -nežinau, tikiuosi jam nieko nebus. Kiek seniau bijojau saulės tiek dabar nuo jos kaifuoju, noriu tik saulės ir vandens, vakar pagaliau normaliai iš po operacijos pasiplaukiojau, nes anksčiau tempdavo kaklą,  matyt nebuvo sugijęs iki galo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

primink tau visa skydliauke salinta?kiek tu sveri kad 100 pakanka?as 57 dabar smile.gif as rugsejo trecia tyrimus darysiu, nekantrauju suzinot kokie jie, geriu irgi po 100, neturiu visai skydl. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(logika @ 2009 07 31, 11:58)
sveikutės. nu aš irgi turiu problemų su skydliauke. šiandien daktaras po sinografijos  sakė,kad skydliaukė tikrai didelė ,labai daug mazgų,nors ir nepavojingi. ir ją reikia išoperuoti,visą. galvoju,kad gal antrą vaiką reikia iki to susiorganizuoti?  g.gif
beje,kada tos jodo procedūros daromos ir kaip viskas vyksta? labai jau įdomu  blush2.gif

o man kaip tik sake, kad operuokis nes gal ateity vaikelio dar noresi g.gif
Atsakyti
sveriu 75 kg, ir 100 mg tiroksino užtenka , po tyrimų buvo TTH 1,54 , po operacijos praėjus 1,5 mėn
Atsakyti
QUOTE(roberta23 @ 2009 08 26, 10:15)
sveriu 75 kg, ir 100 mg tiroksino užtenka , po tyrimų buvo TTH 1,54 , po operacijos praėjus 1,5 mėn

o geras bigsmile.gif bigsmile.gif mane operavo liepos 13, tai panasiai irgi bus praeje. o kaip jautiesi?gerai?

dar noriu paklaust- ar kai eme krauja tyrimam, buvai gerus tiroksina?kaip is tikruju reikia daryt?

ir dar, neatsakei ar visa skydl. salinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saura: 26 rugpjūčio 2009 - 09:25
Sveikos gyvos, vis to laaiko mažai prisėsti prie kompo, Silma, labai tuo jodu nepasitikėk , nes jei ne endokrinologė tai Baranauskas iš vis rankas nusiplovė tipo nežinau ką daryti su tavim čia tavo problema ir galvok tai endokrinologė darė vėl choskopiją ir ieškojo kur problema vistik rado liekanų ir tada Beiša vėl operavo .nes ir jai nebuvo TG didelis bet jis turi būti 0 po operacijų ji tai gal 6 ar 7 jodus išgėrė bet padėjo tai tik operacija.Tu matai kaip čia viskas sudėtinga man pačiai tai bilirubino kiekis padidėjo nors nieks nežino nuo ko kapanys ar tulžis prastai dirba nu žodžiu turi pats žmogus sekt , žiūrėt ir gydytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina Masiukiene @ 2009 08 26, 14:29)
Sveikos gyvos, vis to laaiko mažai prisėsti prie kompo, Silma, labai tuo jodu nepasitikėk , nes jei ne endokrinologė tai Baranauskas iš vis rankas nusiplovė tipo nežinau ką daryti su tavim čia tavo problema ir galvok tai endokrinologė darė vėl choskopiją ir ieškojo kur problema vistik rado liekanų  ir tada Beiša vėl operavo .nes ir jai nebuvo TG didelis bet jis turi būti 0 po operacijų ji tai gal 6 ar 7 jodus išgėrė bet padėjo tai tik operacija.Tu matai kaip čia viskas sudėtinga man pačiai tai bilirubino kiekis padidėjo nors nieks nežino nuo ko kapanys ar tulžis prastai dirba nu žodžiu turi pats žmogus sekt , žiūrėt ir gydytis  doh.gif

Tai aš taip pat kreipsiuos pas endokrinologę. Matysiu ką pasakys g.gif
Mano brolio sūnui, kuris šiemet baigė mokyklą, taip pat ta pati problema su bilirubinu. Dėl to nepraėjo sveikatos patikrinimo, nes norėjo stoti mokytis į krašto apsaugą. Tokios tokelės ax.gif
Atsakyti