Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

QUOTE(joviteleb @ 2009 03 10, 19:58)

nebarkit... pas mane puse gimines nuo vienokiu, ar kitokiu veziu ismire.. tai man panika vos tik apie tai pagalvoju.

Man tik rupejo pasiklausti, kiek kitoms limfmazgiuose rado... ar isplitimas i limfmazgius, kuriu neispjauna yra isgydomas jodu... ir tiek.

Atleiskit ir nebarkit.

nebarkit... pas mane puse gimines nuo vienokiu, ar kitokiu veziu ismire.. tai man panika vos tik apie tai pagalvoju.

Man tik rupejo pasiklausti, kiek kitoms limfmazgiuose rado... ar isplitimas i limfmazgius, kuriu neispjauna yra isgydomas jodu... ir tiek.

Atleiskit ir nebarkit.

Galvok, kad kas jei ir buvo, tai jau viską išpjovė 4u.gif Man atrodo tikrai yra čia mergaičių su metastazėm, bet neatsimenu kas blush2.gif gal kai prisijungs daugiau senbuvių, tau daugiau galės kažką paaiškint. Žinok, mes visos išgyvenom pirminį šoką, bet dabar visos gyvenam savo gyvenimus. Aišku, ligą reikia stebėti, bet judam į priekį ir kartais net pamirštam, kad tai išgyvenom 4u.gif

QUOTE(fatali @ 2009 03 10, 19:58)

Drauges mazyliui 4 metu itare kraujo vezi, visa gydyma praejo. Tik nuo chemijos ji pati atsisake. Nors jokie tyrimai nerode to veziuko, tik kraujas buvo toks, kad vos ne paskutines stadijos.

Drauges mazyliui 4 metu itare kraujo vezi, visa gydyma praejo. Tik nuo chemijos ji pati atsisake. Nors jokie tyrimai nerode to veziuko, tik kraujas buvo toks, kad vos ne paskutines stadijos.

blink.gif Siaubas. Aš irgi girdėjau, kad dažnai gydytojai tam, kad apsidraust sako baisesnę diagnozę nei yra ištikrųjų doh.gif
Atsakyti
Joviteleb,tik vyk tas blogas mintis šalyn.Viskas susitvarkys,esi jauna,organizmas greit sustiprės ir nugalėsi visas ligas.Kaip ten kuri rašė,galvok kad išmetė tą svetimkūnį ir viskas bus OK.Stiprybės Tau.
Norėčiau paklausti jei gali atsakyti,ką tu jautei,kokie tau požymiai buvo.Pas mane ir yra problemų liepia operuotis,bet vis abejoju.Bet ir bijau,kad neprisižaisčiau.Nors gyd.sako,kad prie tokios diagnozės negali būti vėžio.Taip norėčiau jei galima gydytis,bet ne šalinti visos skydliaukės.O gyd tai nori šalinti,kad jiems nebūtų jokios atsakomybės,priskirs vaistus paskui ir viskas.
Atsakyti
Sveikutes visos, Joliuke, tave ypac sveikinu su greitu tavo stebukliuko pasirodymu, laikykis sveikatos ir stiprybes tau. Na o as jau ruosiuosi pirmam jodui psichologiskai thumbup.gif , uz savaiteles jau, kita antradieni. Nestresuoju kaip sakant, tik va vistiek, ta procewdura pirma karta. O merginos gal galit pasakyt, ka po jodo daro, na pvz kokius tyrimus ir kada, kai paleidzia is ligonines po kiek liko ar iskart ten daro kraujuka ir t.t. Nes as kaip matot ne lietuvoj gyvenu, gristu 2 savaitem, tai galvoju ar suspesiu. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Tau po jodo jokiu tyrimu kraujo niekas nedarys. Juk pries joda 3 savaites nebegersi tiroxsino. Po jodo galesi ji vel gerti. Todel anksciau, kaip po triju savaiciu nieko kraujas nerodys-tiroksinas per tiek laiko susikaupia iki reikiamo kiekio. Bet skubeti neverta, nes organizmas dar neprates prie vaistuku ir tikra bukle labai sunku nustatyti.
Atsakyti
QUOTE(fatali @ 2009 03 10, 22:41)

Tau po jodo jokiu tyrimu kraujo niekas nedarys. Juk pries joda 3 savaites nebegersi  tiroxsino. Po jodo galesi ji vel gerti. Todel anksciau, kaip po triju savaiciu nieko kraujas nerodys-tiroksinas per tiek laiko susikaupia iki reikiamo kiekio. Bet skubeti neverta, nes organizmas dar neprates prie vaistuku ir tikra bukle labai sunku nustatyti.

Tau po jodo jokiu tyrimu kraujo niekas nedarys. Juk pries joda 3 savaites nebegersi  tiroxsino. Po jodo galesi ji vel gerti. Todel anksciau, kaip po triju savaiciu nieko kraujas nerodys-tiroksinas per tiek laiko susikaupia iki reikiamo kiekio. Bet skubeti neverta, nes organizmas dar neprates prie vaistuku ir tikra bukle labai sunku nustatyti.

Aciu uz atsakyma smile.gif , o tai dar biski paykyresiu, o tada kada daro po to jodo kokius tyrimus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 03 10, 22:32)

Sveikutes visos, Joliuke, tave ypac sveikinu su greitu tavo stebukliuko pasirodymu, laikykis sveikatos ir stiprybes tau. Na o as jau ruosiuosi pirmam jodui psichologiskai  thumbup.gif , uz savaiteles jau, kita antradieni. Nestresuoju kaip sakant, tik va vistiek, ta procewdura pirma karta. O merginos gal galit pasakyt, ka po jodo daro, na pvz kokius tyrimus ir kada, kai paleidzia is ligonines po kiek liko ar iskart ten daro kraujuka ir t.t. Nes as kaip matot ne lietuvoj gyvenu, gristu 2 savaitem, tai galvoju ar suspesiu. Dekui  4u.gif

Sveikutes visos, Joliuke, tave ypac sveikinu su greitu tavo stebukliuko pasirodymu, laikykis sveikatos ir stiprybes tau. Na o as jau ruosiuosi pirmam jodui psichologiskai  thumbup.gif , uz savaiteles jau, kita antradieni. Nestresuoju kaip sakant, tik va vistiek, ta procewdura pirma karta. O merginos gal galit pasakyt, ka po jodo daro, na pvz kokius tyrimus ir kada, kai paleidzia is ligonines po kiek liko ar iskart ten daro kraujuka ir t.t. Nes as kaip matot ne lietuvoj gyvenu, gristu 2 savaitem, tai galvoju ar suspesiu. Dekui  4u.gif

Dėkui už sveikinimus 4u.gif . Po jodo tave tik skanuos ir pasakys ar yra likę dar skydliaukės ląstelių. jei tau tai tik pirmas jodas, tai greičiausiai dar bus likę šiek tiek ir paskirs datą kada vėl atvažiuot. Baranauskas kol nebaigia jodo kurso jokių kraujo tyrimų nedaro, o kai baigia daro tik po pusės metų. Aš po kiekvieno jodo dariaus privačiai tuos tyrimus. Tik neatsimenu koks laiko tarpas praėjęs buvo nuo jodo. Šiaip gydytojas sakė, kad geriausiai likusias ląsteles parodo tg tyrimas kai jis daromas jau nebegeriant thyroksino (nes thyroksinas šiek tiek blokuoja tg gamybą). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 03 11, 00:32)

O merginos gal galit pasakyt, ka po jodo daro, na pvz kokius tyrimus ir kada, kai paleidzia is ligonines po kiek liko ar iskart ten daro kraujuka ir t.t. Nes as kaip matot ne lietuvoj gyvenu, gristu 2 savaitem, tai galvoju ar suspesiu. Dekui  4u.gif

O merginos gal galit pasakyt, ka po jodo daro, na pvz kokius tyrimus ir kada, kai paleidzia is ligonines po kiek liko ar iskart ten daro kraujuka ir t.t. Nes as kaip matot ne lietuvoj gyvenu, gristu 2 savaitem, tai galvoju ar suspesiu. Dekui  4u.gif

As negaliu tau atsakyti, nes ne LT gydziausi jodu. Skiriasi gydymo metodai.
Inga04, o kodel grizti i LT to jodo? Ar ne geriau vietoje? Zinoma, tai asmeninis dalykas - kaip kam iseina. Tik pasidomek, ar galesi skristi atgal, bent is Baranauso pazyma pasiimk, nes jeigu lektuvu, tai gali 'zvimbti' jautri oro uostu aparatuta del likusios radiacijos ir bus problemu.
Mane skenavo po 4-5 dienu kai isleido, taigi po jodo 'stopkes' drinks_cheers.gif daugiau nei savaite praejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 11 kovo 2009 - 14:00
QUOTE(bertė @ 2009 03 11, 13:57)

Inga04, o kodel grizti i LT to jodo? Ar ne geriau vietoje? Zinoma, tai asmeninis dalykas - kaip kam iseina. Tik pasidomek, ar galesi skristi atgal, bent is Baranauso pazyma pasiimk, nes jeigu lektuvu, tai gali 'zvimbti' jautri oro uostu aparatuta del likusios radiacijos ir bus problemu. 
Mane skenavo po 4-5 dienu kai isleido, taigi po jodo 'stopkes'  drinks_cheers.gif daugiau nei savaite praejo.

Mane skenavo po 4-5 dienu kai isleido, taigi po jodo 'stopkes'  drinks_cheers.gif daugiau nei savaite praejo.

Siaip musu oro uostuose ''zvimbia'' tik metalui, radiacijai jie tokiu dar neturi, na bent jau taip girdejau. As ir galvoju kaip cia bus, na jei reiks tai ir ilgeliau pasiliksiu gimtinej. O gydausi as lietuvoj, nes kazkaip cia pradejau ir is tikruju net nesusimasciau cia Airijoj gydytis, labai jau cia ta medicina ne kokia. O Berte, jei ne paslaptis, kokioje tu salyje esi?
Atsakyti
Jolantelele, kada bus tavo tyrimo atsakymai? ar operacijos metu tau nedarė extra tyrimo?
Aciu,kad domiesi,buvau isitikinusi kad parasiau,perziurejau temele ir isitikinau kad ne smile.gif ,tyrimai geri thumbup.gif
Ekstra tyrimo nedare,ir kaip Beisa aiskino,taip ir as parasysiu pas mane mazgai buvo abejose pusese,vienoje didelis mazgas,kitoje keli maziukai.Ta tyrima butu dare tik tuo atveju jei butu buves tik vienoje puseje mazgas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantelele @ 2009 03 11, 17:15)

Jolantelele, kada bus tavo tyrimo atsakymai? ar operacijos metu tau nedarė extra tyrimo?
Aciu,kad domiesi,buvau isitikinusi kad parasiau,perziurejau temele ir isitikinau kad ne smile.gif ,tyrimai geri thumbup.gif
Ekstra tyrimo nedare,ir kaip Beisa aiskino,taip ir as parasysiu pas mane mazgai buvo abejose pusese,vienoje didelis mazgas,kitoje keli maziukai.Ta tyrima butu dare tik tuo atveju jei butu buves tik vienoje puseje mazgas. smile.gif

Sveikinu su gerais tyrimų atsakymais 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit,ar Jūs gerete prieš operaciją jodą activ.Ar darė kalcio tyrimą.Kada kraujo krešėjimą tikrina.Jei sugalvosiu daryti operaciją,pradėsiu gert jodą,o bus blogi tyrimai,kaip tada.

Joliuke stiprybės Tau ir sėkmės.Dievo palaimos. angel.gif
Atsakyti