Man chirurgas sake, kad prieskydines liaukas ispjove, bet kalcis normoje... (dariausi tyrima neseniai)... Tai ka ten pjove - neaisku =)
Gal viena paliko... Reiks paanalizuot patologinius rastus.
QUOTE(fatali @ 2009 03 26, 17:46)
Dar geriu, nors ir nekasdien, kalci Tiansi firmos. Jis brangus, bet efektas yra-kalcis normoj. Kaip teigia statistika, is visu kalcio papildu org. pasisavina apie 2 %, o visa kita nuseda i ataugas ir kur nereikia. O tas, kur as naudoju-80%. Tai kai paskaiciuoji-neaisku kas pigiau.
Mano seima daug tos firmos papildu naudoja ir dar neteko nusivilti.
Turiu drauge vaistines vedeja. Tai ji nera prarijusi jokios sintetines tabletes.
Mano seima daug tos firmos papildu naudoja ir dar neteko nusivilti.
Turiu drauge vaistines vedeja. Tai ji nera prarijusi jokios sintetines tabletes.
Seniai lankeisi

Kaip vadinasi tas Tiansi kalcis ir kiek jis kainuoja?
O gal kas nors vartotojot Vision (prancūzų firma) kalcį ar Detox, kitaip vadinamas"katės nagas" arba vilcacora?
Norejau pasiklausti tu, kurios jau isgyveno jodo terapijas.
Planuoju i joda pasiimti televizoriu. Toki ne pati maziausia, bet ir ne dideli -visgi bus velykos, tai, kad liudna labai nebutu ziuresiu visus filmus is eiles.
Taciau sitas daiktas nera lengvas, todel manau, kad pati nenusitempsiu onkologinio koridoriais iki palatos. Ar leis ligonines personalas, kad vyras man ji atnestu? Ar visgi man reikes paciai nusinest? bet as gi jo tikrai nesitampysiu po ligonine kol paguldys i palata....
Ir dar vienas klausimas del teliko antenos. "Traukia" ten kazkurie kanalai, ar ne? ar yra kabelis palatose, ar geriau "sakes" telikui paimti?
Planuoju i joda pasiimti televizoriu. Toki ne pati maziausia, bet ir ne dideli -visgi bus velykos, tai, kad liudna labai nebutu ziuresiu visus filmus is eiles.
Taciau sitas daiktas nera lengvas, todel manau, kad pati nenusitempsiu onkologinio koridoriais iki palatos. Ar leis ligonines personalas, kad vyras man ji atnestu? Ar visgi man reikes paciai nusinest? bet as gi jo tikrai nesitampysiu po ligonine kol paguldys i palata....
Ir dar vienas klausimas del teliko antenos. "Traukia" ten kazkurie kanalai, ar ne? ar yra kabelis palatose, ar geriau "sakes" telikui paimti?
Sweikute
Ten tu nebusi uzrakinta, mes vasara net i parde sugebedavom nueiti.
Tik kad nereiketu tysti teliko per visa ligonine, skyriuje toliau uz Baranausko kab. yra isejimas i lauka. Diena jis budavo atrakintas.
Ka jis "traukia" nezinau, bet moteriskes atsivezdavo.

Ten tu nebusi uzrakinta, mes vasara net i parde sugebedavom nueiti.
Tik kad nereiketu tysti teliko per visa ligonine, skyriuje toliau uz Baranausko kab. yra isejimas i lauka. Diena jis budavo atrakintas.
Ka jis "traukia" nezinau, bet moteriskes atsivezdavo.
QUOTE(joviteleb @ 2009 03 27, 13:35)
Aš visuomet pasiimdavau mažą "Šilelį". Ten kabelio nėra, todėl reikia savo antenos. Rodo ne visus kanalus, bet pagrindinius ima. O visų daiktų aš nesinešiodavau. Nuvykusi visada pirmoje eilėje nusinešdavau daiktus pas sesutes, kur už Baranausko kabineto yra.Jos priima daiktus. O tik paskui eidavau registruotis, pas gydytoją į 7 kab. ir t.t. Tad nereikia daiktų tampytis, tegul vyras padeda, juk niekas iš ten neveja. Beje, teliko laido kaištukas netilpo į rozetę palatoje, tai turėjau išsukti dangtelį, o išeidama vėl prisukau. Neturėjau atsuktuvo, tai nagų dildė pagelbėjo

Dar viena klausimuka turiu. Tos palatos Baranausko ir jo kabinetas kuriame pastate randasi? As pas ji buvau onkologinio poliklinikoje 15 kabinete, antrame aukste. Jus kalbate apie pirma.... Cia kazkur kitur reiks eiti? As bijau pasiklysti =) Jis sake 11 ateit i registratura. Tai apie kuria cia registratura kalba? Onkologinio poliklinikos?
Papildyta:
Papasakokite trumpai, kur ten reiks eit, i kuriuos pastatus. Labai trumpai apie tvarka =)
Papildyta:
Papasakokite trumpai, kur ten reiks eit, i kuriuos pastatus. Labai trumpai apie tvarka =)
Kai privaziuoji prie onkologinio priekyje matosi toks dvieju aukstu pastatas sujungtas "kolidorium" su didziuoju pastatu. Gulesi tame dviaukstyje.
Bet pradeti reikia nuo registraturos, kaip ir sake. Ten tave nukreips pas Baranauska, jis i priemimo skyriu, o toliau persirengsi ir i ta priestata tave palydes.
Nezinau kaip dabar, bet anksciau liepdavo bendra kraujo tyrimo atsakyma atsivezti.
Tai tiek
Bet pradeti reikia nuo registraturos, kaip ir sake. Ten tave nukreips pas Baranauska, jis i priemimo skyriu, o toliau persirengsi ir i ta priestata tave palydes.
Nezinau kaip dabar, bet anksciau liepdavo bendra kraujo tyrimo atsakyma atsivezti.
Tai tiek

QUOTE(fatali @ 2009 03 28, 22:28)
Kai privaziuoji prie onkologinio priekyje matosi toks dvieju aukstu pastatas sujungtas "kolidorium" su didziuoju pastatu. Gulesi tame dviaukstyje.
Tai tiek
Tai tiek

Visada atvykus jodui registratūroje reikia pasakyti, kad atvykai jodui, o ne pas Baranauską. Jei pasakai jodui, tai registatorė nukreipia tave į pirmame aukšte eanti 7 kabinetą, kur visiškai kita gydytoja surašo į tavo ligos lapą ką ten reikia surašyti ir nukreipia tave į priėmimo skyrių. Ten suveda dumenis į kompą ir toliau palydi į palatas. O jei registratūroje pasakysi, kad atvykai pas Baranauską, tai nuneš tavo knygelę pas patį daktarą Baranauską, kuris randasi rūsyje prie mūsų palatų. Taip registruosis tada, kai norėsi patekti pas jį konsultacijai. O jei gulsis jodui, tai visas guldymas apsieina be jo. Jis vėliau ateina vizituoti. Registratūra randasi pirmame aukšte onkoklinikoje, Santariškėse. Tai pati pirma klinika iš dešinės, atvykstant nuo žeido. Beje, tikrai geriau vežtis kraujo tyrimą. Nes, kažkada rašiau, kad kol ten man padarė tą tyrimą, tai vos suspėjau jodui, visos sustojusios jau laukė manes. Tad guldymo procedūra visada tokia pat. Buvau 6 kartus, tai visada buvo taip pat

Papildyta:
QUOTE(Silma @ 2009 03 29, 18:22)
Joviteleb, visada atvykus jodui registratūroje reikia pasakyti, kad atvykai jodui, o ne pas Baranauską. Jei pasakai jodui, tai registatorė nukreipia tave į pirmame aukšte eanti 7 kabinetą, kur visiškai kita gydytoja surašo į tavo ligos lapą ką ten reikia surašyti ir nukreipia tave į priėmimo skyrių. Ten suveda dumenis į kompą ir toliau palydi į palatas. O jei registratūroje pasakysi, kad atvykai pas Baranauską, tai nuneš tavo knygelę pas patį daktarą Baranauską, kuris randasi rūsyje prie mūsų palatų. Taip registruosis tada, kai norėsi patekti pas jį konsultacijai. O jei gulsis jodui, tai visas guldymas apsieina be jo. Jis vėliau ateina vizituoti. Registratūra randasi pirmame aukšte onkoklinikoje, Santariškėse. Tai pati pirma klinika iš dešinės, atvykstant nuo žeido. Beje, tikrai geriau vežtis kraujo tyrimą. Nes, kažkada rašiau, kad kol ten man padarė tą tyrimą, tai vos suspėjau jodui, visos sustojusios jau laukė manes. Tad guldymo procedūra visada tokia pat. Buvau 6 kartus, tai visada buvo taip pat 

Beje, tikslus pavadinimas - Vilniaus Onkolojijos institutas, adresu Santariškių 1.
QUOTE(joviteleb @ 2009 03 30, 10:18)
Silma ir Fatali, aciu uz info!
Zinokit, bijau jodo... Ne del kazkokiu pasekmiu, o del to, kad gal suzinosiu/pamatysiu, jog visur metastazes "svies"...
Beje, ar tikrai dabar vienutes bus, o ne bendros palatos? Inga 04 kazka minejo, kad nebebus bendru...
Zinokit, bijau jodo... Ne del kazkokiu pasekmiu, o del to, kad gal suzinosiu/pamatysiu, jog visur metastazes "svies"...
Beje, ar tikrai dabar vienutes bus, o ne bendros palatos? Inga 04 kazka minejo, kad nebebus bendru...
Jo vienutes, mane israse kovo 20 diena , dar net kazkur valanda ant kedziu prasedejom, kol Baranauskas ateis, nes visas lovas krauste i naujas palatas.
O man tai buvo taip, atvykau i registratura, pasakiau kad guluosi jodui pas Baranauska, ir pasake eit i 15 kb. Ten sedejo pats Baranauskas, jis po to nukreipe i priimamaji, i 105 kb, ten persirengi o po to sesute nuvede ten i rusi kur palatos, ir pries duodant joda Baranauskas kelioms minutems pasirode. O po to jis kazdien uzsukdavo kelioms minutems pasiteirauti kaip sekasi. O del to ar jis pasakys ka nors apie tas metastazes pries israsant tai nezinau, man jis pasake kad dar yra taskelis, reik antro karto, as labai daug ir neklausinejau, kas ,kur ir kaip, nes pries tai moteriske ji beveik is kantrybes isvede savo klausimais, na tos kurios esat susidurusios su juo, zinot, koks jis nekalbus

Kiek mes su Baranausku snekejoom, tai po jodo daromas tyrimas-skenavimas rodo kiek liko gyvybingo skydliaukes audinio. Jame jodas ir susikaupia. Skenavimo nuotraukoje matosi tokios taskiuku sankaupos. Pagal tai ir sprendzia, ar reikia pakartoti joda.
Nepergyvenk, niekas " pas tave nesvies".
O kad linksmiau guletusi, nepamirsk vynelio - linksmiau bus tv ziureti ir joda "bezdeti"
Nepergyvenk, niekas " pas tave nesvies".
O kad linksmiau guletusi, nepamirsk vynelio - linksmiau bus tv ziureti ir joda "bezdeti"