[quote=taram-param,2010 08 30, 09:41]
Man visai šitas patinka. Dailus stiliukas mergaitės ir šukuosena
Nerealus stilius! Kiekvienas derinukas atrodo tobulas...Ir šukuosena liuks,puikiai merginai tinka Ačiū!
Iš lietuviškų tai ag vintage, MAD INGA , Oh So Boheme
Iš įžymiųjų pasaulio - Late Afternoon , Cupcakes and cashmere ir milijonai kitų kai nėr ką veikti
Iš įžymiųjų pasaulio - Late Afternoon , Cupcakes and cashmere ir milijonai kitų kai nėr ką veikti
QUOTE(rugia_vaikis @ 2010 11 10, 07:23)
Iš lietuviškų tai ag vintage, MAD INGA , Oh So Boheme
tai prasom pasidalint, tuo milijonu kitu blogu
cia dar vienas - The blonde salad
Aišku, juk dalintis negaila aš pati prisijungus prie www.bloglovin.com ir per ten seku visus šiuos blogus. Plius jie dar ir topus turi - kokie blogai patys populiariausi ir kokie sparčiai populiarėja.
Anywho , 5 inch and up - pats pats pačiausias, Fashionsquad , Chic Muse , Keiko Lynn , My daily style , The Haute Pursuit , comeovertothedarksidewehavecandy , Fashion bananas , Style by KlingNini's Style
eh, pasirodo, kad gal per daug laiki leidziu prie siu visu internetiniu gerybiu...
Anywho , 5 inch and up - pats pats pačiausias, Fashionsquad , Chic Muse , Keiko Lynn , My daily style , The Haute Pursuit , comeovertothedarksidewehavecandy , Fashion bananas , Style by KlingNini's Style
eh, pasirodo, kad gal per daug laiki leidziu prie siu visu internetiniu gerybiu...
www.garbagedress.com (keistokas, bet visai nieko)
www.garancedore.fr/en (mano pats paciausias)
nu ir aisku blogu klasika - http://thesartorialist.blogspot.com
www.garancedore.fr/en (mano pats paciausias)
nu ir aisku blogu klasika - http://thesartorialist.blogspot.com
QUOTE(rugia_vaikis @ 2010 11 10, 16:52)
Aišku, juk dalintis negaila aš pati prisijungus prie www.bloglovin.com ir per ten seku visus šiuos blogus. Plius jie dar ir topus turi - kokie blogai patys populiariausi ir kokie sparčiai populiarėja.
Dekui, kai kuriu neturejau, tad is karto uzsiprenumeravau As prenumeruoju per google/reader - man labai patogu.
Ka tik pasiziurejau, tai turiu uzsiprenumeravus jau 400 blogu siaip juos visai naudinga skaityti, nes tikrai daug informacijos galima suzinoti.
Papildyta:
QUOTE(Prestige @ 2010 11 10, 16:59)
Pagalvojau, kad gal kas dar neseka šito lietuvaitės blog'o, man jis vienas iš įdomiausių
sitas tikrai idomus ir nematytas blogas
[quote=Sensi,2010 12 10, 23:28]
Sita mergina irgi turi savo blog`a
Nu neblogai
Sita mergina irgi turi savo blog`a
Nu neblogai