Įkraunama...
Įkraunama...

Internetiniai dienoraščiai (Blog'ai)

[quote=taram-param,2010 08 30, 09:41]
Man visai šitas patinka. Dailus stiliukas mergaitės ir šukuosena thumbup.gif
thumbup.gif Nerealus stilius! Kiekvienas derinukas atrodo tobulas...Ir šukuosena liuks,puikiai merginai tinka thumbup.gif Ačiū!
Atsakyti
Iš lietuviškų tai ag vintage, MAD INGA , Oh So Boheme

Iš įžymiųjų pasaulio - Late Afternoon , Cupcakes and cashmere ir milijonai kitų kai nėr ką veikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugia_vaikis @ 2010 11 10, 07:23)
Iš lietuviškų tai ag vintage, MAD INGA , Oh So Boheme

Iš įžymiųjų pasaulio - Late Afternoon , Cupcakes and cashmere ir milijonai kitų kai nėr ką veikti  ax.gif

tai prasom pasidalint, tuo milijonu kitu blogu biggrin.gif

cia dar vienas - The blonde salad
Atsakyti
Aišku, juk dalintis negaila drinks_cheers.gif aš pati prisijungus prie www.bloglovin.com ir per ten seku visus šiuos blogus. Plius jie dar ir topus turi - kokie blogai patys populiariausi ir kokie sparčiai populiarėja.
Anywho , 5 inch and up - pats pats pačiausias, Fashionsquad , Chic Muse , Keiko Lynn , My daily style , The Haute Pursuit , comeovertothedarksidewehavecandy , Fashion bananas , Style by KlingNini's Style
eh, pasirodo, kad gal per daug laiki leidziu prie siu visu internetiniu gerybiu... blush2.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad gal kas dar neseka šito lietuvaitės blog'o, man jis vienas iš įdomiausių rolleyes.gif
Atsakyti
www.garbagedress.com (keistokas, bet visai nieko) tongue.gif
www.garancedore.fr/en (mano pats paciausias) 4u.gif
nu ir aisku blogu klasika - http://thesartorialist.blogspot.com biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugia_vaikis @ 2010 11 10, 16:52)
Aišku, juk dalintis negaila drinks_cheers.gif  aš pati prisijungus prie www.bloglovin.com ir per ten seku visus šiuos blogus. Plius jie dar ir topus turi - kokie blogai patys populiariausi ir kokie sparčiai populiarėja.
eh, pasirodo, kad gal per daug laiki leidziu prie siu visu internetiniu gerybiu... blush2.gif

Dekui, kai kuriu neturejau, tad is karto uzsiprenumeravau smile.gif As prenumeruoju per google/reader - man labai patogu.
Ka tik pasiziurejau, tai turiu uzsiprenumeravus jau 400 blogu doh.gif siaip juos visai naudinga skaityti, nes tikrai daug informacijos galima suzinoti.

Papildyta:
QUOTE(Prestige @ 2010 11 10, 16:59)
Pagalvojau, kad gal kas dar neseka šito lietuvaitės blog'o, man jis vienas iš įdomiausių  rolleyes.gif

sitas tikrai idomus ir nematytas blogas bigsmile.gif
Atsakyti
Sita mergina irgi turi savo blog`a biggrin.gif

http://pippiparade.blogspot.com

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 10 gruodžio 2010 - 23:39
QUOTE(Sensi @ 2010 12 10, 23:28)
Sita mergina irgi turi savo blog`a  biggrin.gif

Ir visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Jei nebuvo paminėtas tai čia tobuli blogų namai lookbook
Atsakyti
O man tos mergytės blog'e daug kur taip nugrybauta su apranga doh.gif toks jausmas, kas pakliuvo po ranka, tuo ir aprengė doh.gif unsure.gif (nei stiliaus, jei derinimo, balaganas vienas biggrin.gif) tik vienas kitas derinukas stiligas ar įdomus rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Sensi,2010 12 10, 23:28]
Sita mergina irgi turi savo blog`a biggrin.gif

Nu neblogai biggrin.gif
Atsakyti