Įkraunama...
Įkraunama...

Ausyčių valymas

QUOTE(Duobute @ 2007 06 07, 21:10)
Mes valomės kažkur kartą per savaitę



Mes irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip tik buvome konsultacijoje pas vaikų LOR gydytoją- rekomendavo gerai ausytes išvalyti kartą per savaitę, po maudynių, o daugiau, pasakė,nėra reikalo jas dirginti.
Atsakyti
mes ir karta i savaite valom , o kaip patika gali net uzmigti smile.gif
Atsakyti
valom karta per savaite.
Atsakyti
As ausytes isvalau kai ismaudau vaika,1-2kartus per savaite.
Atsakyti
As irgi su vaiku buvau pas LOR ir man irgi uždraudė valyti ausytes, tuo labiau su ausu pagaliukais, sakė, kad nuo tokio ausų valymo vaikui net uždegimas prasidėti gali. Pasakė, kad tik galima nuvalyti kiek išbėga ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(balusha @ 2007 06 19, 16:02)
As irgi su vaiku buvau pas LOR ir man irgi uždraudė valyti ausytes, tuo labiau su ausu pagaliukais, sakė, kad nuo  tokio ausų valymo vaikui net uždegimas prasidėti gali. Pasakė, kad tik galima nuvalyti kiek išbėga ir viskas.

O as valau kiekviena diena,nes daktare taip liepe kaip nosi kiekviena diena valyt reikia taip ausis nuo pat gimimo g.gif
tada as nesuprantu g.gif reiks tada nevalyt taip daznai,bet istikruju tai buna isbege is ausukiu,todel ir pavalau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritele: 19 birželio 2007 - 15:09
Visada po maudynių- apie 2k.savaitėj mirksiukas.gif
Atsakyti
valau karta,du per savaite.
Atsakyti
1-2 kartus per savaite, ir to daug bedos kol issivalom doh.gif
Pas mus labai mazai ir taip tera tu nesvarumu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip juokinga,kai klauso beatodairiškai tų daktarų mirksiukas.gif ,juk jeigu ausytės nešvarios matosi sierutės imi ir pavalai,negi laukti dabar maudynių arba jeigu jau du kart per savaitė valiau,tai jau trečio nevalia ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimule @ 2007 06 20, 20:47)
Kaip juokinga,kai klauso beatodairiškai tų daktarų mirksiukas.gif

Man nejuokinga, valiau, kol vaikas vieną dieną nustojo girdėti, nors pati rodos nei ką ten nustūminėjau nei dar ką dariau. Visiškai užsikimšo, vaikas staiga atsidūrė tyloj ir mąstyk ką nori - kadangi ir taip buvom ligoninėje su bėda mintis apie apkurtimą visai nepasirodė juokinga. Apsilankius pas gydytoją buvo pasakyta paprastai - jokių valymų angelėje, jokių purškimų visokiais išreklamuotais "saugiais" jūros vandenais, nes rezultatas tas pats - užkimšimas. Pavalyti galima tik tai kas matosi jau išlindę į išorę, o lindimo į angą - jokio. Taip ir elgiamės, nes medikų nieko neišmanančiais biurokratais nelaikau (juk skubam pas juos kai reikia pagalbos, tai kodėl numot ranka į tai, kai sako ką daryti, kad tai nepasikartotų).

Juokinga, kai žmogus mano, kad apie žmogaus fiziologiją pats išmano geriau už visus specialistus. Tiesa, kartais pro ašaras.
Kodėl nereikėtų klausyti protingo patarimo irgi nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 20 birželio 2007 - 20:30