Man vakar sudėti 2 implantai - už abu 5500 (už vieną paprastą 2000, už kitą su priauginimu 3500). Po to dar lauks protezavimas.
QUOTE(Fanta* @ 2009 04 22, 13:37)
Man vakar sudėti 2 implantai - už abu 5500 (už vieną paprastą 2000, už kitą su priauginimu 3500). Po to dar lauks protezavimas.
Man irgi artėja malonumas, jau esu užsirašiusi konsultacijai, kitą savaitę eisiu panoraminės darytis.
kur rekomenduotumete Kauno mieste isideti implanta?
man reikai israut du dantis, jauciupakinuos poto.. o kiap cia dababar, gal galite paaiskinti , kuom skiriasi implantas , su priauginimu ir be.. protezavimas
aciu
man reikai israut du dantis, jauciupakinuos poto.. o kiap cia dababar, gal galite paaiskinti , kuom skiriasi implantas , su priauginimu ir be.. protezavimas
aciu
QUOTE(ishiri @ 2009 04 22, 14:10)
kur rekomenduotumete Kauno mieste isideti implanta?
aciu
aciu
aš taip supratau, kad vienoj vietoj trūko nuosavo kaulo ir jo buvo pridėta, o kitoj vietoj jo užteko, todėl buvo įsuktas tik implantas. O pretezavimas, tai yra vainikėlis ant implantoi yra dedamas po keleto mėnesių, kai prigyja implantas.
QUOTE(Fanta* @ 2009 04 22, 15:37)
O kur Jūs implantavotės? (kokioje klinikoje ir pas kokį gydytoją)
Jeigu nepaslaptis?
QUOTE(Saulė7 @ 2009 04 22, 19:54)
O kur Jūs implantavotės? (kokioje klinikoje ir pas kokį gydytoją)
Jeigu nepaslaptis?
Jeigu nepaslaptis?
Vilniaus implantologijos centre, pas Mindaugą Stacevičių
QUOTE(Fanta* @ 2009 04 22, 20:49)
Vilniaus implantologijos centre, pas Mindaugą Stacevičių
Ir aš ten pat, tik pas Simoną Grybauską
o kaip pati implanta ideda ar labai skauda ? kiek trunka operacija?
QUOTE(ajaz @ 2009 05 06, 22:52)
Sakau kaip man buvo - dėjo 2 implantus, vienas elementarus, užtruko gal apie 40 minučių, kitas sudėtingesnis, kaulą daaugino, tai prie jo dirbo gal 1,5 val. Man laaabai skaudėjo praėjus vaistų poveikiui tą sudėtingesnį. Su paprastu implantu - jokių nusiskundimų
Sveika. Man ir su kaulo dejimu ir be to neskaudejo, tik praejus vaistu paveikiui truputi jauciau maudima ir viskas. O implantacijos metu visai irgi neskaudejo, tik nemalonus man buvo tie garsai Del skausmo po implantacijos, manau cia kaip kam
QUOTE(Anira @ 2009 05 06, 23:03)
Del skausmo po implantacijos, manau cia kaip kam
Ir aš taip manau Juk kiekvieno organizmas į tą patį dirgiklį labai skirtingai reaguoja.
kiek trunka operacija?
Man ši procedūra su dirbtinio kaulo pridėjimu truko ne ilgiau nei 20 min. Jos metu tikrai nejaučiau nei skausmo, nei kokio nors nemalonumo. Be to, iškart po operacijos važiavau į darbą, nes jaučiausi lyg niekur nieko (tik tiek, kad žandas ištinęs buvo - ir tas patinimas laikėsi 3 dienas)
QUOTE(Borzika @ 2009 05 07, 09:46)
Ir aš taip manau Juk kiekvieno organizmas į tą patį dirgiklį labai skirtingai reaguoja.
Man ši procedūra su dirbtinio kaulo pridėjimu truko ne ilgiau nei 20 min. Jos metu tikrai nejaučiau nei skausmo, nei kokio nors nemalonumo. Be to, iškart po operacijos važiavau į darbą, nes jaučiausi lyg niekur nieko (tik tiek, kad žandas ištinęs buvo - ir tas patinimas laikėsi 3 dienas)
Nieko sau... man vien siuvo gal 15 min....