QUOTE(vija @ 2010 01 05, 10:55)
Man Gidentoj nedarė. Dantis buvo trauktas prieš porą mėnesių, apatinis.Kai pilnai užgijo, įsuko implantą. Prigijo puikiai. Reikia kažkaip susiruošt ant jo vainikėlį užsimaut... Tikiuosi, dabar laikas nebeturi reikšmės?
Gidentoj jau daro nuo gruodžio mėnesio. Man sausio 14 darys, kad galutinai įsitikintų, kad viskas gerai ir būtų atskaitos taškas ateičiai. Nes po protezavimo teks reguliariai lankytis, kas tam tikrą laiką, pirmą karta po metų, vėliau dar po trijų metų. Tai vat pas mane kitais metais ir bus dviems implantams metai ir vienam jau bus laikas antrai patikrai. O šiaip jaučiuosi gerai, dantukai jau nebetrukdo.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 05, 17:44)
Mane du kartus siuntė į Žalgirio g. darytis panoraminės nuotraukos, o kitą savaitę darys pačioj Gidentoj, nes jie jau turi savo aparatą. Atsimenu, kad kai nuėjau dėl gijimo galvučių prisukimo- tai Gumbelevičius gyrėsi, kad aparatą nusipirko. Beje, ten darė mano mamai.
Papildyta:
QUOTE(Belty @ 2010 01 05, 19:59)
O aš nieko sąžiningai nedariau (tik antibus gėriau) ir niekas netino. Bet pas mane inkstų akmenligė, aš nuolat vartoju diuretikus- tai gydytojas sakė, kad galėjo netinti ir dėl to.