QUOTE(Drugė @ 2009 11 27, 21:14)
As rugpjucio pabaigoje sriegiausi 2 implantus Klaipedoje, pas Jolanta Lesciuviene.Man si gydytoja labai patiko, svelni ir jinai ir sesute.Viska sako ka po ko darys. Vienu zodziu likau labai patenkinta, kad pas ja mane rekomendavo, mano odontologas. Pries tai buvau susiradus LELOJE pas Abuneviciu, bet po to ka patyriau pas Gyd.Lesciuviene, labai dziaugiuosi, kad i LELA taip ir nebenuejau.
Pries tai irgi nesiojau breketus, nes buvo neisdygusios abejos nuolatines iltys, o priekyje buvo labai didelis tarpas.Tai man kai sustumde viska i vietas ir paruose tarpus implantams, dar vaiksciojau su plokstele truputi, kad sutvirtetu sustumtieji dantukai savo vietose.Tai va, rugpjucio 28 d. isuko 2 NOBEL BIOCARE implantus. Uzdejo laikinus plastmasinius vainikelius ir isleido namo.Viskas labai puikiai sugijo, nes tu isriegtu dantuku nuo pat pradziu nejauciau. Pora dienu po isriegimo viena puse buvo patinus, matyt ja maziau pasaldziau, bet siaip viskas labai
.Gruodzio viduryje, jau tureciau pasirodyti del protezavimo.
mane buvo nusiunte pas Lesciuviene konsultacijai, ir kai suzinojau kad jinai sriegia implantus iskart po danties rovimo tai man fantazija atsoko, dar tiek to po danties rovimo kai su tuo danciu viskas tvarkoj, o mano atveju buvo prie saknies zidinukas, tai kiti daktarai suzinoje kad ji norejo israut danti, isvalyt zidini ir iskart sriegt implanta buvo apake
nes didele tikimybe kad neprigis implantas, kai sriegiama iskart po rovimo, plius zidiniui esant
gerai kad sesuo dirba su odontologija susijusi darba, tai prakonsultavo ji ten savo kanalais, kitaip buciau pasirasiusi tokiai nesamonei, nes is kur zmogus gali zinoti
va dabar pas kita chirurge man istrauke danti, priaugino kaulo ir implantuos tik po 6 menesiu kai viskas bus graziai sugije