Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(simsimas2002 @ 2009 11 17, 13:08)
idomu o kodel man kaulo nesodino kai danti rove g.gif
pas mane buvo zandikaulio uzdegimas ir net tris dantis istrauke..
cray.gif

Matyt jums nereikia. Nors man dėjo kaulą praėjus pusmečiuj po rovimo, dar po pusmečio implantavo ir jau vaikštau su gijimo galvutėm, gruodžio pradžioj protezuos.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 17, 15:18)
Matyt jums nereikia. Nors man dėjo kaulą praėjus pusmečiuj po rovimo, dar po pusmečio implantavo ir jau vaikštau su gijimo galvutėm, gruodžio pradžioj protezuos.

Aha tikriausiai nereikejo, nes man buvo iskart aisku truks siek tiek kaulo, o ir sprendziant pagal mano kaulu smulkuma, tikrai aisku kad nepateksiu tarp tu 25proc laiminguju kuriems nenutirpsta kaulas kol buni be danties. O geriausia kaula sodinti iskart isrovus danti (jei aisku kad to kaulo reikes) smile.gif mano sesei nesodino kaulo kai rove, nes netruko tada, dabar truksta, tai sodins tuo paciu metu kai sriegs implanta ax.gif

Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 11 17, 14:08)
idomu o kodel man kaulo nesodino kai danti rove g.gif
pas mane buvo zandikaulio uzdegimas ir net tris dantis istrauke..
cray.gif

jezau kaip baisiai tris dantis jei trauke verysad.gif man pirma kart trauke dabar, tai taip baisokai buvo, nes viena saknis uzsilenkusi labai buvo, tai ja paskutine ten megino traukt, neisejo, teko pjaut verysad.gif paskui dar to kaulo dejo, zodziu esu sutinus konkreciai, o ir skauda verysad.gif kada mazdaug sutinima pradeda atleidinet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 19 lapkričio 2009 - 13:02
QUOTE(Shopaholic @ 2009 11 19, 14:02)

jezau kaip baisiai tris dantis jei trauke verysad.gif man pirma kart trauke dabar, tai taip baisokai buvo, nes viena saknis uzsilenkusi labai buvo, tai ja paskutine ten megino traukt, neisejo, teko pjaut verysad.gif paskui dar to kaulo dejo, zodziu esu sutinus konkreciai, o ir skauda verysad.gif kada mazdaug sutinima pradeda atleidinet? g.gif

man atleido po kokiu 3-4 dienu, per du kartus isrove tuos dantis, neisejo is karto. irgi pjove kaula kazkoki tik nezinau ka, is pradziu pjove, o po to isrove... doh.gif
daktaras nusprende nepasakoti nieko man nes pirma karta vos atsigavau, gulejau visa ledine po to kai isrove ir gramde dar ten...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 11 19, 14:10)
man atleido po kokiu 3-4 dienu, per du kartus isrove tuos dantis, neisejo is karto. irgi pjove kaula kazkoki tik nezinau ka, is pradziu pjove, o po to isrove...  doh.gif
daktaras nusprende nepasakoti nieko man nes pirma karta vos atsigavau, gulejau visa ledine po to kai isrove ir gramde dar ten...

as irgi visa kaip popierius buvau, kelis kartus buvo issigande kad neapalpciau doh.gif
Nu gal tada be reikalo panikuoju kad man dar neatleidineja (2 paros dar tik) nes man ne tik rove,pjove, bet ir kaula sodino dar, vistiek svetimkunis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 11 19, 13:02)
Aha tikriausiai nereikejo, nes man buvo iskart aisku truks siek tiek kaulo, o ir sprendziant pagal mano kaulu smulkuma, tikrai aisku kad nepateksiu tarp tu 25proc laiminguju kuriems nenutirpsta kaulas kol buni be danties. O geriausia kaula sodinti iskart isrovus danti (jei aisku kad to kaulo reikes) smile.gif mano sesei nesodino kaulo kai rove, nes netruko tada, dabar truksta, tai sodins tuo paciu metu kai sriegs implanta ax.gif

Ten pas mane dviejų dantų trūko, tada, kai rovė pirmąjį, apie tokius dalykus kaip implantai net nieko nežinojau. Tada buvau paauglė (tai buvo prieš 17 metų) ir visi dantų protezai buvo auksiniai (na, bent jau aš tik auksinius žinojau ir atrodė, kad dabar įdės auksinį ir vaikščiosiu kaip sena boba). O antrą dantį rovė vienas gydytojas, implantavo kitas. O kas liečia kaulo sodinimą- tai man sodino ir pusmetis prieš implantaciją ir implantacijos metu. Taip kad yra ir dar vienas variantas, dedant iš anksto kaulą, ne būtinau jo bus tiek, kiek reikia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 lapkričio 2009 - 20:52
QUOTE(Lucrezia @ 2009 11 09, 21:34)
sakykit, gal kuriai teko pasinaudoti "Vivadens" odontologijos centro Didlaukio g. Vilniuje  paslaugomis?  g.gif  kainos pas juo neatrodo mažos, o vat kokybė kažin kaip?  ax.gif

Jei planuojate implantuotis, tai tikrai nesiulau, nes grubesnio ir nemalonesnio tipo kaip A. Tursa nesu maciusi, mano manymu, jis negaletu net arkliu kaustyti, o jau nekalbant apie lietimasi prie paciento burnos. As is ten pabegau, zodziu. Nors estetinio plombavimo gydytoja likau patenkita, tik jos darbas kazkodel nelaike ilgai-p o 6 metuku dantukas luzo ir reikia ji dabar implantu keisti........aisku, cia daug nuo dantu priklauso, o ne nuo darbo gydytojo.
Atsakyti
Sveiki, perziurejau visa tema, bet neradau atsiliepimu apie Klaipedos implantologus. unsure.gif Gal blogai ieskojau? Jei kas nors zinote gera implantologa, parasykit. rolleyes.gif
Neseniai nueme breketus ir dabar reikia ideti viena implanta priekyje, antroj pozicijoje - tai noretusi, kad gera idetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 19, 21:50)
O kas liečia kaulo sodinimą- tai man sodino ir pusmetis prieš implantaciją ir implantacijos metu. Taip kad yra ir dar vienas variantas, dedant iš anksto kaulą, ne būtinau jo bus tiek, kiek reikia. g.gif

paziurejau Gidentoje kainas
Kaulo priauginimo operacija kaulo mišiniu 2400 – 2800 tai doh.gif ar man vaidenasi ar neseniai buvo visai kitos kainos (ne sinuso pakelimui) ?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 11 25, 13:07)
paziurejau Gidentoje kainas
Kaulo priauginimo operacija kaulo mišiniu 2400 – 2800  tai  doh.gif ar man vaidenasi ar neseniai buvo visai kitos kainos (ne sinuso pakelimui) ?

Su šituo reikalu nesusidūriau, tai negaliu komentuoti. Bet šiaip operacijų kainos jau seniai nesikeitė. Nuo sausio pabrango tik implantacija, man rodos, kitų paslaugų kainos išliko nepakitę. g.gif
Atsakyti
laba diena!

mano implantas jau prigijo, dabar liko tik protezuot, gal galetumet pasidalinti kokios protezavimo kainos ir pas ka tai daret?
Atsakyti
QUOTE(limam @ 2009 11 26, 11:53)
laba diena!

mano implantas jau prigijo, dabar liko tik protezuot, gal galetumet pasidalinti kokios protezavimo kainos ir pas ka tai daret?

Pirmiausia tai kokiame mieste? Man protezavo tas pats gydytojas, kuris implantavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 lapkričio 2009 - 17:09
QUOTE(Florestina @ 2009 11 26, 17:03)
Pirmiausia tai kokiame mieste? Man protezavo tas pats gydytojas, kuris implantavo.

Vilniuje smile.gif gydytojas,kuris man implantavo neprotezuoja...
Atsakyti