Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Belty @ 2009 10 23, 09:51)
Sakykit, o kur jus girdejot? ar skaitet siuos atsiliepimus?
Nes man irgi atejo momentas padaryti sprendima issirenkant implantologa.  g.gif

Stilus optimus tia turbut pirmoji Kaune klinika pradėjusi implantavimą. ten tokio Gintaro klinika, kadaise prieš 15 metu jis man tik sraigta i danti dejo ir dave garantija 2 metam o jis man dar puikiia laiko. mano mamai protezavimo dau gjis dare irgi buvo super. dabar jis uzsiima tik implantacija, bet sitos paslaugos isbandyti neteko, o kaina, manau kandziosis.
Del Vilijampoles klinikos tia kolege daresi, liko patenkinta.
Atsakyti
O man kaip buvo. blink.gif
Vakar vakare sėdint prie kompo, kad nusičiaudėjau ir jaučiu, kad yra kažkas burnoj, išspjaunu siūlas. Nu kaip išsigandau. Šiandien su kolege kalbam, vėl siūlas iškrito. Nu to jau per daug, skambinu į kliniką, mane užrašo 15 val., atsiprašau iš darbo, valdžia leido negrįžti. Atlekiu į kliniką, mane gana greitai priima, apžiūri, sako, kad taip būna ir čia nieko baisaus nėra. Tai sakau, galėjot pasakyti iš anksto, o jis man, kad galima, bet pacientas galvos, kad iškritęs siūlas - normalu, o ne visada būna taip gerai, kaip man. Gal jis ir teisus.
Istorijos moralas: atsipirkau išgąsčiu ir 5 val. sutrumpinta darbo diena. doh.gif
Atsakyti
Šiuo atveju viskas gerai ir normalu, kai siūlai byra. Bet jei taip pradėtų byrėt iškart po sinuso operacijos atviru būdu ar kaulo blokų persodinimo, tai ne kas būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 02, 17:26)
O man kaip buvo.  blink.gif
Vakar vakare sėdint prie kompo, kad nusičiaudėjau ir jaučiu, kad yra kažkas burnoj, išspjaunu siūlas. Nu kaip išsigandau. Šiandien su kolege kalbam, vėl siūlas iškrito. Nu to jau per daug, skambinu į kliniką, mane užrašo 15 val., atsiprašau iš darbo, valdžia leido negrįžti. Atlekiu į kliniką, mane gana greitai priima, apžiūri, sako, kad taip būna ir čia nieko baisaus nėra. Tai sakau, galėjot pasakyti iš anksto, o jis man, kad galima, bet pacientas galvos, kad iškritęs siūlas - normalu, o ne visada būna taip gerai, kaip man. Gal jis ir teisus.
Istorijos moralas: atsipirkau išgąsčiu ir 5 val. sutrumpinta darbo diena. doh.gif

O tai gal tirpstančiais siūlais susiuvo, dėl to taip iškrito?
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 02, 20:53)
Šiuo atveju viskas gerai ir normalu, kai siūlai byra. Bet jei taip pradėtų byrėt iškart po sinuso operacijos atviru būdu ar kaulo blokų persodinimo, tai ne kas būtų smile.gif

Ta va būtent, kad prieš metus man buvo daryta sinuso dugno pakėlimo operacija. Ir tada gydytojas buvo sakęs, kad gali išsiskirti siūlė ir tai pavojinga. Netgi tikrino kelis kartus po siūlų nuėmimo. Bet tada, matyt ir susiuvo tvirčiau nei dabar. O dabar dar liko vienas siūliukas, bet jis tvirtai laikosi- tai lieka susitarimas dėl ketvirtadienio, aišku, jei neiškris iki tada. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Karklas @ 2009 11 02, 20:59)
O tai gal tirpstančiais siūlais susiuvo, dėl to taip iškrito?

Nu ne, matėsi, kad yra kilputė, mazgelis. Tiesiog tas siūlas išėjo, kaip išeina nuolaužos po dantų rovimo. g.gif
Atsakyti
Dažniausiai po tokių procedūrų kaip implanto gijimo galvutės įsukimas ar pan. ir siuva tirpstančiais siūlais, tik jie neištirpsta per kelias dienas. Aišku yra ir labai greitai tirpstantys siūlai, naudojami tam tikrais atvejais.
Na, kad išėjo siūlas, nieko blogo, jei dantenos neatsipalaidavusios. Tiesiog reikėtų pasaugoti tą vietą.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 02, 21:27)

Na, kad išėjo siūlas, nieko blogo, jei dantenos neatsipalaidavusios. Tiesiog reikėtų pasaugoti tą vietą.

Tai aš ją ir taip saugau. Nei valgau ta puse, nei šepetėliu brūžinu. Gydytojas sakė, kad dantenos sukibę ir pavojaus, kad išsiskirs nėra. Dar kažkuo patepė (tokiu rausvu) ir paleido, o ketvirtadienį sakė trauks likusį siūliuką. Reiškia susiuvo netirpiais.
Atsakyti
Kai kurie tirpūs ištirpsta, sakykim, per tris savaites. O nėra prasmės juos laikyti žaizdoje taip ilgai kai nebereikia prilaikyti audinių. Tirpdami siūlai išburksta, ant jų pradeda kauptis apnašas su bakterijomis, jie tamposi, makaluojasi ir tai gali pabloginti gijimą.
Tais atvejais, kai reikalinga ilgiau lakyti suspaustus žaizdos kraštus, paliekami siūlai ilgesniam laikui, kartais leidžiama jiems pabaigti ištirpti, arba siuvama su netirpstančiais, kurie išimami.
Atsakyti
Šiandien išėmė paskutinį siūliuką ir dabar laisva iki gruodžio 7 d., nes iki tada nebus techniko. Tai teks palaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 05 lapkričio 2009 - 16:21

sakykit, gal kuriai teko pasinaudoti "Vivadens" odontologijos centro Didlaukio g. Vilniuje paslaugomis? g.gif kainos pas juo neatrodo mažos, o vat kokybė kažin kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2009 10 25, 19:15)
Sveikutes;)
noriu pasiklausti patarimo, pasiskaiciau tema ir suprantu kad dauguma rasanciuju patyret implantavimo procesa, taciau gal kas ir jusu turet kaulinio audinio plocio atstatymo procedura? nes man tokia gresia ir nzn ka daryt tiksliau zinau kad reikia daryt tik idomu pati eiga pasekmes ir pan ir netgi kaina nes chirurgas pas kuri ejau tokia operacija ikainuoja 4000 lt, gal galite ka patarti? ir pasidalinti patirtim?smile.gif

man sivakara trauks danti ir sodins kaulo unsure.gif paskui po puses metu implantuos kazkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 11 17, 13:22)
man sivakara trauks danti ir sodins kaulo unsure.gif paskui po puses metu implantuos kazkur unsure.gif

idomu o kodel man kaulo nesodino kai danti rove g.gif
pas mane buvo zandikaulio uzdegimas ir net tris dantis istrauke..
cray.gif
Atsakyti