Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 21, 09:46)
o del protezavimo pas mane kanalai nepraeinami, nulauzta adatele palikta ir nors to danties neskauda bet jam dienos suskaiciuotos taip kad neapsimoka nuolatinio vainiko deti.

Pas mane tas pats buvo, dabar jau keli metai praėjo po implanto įsriegimo. O dabar bus protezavimas ant implantų kitoj pusėj. Ten vienas neišaugo nuolatinis dantis, o kitas plombuotas dar senais laikais ir į kanalą kažko pridrėbta buvo taip, kad neįmanoma buvo viso to išimti ir užplombuoti iki galo. Vėliau jis supūliavo ir dantį teko išrauti.
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 19, 10:33)
jei ne paslaptis kiek mazdaug kainavo?  4u.gif

Su viskuo apie 13 tukstanciu
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 10 21, 15:49)
Su viskuo apie 13 tukstanciu

tai cia turbut tik protezavo be implantu?

vis daktaro negaliu issirinkti, jau tris dantis isrove, o as vis galvoju kur darytis... blush2.gif nelabai linkusi darytis mazoje klinikoje kur tik vienas daktaras yra nors ir geras, nes viena diena yra klinika, o po keliu menesiu gali jau ir nebuti...

ar tikrai tam Vilniaus implantologijos centre taip brangu? kainu ju internetiniame puslapyje nera... unsure.gif
Atsakyti
As perejau is Vilniaus implantologijos klinikos i MIR klinika, bo uzkniso sukeltos kainos, palyginus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2009 10 22, 10:04)
As perejau is Vilniaus implantologijos klinikos i MIR klinika, bo uzkniso sukeltos kainos

O kokias kainas siūlė VIC ir kokias MIR - įdomu palygint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 22, 09:57)

vis daktaro negaliu issirinkti, jau tris dantis isrove, o as vis galvoju kur darytis... blush2.gif nelabai linkusi darytis mazoje klinikoje kur tik vienas daktaras yra nors ir geras, nes viena diena yra klinika, o po keliu menesiu gali jau ir nebuti...

ar tikrai tam Vilniaus implantologijos centre taip brangu? kainu ju internetiniame puslapyje nera...  unsure.gif

Tai taip cia tik protezavimo kaina.O VIC -e tai tikrai brangiausios kainos
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 10 22, 12:54)
O kokias kainas siūlė VIC ir kokias MIR - įdomu palygint ax.gif

Man siame implantu etape atejo eile laikinam vainikeliui. VIC pasake kaina 400, MIR 240. Kadangi man dvieju reikia, tai kas be ko... Plius, labai jau nepatogi VIC geografine vieta lotuliukas.gif Jeigu kada budavau be masinos, tai kol nusigaudavau iki ten doh.gif Bet cia jau ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2009 10 22, 13:18)
Man siame implantu etape atejo eile laikinam vainikeliui. VIC pasake kaina 400, MIR 240. Kadangi man dvieju reikia, tai kas be ko... Plius, labai jau nepatogi VIC geografine vieta lotuliukas.gif Jeigu kada budavau be masinos, tai kol nusigaudavau iki ten doh.gif Bet cia jau ne i tema biggrin.gif

Keista, o man laikinų vainikėlių net nesiūlė. g.gif Bent jau prieš keletą metų, gal dabar bus kitaip.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 22, 08:57)

Gali būti ir su implantai, priklauso nuo to kiek dantų, man statys du. Tai va du implantai 4000 (čia su nuolaida, šiaip būtų 4400 Lt, bet kadangi du vienas šalia kito- tai ir nuskausminimas tas pats, ir paruošimas vienas, tai vat ir gavau nuolaidėlę)) ir dar liko vainikėliai. Na man dar trūko nuosavo kaulo- tai buvo papildomų išlaidų.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 22, 08:57)

Kai aš rinkausi protezistą- trai tik trys klinikos Vilniuje savo interneto svetaines turėjo: Dantis, Denticija ir Gidenta. Visoms trims parašiau po el. laišką, o gavus atsakymus pasirinkau, ne tuos, kurie gyrėsi savo technologijom ir galimybėm, o tuos, kurie pasiūlė ateiti į konsultaciją, nes kiekvienas atvejis individualus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 10 22, 21:18)
Keista, o man laikinų vainikėlių net nesiūlė.  g.gif Bent jau prieš keletą metų, gal dabar bus kitaip.

Atskira burna atskira istorija mirksiukas.gif Mano atveju reikia, nes as su breketais, stumdyt dantukus bus patogiau ir antspaudus nuolatiniams sunkiau nuimt, kol vaikstau su breketais.
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2009 10 21, 09:46)
apie implantacija tai neblogi atsiliepimai Kaune apie "stilus optimus" po to vilijampolej yra viena, kylant į taubučių kalną po dešine (neprisimenu pavadinimo). bent jau žinau kas darėsi ir nesiskundžia, nors pačiai išbandyti neteko.

Sakykit, o kur jus girdejot? ar skaitet siuos atsiliepimus?
Nes man irgi atejo momentas padaryti sprendima issirenkant implantologa. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belty: 23 spalio 2009 - 08:52
QUOTE(Florestina @ 2009 10 22, 21:18)
Gali būti ir su implantai, priklauso nuo to kiek dantų, man statys du. Tai va du implantai 4000 (čia su nuolaida, šiaip būtų 4400 Lt, bet kadangi du vienas šalia kito- tai ir nuskausminimas tas pats, ir paruošimas vienas, tai vat ir gavau nuolaidėlę)) ir dar liko vainikėliai. Na man dar trūko nuosavo kaulo- tai buvo papildomų išlaidų.

kad truksta nuosavo kaulo tai turbut panoramineje rentgeno nuotraukoje pamate... ar kaip tie daktarai sprendzia? 4u.gif pas mane kaip tik trys isrove is eiles del pulinio zandikaulyje. parode kad tas pulinys danties sakni apgriauze, tai galvoju kaip ten su zandikauliu bus, gal jo irgi nedaug like blink.gif
kai priaugina kaula, ar po to ilgai skauda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 23, 10:15)
kai priaugina kaula, ar po to ilgai skauda?

Kad nei skaudėjo/skauda, nei kas nors jaučiasi (bent jau man) wink.gif
Atsakyti