QUOTE(Fanta* @ 2009 10 22, 13:18)
Man siame implantu etape atejo eile laikinam vainikeliui. VIC pasake kaina 400, MIR 240. Kadangi man dvieju reikia, tai kas be ko... Plius, labai jau nepatogi VIC geografine vieta
Jeigu kada budavau be masinos, tai kol nusigaudavau iki ten
Bet cia jau ne i tema
Keista, o man laikinų vainikėlių net nesiūlė.
Bent jau prieš keletą metų, gal dabar bus kitaip.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 22, 08:57)
tai cia turbut tik protezavo be implantu?
Gali būti ir su implantai, priklauso nuo to kiek dantų, man statys du. Tai va du implantai 4000 (čia su nuolaida, šiaip būtų 4400 Lt, bet kadangi du vienas šalia kito- tai ir nuskausminimas tas pats, ir paruošimas vienas, tai vat ir gavau nuolaidėlę)) ir dar liko vainikėliai. Na man dar trūko nuosavo kaulo- tai buvo papildomų išlaidų.
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 10 22, 08:57)
vis daktaro negaliu issirinkti, jau tris dantis isrove, o as vis galvoju kur darytis...
nelabai linkusi darytis mazoje klinikoje kur tik vienas daktaras yra nors ir geras, nes viena diena yra klinika, o po keliu menesiu gali jau ir nebuti...
Kai aš rinkausi protezistą- trai tik trys klinikos Vilniuje savo interneto svetaines turėjo: Dantis, Denticija ir Gidenta. Visoms trims parašiau po el. laišką, o gavus atsakymus pasirinkau, ne tuos, kurie gyrėsi savo technologijom ir galimybėm, o tuos, kurie pasiūlė ateiti į konsultaciją, nes kiekvienas atvejis individualus.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.