Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Florestina @ 2009 09 09, 19:19)
Mano gydytojas tai viską bendrai rašo, tai aš net nežinau, kas kiek kainuoja.

O man tai viską atskirai surašė.Kadangi poryt ruošiuos eiti, tai susirinkau visus popierius ir nurašiau biggrin.gif
Atsakyti
Vajetau,kokios dideles to grozio kainos doh.gif nesiojau laikinus dantukus iki paskutinio paskutiniausio...viskas,skubiai reikia protezuot....o dantu-visas virsus(broliukas pasidarbavo vaikystej verysad.gif ) tai apie implantus nenoriu net pagalvot,nes dideli pinigai
Ryt eisiu i konsultacija,minejo,kad apie 10000 kainuos
Gal kas lanketes pas gyd Velykiene Siltnamiu gatvej Vilniuj?Radau,kad pas ja metalo keramika 500lt g.gif pigiausia,kiek ziurejau
Dar radau,kad yra klinika polocko gatvej,regis dentamita...butu gerai,kad kas jei susidure,parasytu atsiliepimus...visgi visa sypsena(priekis)
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 09, 19:33)
Apačioj trys mėnesiai, viršuje šeši. Minimumas turi būti būtinai išlaikytas

O čia rašoma, kad protezavimas atliekamas praėjus vidutiniškai 2 mėnesiams po jų implantavimo apatiniame žandikaulyje ir maždaug po 4 mėnesių viršutiniame.
Atsakyti
Mano breketininke irgi minejo, kad virsuj gyja apie 6 menesius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 10, 15:30)
O čia rašoma, kad protezavimas atliekamas praėjus vidutiniškai 2 mėnesiams po jų implantavimo apatiniame žandikaulyje ir maždaug po 4 mėnesių viršutiniame.

O čia kitaip parašyta. Bet paminėta, kad galima ir ankščiau protezuoti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 10, 16:50)
O čia kitaip parašyta.

Žinau, jau buvau skaičiusi, todėl ir pateikiau kitą 'versiją' ax.gif
Įdomu, kodėl vieni implantologai nurodo vienokį, kiti kitokį laiko minimumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 11, 11:21)
Žinau, jau buvau skaičiusi, todėl ir pateikiau kitą 'versiją' ax.gif
Įdomu, kodėl vieni implantologai nurodo vienokį, kiti kitokį laiko minimumą g.gif

Tai ir čia yra parašyta, kad gali būti skirtinga trukmė:
Implantacijos proceso schema (sraigtiniams implantams)
Įprastinė eiga
Paprastai implantacijos procesas nuo implantacijos operacijos dienos iki suprotezavimo trunka 3 mėnesius apatiniam žandikauliui ir 6 mėnesius viršutiniam žandikauliui.
Kai kuriais atvejais protezuoti ant implantų galima žymiai anksčiau:
Ankstyvas implanto apkrovimas
Esant tinkamoms sąlygoms, kai objektyviai stebimas patikimas implanto fiksavimasis kaule, galimas ankstyvas implanto apkrovimas. Suprotezuojama po implantacijos operacijos praėjus 6 savaitėms (apatiniame žandikaulyje) arba 12 savaičių (virštutiniame žandikaulyje).
Betarpiškas apkrovimas
Implantai gali būti protezuojami ir tą pačią arba kitą dieną po implantavimo operacijos. Betarpiškas apkrovimas galimas tokiais atvejais, kai kaulas storas, gleivinė sveika, sąkandis taisyklingas, nėra implanto mikropaslankumo kaule, kai implantuojama vietose, kur kramtymo metu implantui tenkantis krūvis nebus didelis. Nauja šypsena galite džiaugtis iš karto!

Man tai reikia laukti, nes darė sinuso dugno pakelimo operaciją ir dar dadėjo kaulo operacijos metu (už jį kaip ir pirmą kartą nemokėjau).
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 09, 19:15)
Parašysiu ir aš , kas domisi kainom  biggrin.gif .Man dėjo du implantus.Viso kainavo 5250 Lt ( be protezų).Implantai 2x2000 Lt ,gijimo galvutės 2x150 Lt ,dirbtinis kaulas 500 Lt ,kalogeninė 150 Lt.Implantų galvos 2x 150 Lt.Penktadienį eisiu pas protezuotoją , tada galėsiu parašyt kiek dar kainuos patys dantukai .

Dar papildaysiu.Buvau šiandien pas protezuotoją.Tai du dantukai dar kainuos 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 11, 21:22)
Dar papildaysiu.Buvau šiandien pas protezuotoją.Tai du dantukai dar kainuos 1000 lt.

Kai nuimė jums gijimo galvutę (150 Lt), uždėjo pastovią galvutę - kiek ji kainavo, ar į tą 1000 viskas įkalkuliuota ir pastovi galutė ir vainikėlis/ Florestina lyg tai rašė 1760, kažko nesusigaudau kainose
Papildyta:
Man vakar siūlus išėmė, liepė bičių pikiu skalauti, užsiūta buvo aklinai, bet vieno matosi implanto varžtelis, labai nerimavau dėl iškritimo, bet pasakė, kad neverta nerimauti, viskas ok, tik liepė skalauti skirtingomis liaudies priemonėmis, žolytėmis ar trinktūromis
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 11, 22:16)
Kai nuimė jums gijimo galvutę (150 Lt), uždėjo pastovią galvutę - kiek ji kainavo, ar į tą 1000 viskas įkalkuliuota ir pastovi galutė ir vainikėlis/ Florestina lyg tai rašė 1760, kažko nesusigaudau kainose
Papildyta:
Man vakar siūlus išėmė, liepė bičių pikiu skalauti, užsiūta buvo aklinai, bet vieno matosi implanto varžtelis, labai nerimavau dėl iškritimo, bet pasakė, kad neverta nerimauti, viskas ok, tik liepė skalauti skirtingomis liaudies priemonėmis, žolytėmis ar trinktūromis

Už gijimo galvutę ir už implanto galvutę, ant kurios darys dantukus, aš buvau sumokėjus praeitą kartą.Jos kainavo po 150 lt. Dabar mokėsiu tik už dantukus po 600 Lt už kiekvieną.Tai išeina 1200 lt.Bet kadangi už gijimo galvutes grąžina po 100 lt , tai tik 1000 Lt reikės mokėt.Nežinau, ar aiškiai parašiau smile.gif
Vienas implantas su visom galvutėm ir dantuku išėjo po 2800 Lt.( Neskaičiuojant dirbtinio kaulo ir membranos ).
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 11, 21:22)

Karklai, o kada būsite su dantukais, čia jums dėjo viršutiniame ar apatiniame žandikaulyje, kokius dantukus jums dės metalo keramika ar bemetalės keramikos vainikėlius?
daug klausimėlių, ačiū už atsakymus, kaip jaučiatės?
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 11, 22:16)
Florestina lyg tai rašė 1760, kažko nesusigaudau kainose

Čia jau su suskaičiuota su viskuo, gijimo galvutė, konstrukcija ant kurios laikysis karūnėlė ir pati bemetalės keramikos karūnėlė.
Atsakyti