Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(Florestina @ 2009 06 24, 15:53)

kiek tokia konstrukcija kainuos
kokia eiga, pakonsultuokite
kakur Borzika rašė, na nerandu
Supratau, kad užsiūtą implantą prapjauna (vėl leis vietinę nejautrą?), deda gijimo galvutę (okokia kaina?), paskui po 2 savaičių nusuka gijimo galvutę, ją išmeta ir prisuka kažkokią galvutę (man sakė 800 Lt), ant kurios montuos danties vainikėlį (o kokia kaina?), tai skaičiuoju tas dantukas na labai daug atseis
160+800+600 - viso kažkur 1560 Lt, oi brangu ar nieko nebesuprantu
O kiek tokia konstrukcija kainuos, kai 2 implantai, o tarp jų tuščia, ten bus priklijuotas, rodos?
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 06 25, 23:47)
Gijimo galvutę prisuka tam, kad išgytų dantenose vieta karūnėlei. Po to ją atsuka ir įsuka kitą detalę ant kurios tvirtina karūnėlę. O kaina tikrai labai svyruoja. Man pagal kainoraštį turėtų kainuoti ant sraigtinio implanto (1 vnt.) su suprakonstrukcijos verte 1760, bet vis tiek galutinę kainą pasakys gydytojas (gal vėl kokią nuolaidėlę duos blush2.gif ).

Florestina, iškalkuliuokite už ką tiek daug pinigėlių mokėjote
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2009 06 18, 17:21)
Kas gi yra dedama ant implanto - ne protezas? 
Tą ir turėjau omeny drinks_cheers.gif
Pvz.: man 1 (viršutinis) dantis kainuos 4600 Lt: 2500 (už implantą) + 800 už kaulo pridėjimą + 1300 Lt protezavimas.

kaip jums implantą protezavo, negalėtumėte įvardinti užką ir kiek
Na taip noriu susirinkti info, palyginti, gal pas kitą gydytoją protezuotoją eiti, labai man sunku susigaudyti, tai renku po truputį susirinkti informaciją, o jūs su Florestina jau su patirtimi, ir dar Karklas
Atsakyti
Gijimo galvute nemokamai deda, ikalkuliuota i implanto kaina. Dabar man des laikina vainikeli, jo kaina 240.
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2009 09 07, 19:58)
Gijimo galvute nemokamai deda, ikalkuliuota i implanto kaina. Dabar man des laikina vainikeli, jo kaina 240.

nieko sau, o mano daktaras sakė, kad neįkalkuliuota, reiks 160 lt už gijimo galvutę, na implantologų biznis geras, o mano kišenė verkia
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 07, 20:01)
nieko sau, o mano daktaras sakė, kad neįkalkuliuota, reiks 160 lt už gijimo galvutę, na implantologų biznis geras, o mano kišenė verkia

Na va... as tocnai nemokejau, kaip tik dejo ana savaite... dabar reiks det laikinus vainikelius, tai pas juos zadu nebesilankyt, nes kitoj klinikoj sis reikaliukas pigiau... ne karve kainuoja, bet atsibodo jau kist tiems dantims doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 07, 18:17)

Ši konstrukcija- tai tik pavyzdys iš interneto, kažkas klausė. Man dės du atskirus vainikėlius.

1760 Lt- tai kaina nurodyta klinikos, kurioje lankausi kainoraštyje.

Praėjus tam tikram laikui po implantacijos, vėlgi taikant vietinę nejautrą, išpjauna vietą karūnėlei. Tada įsuka gijimo galvutę, kad išgytų vieta dančiuj, ją nešiojau mėnesį. Po mėnesio nuima atspaudus, gamina karūnėlę. Tada nuima galvutę, prisuką suprakonstrukciją ir prie jos pricementuoja karūnėlę. 4u.gif Kaip sakė mono gydytojas, dantis kaip tikras su šaknim, kanalu ir vainikėliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wajew @ 2009 09 07, 19:17)
kaip jums implantą protezavo, negalėtumėte įvardinti už ką ir kiek

Surašysiu viską smulkiai, kiek ir už ką mokėjau:
- iš viso už implantavimo darbus - 3300 Lt: 2500 Lt už implantą su gijimo galvute + 800 Lt už pridėtą kaulą;
- iš viso už protezavimo darbus - 1300 Lt: 1200 Lt už bemetalės keramikos vainikėlį + 100 Lt už atspaudą individualiu šaukštu;
- už burnos higieną (nebūtina, bet rekomenduotina) - 300 Lt: viena prieš implantaciją, kita prieš protezavimą;
- už laikiną karūnėlę (mano atveju buvo nebūtina) - 250 Lt.

QUOTE(Fanta* @ 2009 09 07, 19:58)
Dabar man des laikina vainikeli, jo kaina 240.

Galėčiau laiką atgal atsukt – nesidaryčiau laikinos karūnėlės (4 dantis viršuj), nes vis tiek jos nenešiojau.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 09 08, 18:07)

Galėčiau laiką atgal atsukt – nesidaryčiau laikinos karūnėlės (4 dantis viršuj), nes vis tiek jos nenešiojau.

Tai gal jus breketu nenesiojot tuo metu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2009 09 08, 18:09)
Tai gal jus breketu nenesiojot tuo metu rolleyes.gif

Ne, nenešiojau ir nenešioju cool.gif
Šiaip matėsi (ypač, kai šypsodavaus), kad nėra danties. Bandžiau 'pasikankint' kelias dienas su laikina karūnėle, bet nesmagu man buvo, šveplavau, tai ir padėjau toliau nuo akių ax.gif
Atsakyti
gal zinote kur Kaune nebrangiai protezuotu, bet gerai? 4u.gif
Atsakyti
Dar norėjau apie protezavimą ant implanų papildyti, vakar su implantologu kalbėjau- tai sakė, kad yra laiko minimumas, kiek turi vaikščiot po implantacijos iki protezavimo. Apačioj trys mėnesiai, viršuje šeši. Minimumas turi būti būtinai išlaikytas, o maksimumui apribojimų nėra. 4u.gif
Atsakyti
Parašysiu ir aš , kas domisi kainom biggrin.gif .Man dėjo du implantus.Viso kainavo 5250 Lt ( be protezų).Implantai 2x2000 Lt ,gijimo galvutės 2x150 Lt ,dirbtinis kaulas 500 Lt ,kalogeninė 150 Lt.Implantų galvos 2x 150 Lt.Penktadienį eisiu pas protezuotoją , tada galėsiu parašyt kiek dar kainuos patys dantukai .
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 09 09, 19:15)
Parašysiu ir aš , kas domisi kainom  biggrin.gif .Man dėjo du implantus.Viso kainavo 5250 Lt ( be protezų).Implantai 2x2000 Lt ,gijimo galvutės 2x150 Lt ,dirbtinis kaulas 500 Lt ,kalogeninė 150 Lt.Implantų galvos 2x 150 Lt.Penktadienį eisiu pas protezuotoją , tada galėsiu parašyt kiek dar kainuos patys dantukai .

Mano gydytojas tai viską bendrai rašo, tai aš net nežinau, kas kiek kainuoja.
Atsakyti