QUOTE(Florestina @ 2009 06 24, 15:53)
kiek tokia konstrukcija kainuos
kokia eiga, pakonsultuokite
kakur Borzika rašė, na nerandu
Supratau, kad užsiūtą implantą prapjauna (vėl leis vietinę nejautrą?), deda gijimo galvutę (okokia kaina?), paskui po 2 savaičių nusuka gijimo galvutę, ją išmeta ir prisuka kažkokią galvutę (man sakė 800 Lt), ant kurios montuos danties vainikėlį (o kokia kaina?), tai skaičiuoju tas dantukas na labai daug atseis
160+800+600 - viso kažkur 1560 Lt, oi brangu ar nieko nebesuprantu
O kiek tokia konstrukcija kainuos, kai 2 implantai, o tarp jų tuščia, ten bus priklijuotas, rodos?
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 06 25, 23:47)
Gijimo galvutę prisuka tam, kad išgytų dantenose vieta karūnėlei. Po to ją atsuka ir įsuka kitą detalę ant kurios tvirtina karūnėlę. O kaina tikrai labai svyruoja. Man pagal kainoraštį turėtų kainuoti ant sraigtinio implanto (1 vnt.) su suprakonstrukcijos verte 1760, bet vis tiek galutinę kainą pasakys gydytojas (gal vėl kokią nuolaidėlę duos ).
Florestina, iškalkuliuokite už ką tiek daug pinigėlių mokėjote
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2009 06 18, 17:21)
Kas gi yra dedama ant implanto - ne protezas?
Tą ir turėjau omeny
Pvz.: man 1 (viršutinis) dantis kainuos 4600 Lt: 2500 (už implantą) + 800 už kaulo pridėjimą + 1300 Lt protezavimas.
Tą ir turėjau omeny
Pvz.: man 1 (viršutinis) dantis kainuos 4600 Lt: 2500 (už implantą) + 800 už kaulo pridėjimą + 1300 Lt protezavimas.
kaip jums implantą protezavo, negalėtumėte įvardinti užką ir kiek
Na taip noriu susirinkti info, palyginti, gal pas kitą gydytoją protezuotoją eiti, labai man sunku susigaudyti, tai renku po truputį susirinkti informaciją, o jūs su Florestina jau su patirtimi, ir dar Karklas