Borzika, Karklas, Florestina ačiū jums mielosios už taip man reikalingą konsultaciją ir paguodą.
Bandau su naujais draugais (implntais) meiliai draugauti
Merginos ar jums reikėjo po implantacijos pasidaryti rentgeno nuotrauką darbo įvertinimui. kai kuriuose klinikų puslapiuose rašo, kad iškart, kitur rašo kad po mėnesio atliekama kontrolinė rentgeno nuotrauka
Ir dar parašyta, kad negalima nešioti išimamų protezų, kurie remiasi į oeruotą vietą, o aš kaip tik priekyje tokį turiu (db ten implantą įsuko), tai db reikės naują darytis ar kaip, nes diskomfortą jaučiu
Na, man jau labai neįprasta, bandau susigyventi, tikiuosi paskui labai džiaugsiuos
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2009 09 04, 10:19)
Galbūt kam nors ateityje pravers:
Tai natūralu - susirūpint reikėtų, jei patinimas laikytųsi daugiau kaip 5 dienas.
Borzika, didelis dėkui už reikalingą man informaciją
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 09 03, 20:48)
Man sakė po valgio visada valyti siūlus vandenilio peroksidu, kad ant jų nesikauptų apnašos.
man liepė valyti vatos tamponėlį pamirkus 2,5-3 proc. jodo tirpalo, tik vaistinėje nėra tokio, yra tik 5 proc., reiškia reikia skiesti su virintu bei atšaldytu vandeniu per pusę, aš taip manau (o gal distiliuotu?)
O Florestina, kodėl tokie skirtumai, kodėl liepė vandenilio peroksidu, o ne jodu, kaip man, ar zelionke"?