Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai ir dantų protezavimas

QUOTE(rieduska @ 2009 08 03, 08:36)
na pirma tai tikrai pameles ir negrazus..o 3as siaip sveikas.. g.gif
o as tarkim galvoju, jei jau det implanta o ant jo karunele juk des..tai tuomet ir priekinius turbut reikia pasidaryt grazius... g.gif
bet mokant didelius pinigus noretusi ju baltu... g.gif
o kazin jei uzsidedi karuneles baltas, o likusius nusibalini? ar po kurio laiko neisryskeja stipriai skirtumas tarp ju?  g.gif na, tarkim, bent kokius metus issilaiko isbalinti dantys?.. g.gif

Tai va pirma reikia išsibalinti dantis maximaliai, kiek pavyksta. Ir tik praėjus mėnesiui po balinimo gali rinkti karūnėlės spalvą. Bent man taip patarė, ir aš taip dariau. Protingas protezistas nedarys, kad gautųsi kontrakstas. Ir balinti po to beje jau reiks reguliariai, bent kartą per metus, nes vistiek dantys patamsėja.
Atsakyti
O šiaip normalu, kad ir implantą dės, ir vainikėlius ant jo tas pats gydytojas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduska @ 2009 08 03, 14:53)
O šiaip normalu, kad ir implantą dės, ir vainikėlius ant jo tas pats gydytojas? g.gif

Taip, man viską darė tas pats gydytojas, tik vainikėlį aišku padarė technikas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 rugpjūčio 2009 - 15:14
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Tvarkausi jau gerą pusmetį dantukus. Tiesa, visi priekiniai, viršus ir apačiai, kol kas nepriekaištingi, tad tik krūminius tobulinau. Pirmiausiai dantis išsibalinau, tada dideles plombas 2 dantukų pakeitė cirkonio karūnėlėmis, o vieną, kadangi didelė plomba buvo, rekomendavo ištraukti ir įsukti implantą. Deja, savaitė po implantacijos kaulas atmetė implantą. Teko vėl laukti daugiau nei mėnesį. Dabar įsuko antrąkart. Iki šiol labai neramu. g.gif
Taigi, pirmiausiai džiaugiuosi, kad dantis išsibalinau. Turėjau pakankamai baltus, bet dabar thumbup.gif Taip pat nesigailiu pasirinkusi cirkonio karūnėles. Turiu vieną krūminį su metalo keramika. Tikrai skirtumas yra. Labai tikiuosi, kad šįkart viskas gerai baigsis su implantu. unsure.gif
Ar kam iš jūsų yra nepavykusi implantacija?
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2009 08 04, 12:48)

Ar kam iš jūsų yra nepavykusi implantacija?

Mano kolegei iš pirmo karto nepavyko, bet po to viskas buvo gerai.
Atsakyti
Laba! Nu ,bet sakykit ar tirai reikia butinai gerti antibiotikus po implantacijos? Gal palaukti diena kita ,jeigu temperatura nekyla ,neskauda -tai kam ten gerti.As jau panikuoju ,rugpjucio 21 d.einu pas implantologus,kaip bijau tai ne tas zodis,man po sinuso pakelimo tokie blogi prisiminimai liko,gaila kad per viena karta visko nesusuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 08 12, 15:00)
Laba! Nu ,bet sakykit ar tirai reikia butinai gerti antibiotikus po implantacijos? Gal palaukti diena kita ,jeigu temperatura nekyla ,neskauda -tai kam ten gerti.As jau panikuoju  ,rugpjucio 21 d.einu  pas implantologus,kaip bijau tai ne tas zodis,man po sinuso pakelimo tokie blogi prisiminimai liko,gaila kad per viena karta visko nesusuko verysad.gif

Man pirmą kartą nereikėjo, tada suko tik vieną implantą, o kai suko du reikėjo. 4u.gif
Atsakyti
Nervina mane tas vilniaus implantologijos centras su savo kosminem kainom!Paskaiciau jusu atsiliepimus per velai.Jeigu buciau zinojus kad kitose klinikose buciau per puse pigiau ta implanta i sisukus.Bet man gydymo plana padave po sinuso pakelimo ,kai paklausiau kiek man uz ta implanta viso moketi reikes.Dabar gi kelio atgal nera .Toliau pagal plana parasyta implantas 2300+ gijimo galvute 300lt. Bet kai paskutini karta po vizito parase ,kad dar augmentacija reikes atlikti ,tipo kaulo truksta,velnias! tai dar prilipins 1500lt .Siaubas kazkoks!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 08 12, 16:00)
Laba! Nu ,bet sakykit ar tirai reikia butinai gerti antibiotikus po implantacijos? Gal palaukti diena kita ,jeigu temperatura nekyla ,neskauda -tai kam ten gerti.As jau panikuoju  ,rugpjucio 21 d.einu  pas implantologus,kaip bijau tai ne tas zodis,man po sinuso pakelimo tokie blogi prisiminimai liko,gaila kad per viena karta visko nesusuko verysad.gif

Negeriau nei pirmą, nei antrą kartą antibiotikų. Pirmas kartas buvo skausmingas, teko kelias dienas tabletes nuo skausmo gerti. Dabar nei tino, nei skaudėjo. Po nesėkmingos pirmosios implantacijos, šįkart nesuko iškart gijimo galvutę. Teks mėnesį palaukti. Nors jau dvi savaitės po implantacijos, bet vis neramu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 08 12, 15:27)
Nervina mane tas vilniaus implantologijos centras su savo kosminem kainom!Paskaiciau jusu atsiliepimus per velai.Jeigu buciau zinojus kad kitose klinikose buciau per puse pigiau ta implanta i sisukus.Bet man gydymo plana padave po sinuso pakelimo ,kai paklausiau  kiek man uz ta implanta viso moketi reikes.Dabar gi kelio atgal nera .Toliau pagal plana parasyta implantas 2300+ gijimo galvute 300lt. Bet kai paskutini karta po vizito parase ,kad dar augmentacija reikes atlikti ,tipo kaulo truksta,velnias! tai dar prilipins 1500lt .Siaubas kazkoks!!!!!!!!!!!!

Man dar trūko truputį kaulo po sinuso dugno pakėlimo, bet už pridėjimą nereikėjo mokėti, dar ir nuolaidą implantams pritaikė. g.gif
Papildyta:
QUOTE(anzu @ 2009 08 12, 20:19)
Negeriau nei pirmą, nei antrą kartą antibiotikų. Pirmas kartas buvo skausmingas, teko kelias dienas tabletes nuo skausmo gerti. Dabar nei tino, nei skaudėjo. Po nesėkmingos pirmosios implantacijos, šįkart nesuko iškart gijimo galvutę. Teks mėnesį palaukti. Nors jau dvi savaitės po implantacijos, bet vis neramu.  g.gif

Tik mėnesį, man sakė, kad suks po penkių mėnsių. Tai yra spaly, bet nežinau dar kaip ten bus, tik dabar pamąsčiau, puiku skrendu į Seulą. O implantaciją irgi reiks pabaigti. unsure.gif
Atsakyti
Palaukit merginos ,o tai cia savo nuoziura negerete antibiotiku, nes daktarai lyg ir apsidrausdami liepia gerti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 08 12, 22:15)
Palaukit merginos ,o tai cia savo nuoziura negerete antibiotiku, nes daktarai lyg ir apsidrausdami liepia gerti. g.gif

Daktaras net nebuvo užsiminęs apie antibiotikus. schmoll.gif
Atsakyti