QUOTE(wajew @ 2009 06 14, 12:31)
Rucike, kodėl tiek daug ir iškarto. Kokius tu dėjai? Ar tau užsiuvo tuos impantėlius, ar su gaubtais paliko? kiek tau vienas implantas kainavo.
Aš viršutiniame žandikaulyje neturiu 4, 5, 6, 7 dantukų. Tai implantologas sako, kad dėti 2 implantus, o mano protezuotojas - 1. patarimo lauksiu. kadangi neturiu keturių dantukų, tai vistiek reikės protezuoti, na tiesiog nežinau kokio imtis varianto.
Aš viršutiniame žandikaulyje neturiu 4, 5, 6, 7 dantukų. Tai implantologas sako, kad dėti 2 implantus, o mano protezuotojas - 1. patarimo lauksiu. kadangi neturiu keturių dantukų, tai vistiek reikės protezuoti, na tiesiog nežinau kokio imtis varianto.
Siūlė daryti viršų per du kartus, bet kai pirmą pusę sutvarkę paklausė ar kentėsiu toliau ar atidedam kitam kartui. Tai aš sutikau, kad dartų iškart. Viską užsiuvo, po savaitės ištrauks siūlus. Užsiūta tai kaip pas bobutę kojinės - taip stipriai viskas sukabliuota, tai beje ir buvo pati nemaoniausia ir skaudžiausia procedūros vieta - juokingiausia, kad vis lūpoms kliuvo.
O daug taip tik atrodo - vienoj pusėj du ir kitoj trys.
Dabar vaikus galiu gąsdinti - kas laukia jei nevalysi dantų