QUOTE(wajew @ 2009 06 05, 10:18)
mano daktaras labai skubėjo, susakė tik kokius vaistus vartoti, o kaip saugotis-jokių nurodymų negavau, trečiadienį darė operaciją, o patinimas nežmoniškas, o burnoj, tai jaučiuosi kaip iškastos tranšėjos
Florestina, ar ilgai gyja, sakė po savaitės ištrauks siūlus, valgau skystą mistą, bijau, kad už siūlų neužsikabintų
Tiesa, aš rūkau, labai mažai, bet rūkau, ne dabar, o prieš operaciją, gal ši operacija privers šio įpročio atsisakyti, jau trečia diena, kai nerūkau išvis, bet taip noriu dūmo-kas atsitiks, jei pabandysiu, Florestina?
Florestina, ar ilgai gyja, sakė po savaitės ištrauks siūlus, valgau skystą mistą, bijau, kad už siūlų neužsikabintų
Tiesa, aš rūkau, labai mažai, bet rūkau, ne dabar, o prieš operaciją, gal ši operacija privers šio įpročio atsisakyti, jau trečia diena, kai nerūkau išvis, bet taip noriu dūmo-kas atsitiks, jei pabandysiu, Florestina?
Man siūlais laikė 10 d. ir dar tikrino po to kas dvi savaites po nuėmimo, ar nesiskiria dantenos. Man gydytojas sakė, kad nerūkyti. Praktiškai pirmoji implantacija man padėjo atsikratyti šio bjauraus įpročio. Aš irgi nerūkiau taip jau baisiai, tik darbe prie kompanijos. Man tinimą atleido po kelių dienų. Tragiškai sutinus nebuvau, bet matėsi tas tinimas.