Po tos kolegės istorijos, šiandien vėl sunkiai sekėsi su gydytoju bendrauti. Galiausia jis iš manęs ją išpešė ir pasakė, kad man tai negresia ir apskritai jau toks lietuvių būdas, viską pasakoti, kas kam blogai atsitiko.
O pas mane viskas gražiai gyja, ketvirtadienį išims siūlus. Kam įdomu, kaina už du implantus 4000 Lt.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 25, 18:55)
O pas mane viskas gražiai gyja, ketvirtadienį išims siūlus. Kam įdomu, kaina už du implantus 4000 Lt.
Kokia galutinė sąmata nusimato
QUOTE(Florestina @ 2009 05 25, 18:55)
Po tos kolegės istorijos, šiandien vėl sunkiai sekėsi su gydytoju bendrauti. Galiausia jis iš manęs ją išpešė ir pasakė, kad man tai negresia ir apskritai jau toks lietuvių būdas, viską pasakoti, kas kam blogai atsitiko.
Tai jūs čia ėjot į Vienuolio gatvę? Alia kaip skiriasi kaina nuo maniškės Pas jus gerokai pigiau...
QUOTE(Sophi @ 2009 05 25, 18:14)
Kokia galutinė sąmata nusimato
Nežinau, nemaža įtariu.
Papildyta:
QUOTE(Fanta* @ 2009 05 25, 18:15)
Tai jūs čia ėjot į Vienuolio gatvę? Alia kaip skiriasi kaina nuo maniškės Pas jus gerokai pigiau...
Taip, ėjau ten. Kaina pas juos svyruoja nuo 2000 iki 2800 Lt už implantą.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 25, 19:18)
Nežinau, nemaža įtariu.
Tai dar liko gijimo galvutės+vainikėliai
QUOTE(Sophi @ 2009 05 25, 18:25)
Tai dar liko gijimo galvutės+vainikėliai
Taip, bet čia jau po pusmečio bus.
Šiandien išėmė siūlus, viskas gerai sugijo. Dabar sakė ateiti spalio mėnesį, prisuks gijimo galvutes ir lapkrity suprotezuos.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 28, 21:04)
Šiandien išėmė siūlus, viskas gerai sugijo.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 28, 21:04)
Dabar sakė ateiti spalio mėnesį, prisuks gijimo galvutes ir lapkrity suprotezuos.
Man galvutę prisuko, praėjus nepilniems 3 mėn. po implanto įdėjimo. Kitą mėnesį prasidės protezavimas
QUOTE(Borzika @ 2009 05 29, 08:45)
Man galvutę prisuko, praėjus nepilniems 3 mėn. po implanto įdėjimo. Kitą mėnesį prasidės protezavimas
Tai gal pas jus apačioj dantukas, tada užtenka 3 mėn. laukti. Viršuje reikia ilgiau. Nors man rodos, kad priklauso ir nuo gydytojo. Aš ir preitą kartą tiek laukiau.
QUOTE(Florestina @ 2009 05 29, 20:26)
Tai gal pas jus apačioj dantukas, tada užtenka 3 mėn. laukti. Viršuje reikia ilgiau. Nors man rodos, kad priklauso ir nuo gydytojo. Aš ir preitą kartą tiek laukiau.
Kad viršuj (ketvirtas) Be to, manęs klausė, ar nenoriu, kad iškart (implantacijos metu) tą galvutę įsuktų. Bet kadangi mažai ką tenusimanau, tai pasakiau, kad darytų savo nuožiūra
Sveikutės, norėčiau paklausti Florestinos, pas kokį odontologą ir kokioje klinikoje dėjaisi implantus. Skaičiau temoje, kad ir gerai gyja, be jokių komplikacijų. Esu ieškojimų kelyje Niekaip neišsirenku implantologo, nors jau galima sakyti apsistojau ties doc. Juodžbaliu Kaune, tik ten kainos kandžiojasi. Dėkoju iš anksto už atsakymą.
sveikos! galetu gal kas pakonsultuoti del protezavimo kainu, pagaliau nusprendziau tai atlikti Gidentoj.. ar pas juos kaina atitinka ta, kuri parasyta ju kainyne, pvz 1danties 990lt, ar ji gerokai dar paauga kai galutinai viska sutvarko??? kazkaip noretusi is karto nusiteikti galutiniam variantui, kad nebutu lengvo soko pabaigus darba