Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

laba diena 4u.gif

o man paskutiniu metu labai veliasi doh.gif išbandžiau berods viską,ale nelabai kas ir padėjo.. doh.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 18, 10:14)
is garbaniu vienom patiko aussie (pati lb noreciau, bet tik uzsieny galima gauti )

tai jei labai nori,galim suorganizuot tau parsiuntimą į Lietuvą mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 18, 12:29)
laba diena  4u.gif

o man paskutiniu metu labai veliasi  doh.gif išbandžiau berods viską,ale nelabai kas ir padėjo..  doh.gif
tai jei labai nori,galim suorganizuot tau parsiuntimą į Lietuvą  mirksiukas.gif  ax.gif

bet jei aš neklystu ir nieko nemaišau senais laikais (prieš 6-10 metų tame laikotarpyje) to aussie būdavo ir lietuvoj, kirpyklose dirbdavo. Atsimenu lakas tokiam tamsiai mėlynam buteliuky būdavo ir lb skaniai kvepėdavo, lyk kengūriukas pavaizduotas ant buteliuko.Kažin nieko nemaišau?
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 18, 09:37)
Mergaitės, visko nespėju perskaityti, tai nepykit, jei pasikartosiu..  blush2.gif Ar kuri nors naudojate Tigi priemones garbanotiems plaukams? Gundausi pirkti, bet prieš tai atsiliepimų iš garbanių norėčiau  4u.gif

Turiu Curls rock kremuką ir drėkiklį, patinka - ypač tas kremas (Curls rock amplifier), bet brangoka dabar jau, tai galvoju Keunes kažką bandyt.
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 03 18, 12:03)
O man tie tigi patinka smile.gif ,plaukuciai graziai blizga  4u.gif. Naudoju tuos Dumb Blonde ir S-Factor aliejuka Dream Drops ,tai esu labai patenkinta  drinks_cheers.gif

Aš tai dar įsitikinau, kad jei vienas šampūnas netiko tos firmos, tai dar nereiškia, kad ir kitoks blogas. Pvz. iš Z.one kosmetikos bandžiau urbantribe tiesinantį šampūną (tais laikais, kai nenorėjau garbanų), tai nepatiko, nes plaukai šiurkštūs pasidarydavo, net iššukuot sunku būdavo. Paskui neseniai naudojau Z.one kosmetikos Milk shake serijos šampūną dažytiems plaukams, tai niekuo neįpatingas pasirodė, o vat tos pačios serijos šampūnas pažeistiems plaukams labai patiko. (aišku neužtenka vien šampūna naudoti)
Tai čia kiekvienam individualiai, ir netgi tos pačios firmos gaminiai vienokie gali tikti, kitokie nelabai...bet nereiškia kad firma visiškai bloga.Taip ir gaunasi viena sako tigi tiko, kita sako-nepatiko, bet gal skirtingus šampūnus bandėte?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 18, 09:14)
is garbaniu vienom patiko aussie (pati lb noreciau, bet tik uzsieny galima gauti ), kitom naturalus weleda , as dbr ties gydomu apsistojus. , kitom neatsimenu, arba nzn kas patinka .smile.gif

Man kaip tik nuo Aussie plaukai issitiesindavo (tiksliau pasisiausdavo, o ne garbanodavosi doh.gif ). dar dabar turiu kelis nebaigtus buteliukus, sakiau sesei atiduosiu (nes ji vis tiesina), nes kai sitom priemonem issiplaunu, tai paskui labai daug visokiu styling produktu reik tept kad garbanos pasidarytu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 03 18, 12:29)
laba diena  4u.gif

o man paskutiniu metu labai veliasi  doh.gif išbandžiau berods viską,ale nelabai kas ir padėjo..  doh.gif
tai jei labai nori,galim suorganizuot tau parsiuntimą į Lietuvą  mirksiukas.gif  ax.gif

dekui , bet kol kas susilaikysiu , persikraudineju , tai siurpas ima , kiek visko yra , ir kur reijks sukisti doh.gif
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 13:04)
bet jei aš neklystu ir nieko nemaišau senais laikais (prieš 6-10 metų tame laikotarpyje) to aussie būdavo ir lietuvoj, kirpyklose dirbdavo. Atsimenu lakas tokiam tamsiai mėlynam buteliuky būdavo ir lb skaniai kvepėdavo, lyk kengūriukas pavaizduotas ant buteliuko.Kažin nieko nemaišau?

buvo buvo, turejau , bet poveikio neatsimenu, as balta buteliuka prisimenu,su kengura. smile.gif
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 13:11)
Aš tai dar įsitikinau, kad jei vienas šampūnas netiko tos firmos, tai dar nereiškia, kad ir kitoks blogas. Pvz. iš Z.one kosmetikos bandžiau urbantribe tiesinantį šampūną (tais laikais, kai nenorėjau garbanų), tai nepatiko, nes plaukai šiurkštūs pasidarydavo, net iššukuot sunku būdavo. Paskui neseniai naudojau Z.one kosmetikos Milk shake serijos šampūną dažytiems plaukams, tai niekuo neįpatingas pasirodė, o vat tos pačios serijos šampūnas pažeistiems plaukams labai patiko. (aišku neužtenka vien šampūna naudoti)
Tai čia kiekvienam individualiai, ir netgi tos pačios firmos gaminiai vienokie gali tikti, kitokie nelabai...bet nereiškia kad firma visiškai bloga.Taip ir gaunasi viena sako tigi tiko, kita sako-nepatiko, bet gal skirtingus šampūnus bandėte?

gali buti, uz taij rasiau, kad kitom tinka ir patinka , bet man jei netinka kokios firmos ka nors , taij ranka nekyla pirkti kazka kitka is tos pat , niu bet cia tik man , nes per didelis pasirinkimas yra , todel akys vis nukrypsta i kita firma . ax.gif

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 13:36)
Man kaip tik nuo Aussie plaukai issitiesindavo (tiksliau pasisiausdavo, o ne garbanodavosi doh.gif ). dar dabar turiu kelis nebaigtus buteliukus, sakiau sesei atiduosiu (nes ji vis tiesina), nes kai sitom priemonem issiplaunu, tai paskui labai daug visokiu styling produktu reik tept kad garbanos pasidarytu doh.gif  unsure.gif

aijsq .taij tada blogaij, as taij styling produktu visaij atsisakiau. nes kazkuris kuri naudojau netinka mano plaukams , nzn katras taij visus nurasiau.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 18, 13:06)
as taij styling produktu visaij atsisakiau. nes kazkuris kuri naudojau netinka mano plaukams , nzn katras taij  visus nurasiau.

lotuliukas.gif as seniau irgi nenaudojau bet dabar radau krema kuris nesuklijuoja plauku ir labai grazios garbaneles buna ax.gif o visokie lakai, putos ir zeles garbanotiems plaukams netinka nes sausina (man taip mano kirpeja sake ir liepe visus ismest doh.gif ). dar purskiama vaska labai retom progom naudoju rolleyes.gif jis net pariebina plaukucius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 15:24)
lotuliukas.gif  as seniau irgi nenaudojau bet dabar radau krema kuris nesuklijuoja plauku ir labai grazios garbaneles buna ax.gif  o visokie lakai, putos ir zeles garbanotiems plaukams netinka nes sausina (man taip mano kirpeja sake ir liepe visus ismest doh.gif ). dar purskiama vaska labai retom progom naudoju rolleyes.gif  jis net pariebina plaukucius thumbup.gif

Gal pavadinimus tų priemoniu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 18, 10:37)
Mergaitės, visko nespėju perskaityti, tai nepykit, jei pasikartosiu..  blush2.gif Ar kuri nors naudojate Tigi priemones garbanotiems plaukams? Gundausi pirkti, bet prieš tai atsiliepimų iš garbanių norėčiau  4u.gif

jungiuos ir as su savo garbanom i jusu company 4u.gif

naudoju curly rock tokiam melynam buteliuke. man patinka, nors pastebejau kad tenka dazniau galva skalbt nuo jo, gal todel kad garbanas padaro naturalias? g.gif
nes naudojant kurias nors putas plaukai issilaiko ilgiau, taciau jie buna sausesni.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 13:27)
Gal pavadinimus tų priemoniu? ax.gif

Sita L'Oreal Professionnel Sprax (spray wax) pirkau Lietuvoje, salone kur Kerastase prekiauja.

user posted image

O krema garbanelem radau UK specializuotoj kirpeju parduotuvej.. http://www.sallybeau...default,pd.html tai abejoju ar lt yra.. g.gif ir Aussie dar sita aliejuka garbanom naudoju (tik sampunai ir kaukes man ju netinka doh.gif )
http://boots.scene7....mp;op_sharpen=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 18 kovo 2009 - 15:58
gutte86 kaijp tavo kirpciai laijkosi.?
man kuo jie ilgesni auga , tuo lbeuj i virsu keliasi , seniau kai buvo trumpi, uzsidedi lankeli, vos kyso ten ir gerai. bet dbr kai ilgesni, net nzn kaijp cia nupasakoti g.gif jie taijp raitosi visaip ir stovi , nei priguldyt juos , nei ka . kaijp bus ar kaij paaugs neisivaijzduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 18, 19:11)
gutte86 kaijp tavo kirpciai laijkosi.?
man kuo jie ilgesni auga , tuo lbeuj i virsu keliasi , seniau kai buvo trumpi, uzsidedi lankeli, vos kyso ten ir gerai. bet dbr kai ilgesni, net nzn kaijp cia nupasakoti  g.gif  jie taijp raitosi visaip ir stovi , nei priguldyt juos , nei ka . kaijp bus ar kaij paaugs neisivaijzduoju  g.gif

as lankelio nebenesioju, nes tas pats kaip ir tau - kyso tokie ilgi doh.gif as juos db tiesinu ir skleidziu ant sono sklastyma. Jau gailiuosi, kam juos is viso kirpau doh.gif
neisivaizduoju kas gausis, kai jie dar iilgesni uzaugs
Atsakyti