QUOTE(magistrante @ 2009 03 18, 12:29)
laba diena
o man paskutiniu metu labai veliasi

išbandžiau berods viską,ale nelabai kas ir padėjo..
tai jei labai nori,galim suorganizuot tau parsiuntimą į Lietuvą
dekui , bet kol kas susilaikysiu , persikraudineju , tai siurpas ima , kiek visko yra , ir kur reijks sukisti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 13:04)
bet jei aš neklystu ir nieko nemaišau senais laikais (prieš 6-10 metų tame laikotarpyje) to aussie būdavo ir lietuvoj, kirpyklose dirbdavo. Atsimenu lakas tokiam tamsiai mėlynam buteliuky būdavo ir lb skaniai kvepėdavo, lyk kengūriukas pavaizduotas ant buteliuko.Kažin nieko nemaišau?
buvo buvo, turejau , bet poveikio neatsimenu, as balta buteliuka prisimenu,su kengura.
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 13:11)
Aš tai dar įsitikinau, kad jei vienas šampūnas netiko tos firmos, tai dar nereiškia, kad ir kitoks blogas. Pvz. iš Z.one kosmetikos bandžiau urbantribe tiesinantį šampūną (tais laikais, kai nenorėjau garbanų), tai nepatiko, nes plaukai šiurkštūs pasidarydavo, net iššukuot sunku būdavo. Paskui neseniai naudojau Z.one kosmetikos Milk shake serijos šampūną dažytiems plaukams, tai niekuo neįpatingas pasirodė, o vat tos pačios serijos šampūnas pažeistiems plaukams labai patiko. (aišku neužtenka vien šampūna naudoti)
Tai čia kiekvienam individualiai, ir netgi tos pačios firmos gaminiai vienokie gali tikti, kitokie nelabai...bet nereiškia kad firma visiškai bloga.Taip ir gaunasi viena sako tigi tiko, kita sako-nepatiko, bet gal skirtingus šampūnus bandėte?
gali buti, uz taij rasiau, kad kitom tinka ir patinka , bet man jei netinka kokios firmos ka nors , taij ranka nekyla pirkti kazka kitka is tos pat , niu bet cia tik man , nes per didelis pasirinkimas yra , todel akys vis nukrypsta i kita firma .
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 18, 13:36)
Man kaip tik nuo Aussie plaukai issitiesindavo (tiksliau pasisiausdavo, o ne garbanodavosi

). dar dabar turiu kelis nebaigtus buteliukus, sakiau sesei atiduosiu (nes ji vis tiesina), nes kai sitom priemonem issiplaunu, tai paskui labai daug visokiu styling produktu reik tept kad garbanos pasidarytu
aijsq .taij tada blogaij, as taij styling produktu visaij atsisakiau. nes kazkuris kuri naudojau netinka mano plaukams , nzn katras taij visus nurasiau.