Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 11:51)
as kai megstu vartytis miegodama, tai su kuodukais kosmaras butu, nepatogu juodai  doh.gif
koks zenklas?   mirksiukas.gif

veziukas , smile.gif as daujg ka atvirksciai darauj .:)net zurnala . knygas megstu skaityti nuo galo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 10:51)
koks zenklas?   mirksiukas.gif

Mano sese veziukas (labai geri zmones 4u.gif ) tik viska daro kitaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 02 balandžio 2009 - 12:00
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 12:41)
Tikrai sunku isivaizduoti blink.gif  g.gif  as jei slapiais atsigulu, ryte vienas sonas prisiplojes, kitas pasisiauses, garbanos gal 3 like  doh.gif  jei dregnus supinu dar i kasa, tai ryte dregnus ir ispinu unsure.gif

truputi per dregnus supini mirksiukas.gif . todel nespeja isdziuti. as ipratau leisti padziuti iki t.t.lygio,o eidama miegoti dar ne visiskai isdziuvusius kartais supinu - dregmes buna tiek,kad ji speja per nakti issigaruoti (jei labai slapi - nespeja..)
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 04 02, 10:59)
truputi per dregnus supini mirksiukas.gif . todel nespeja isdziuti. as ipratau leisti padziuti iki t.t.lygio,o eidama miegoti dar ne visiskai isdziuvusius kartais supinu - dregmes buna tiek,kad ji speja per nakti issigaruoti (jei labai slapi - nespeja..)
4u.gif

Dabar jau niekada neinu miegoti dregnais plaukais schmoll.gif plaunu pries geras 4 val pries miega kad spetu dar ir naturaliai isdziuti, dziovintuvo griebiuosi tik extra atvejais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 12:57)
veziukas , smile.gif as daujg ka atvirksciai darauj .:)net  zurnala . knygas megstu skaityti nuo galo. doh.gif

zurnalus ir laikrascius ir as nuo galo skaitau smile.gif kazkaip neturiu pazystamu veziu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 02, 12:03)
Dabar jau niekada neinu miegoti dregnais plaukais schmoll.gif  plaunu pries geras 4 val pries miega kad spetu dar ir naturaliai isdziuti, dziovintuvo griebiuosi tik extra atvejais ax.gif  biggrin.gif

as dziovintuvo nenaudoju n metu. . o tu kaijp buvaij pas ta kirpeja , jis tau dziovino plaukus .?as bijau kaij eijsiu i kirpykla , jei dziovins, kad jie neissipustu lb. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 13:28)
as dziovintuvo nenaudoju n metu. . o tu kaijp buvaij pas ta kirpeja , jis tau dziovino plaukus .?as bijau kaij eijsiu i kirpykla , jei dziovins, kad jie neissipustu lb.  blink.gif

taigi su difuzeriu jie neissipucia, kaip tik graziai susigarbanoja smile.gif as tai dar kol kas negaliu atsisakyt dziovintuvo... jeigu nakciai uzsidedu aliejukus, o ryte i darba, tai tada tenka papusti... nors kai vasara jau bus tai nereiks feno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 12:38)
taigi su difuzeriu jie neissipucia, kaip tik graziai susigarbanoja  smile.gif  as tai dar kol kas negaliu atsisakyt dziovintuvo... jeigu nakciai uzsidedu aliejukus, o ryte i darba, tai tada tenka papusti... nors kai vasara jau bus tai nereiks feno  smile.gif

o as difuzerio bijau blink.gif man buvo syki sugarbanoje kirpykloj, senai senai.. ojeuu buvo, kaip pudeliukas atrodziau. arba kur buna tu angeliuku perukai. , kur stipriai sugarbanoti, taij wa man taip gavosi po difuzerio.
niu bet sikart leisiu kaip kirpejeij atrodys geriau . gal ka faino padarys .. jeij kas issiplausiu , nieko tokio. biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju ir aš visokias priemones smile.gif išbandžiau keune, dabar naudoju tigi priemones, bandžiau loreal smile.gif žodiu kas parduodama parduotuvėj neperku, nes man tik pleiskanas kelia ir naudos jokios... perku iš vaistinių arba iš priemonių skirtų kirpykloms arba iš internetinių parduotuvių siunčiu smile.gif bet vistiek nemoku aš susišukuoti smile.gif kai "pasiriebaluoja" tai jau galiu susirišti smile.gif)) aplamai... turėjau ilgus plaukus, bet vis papuolu pas kirpėjas kurios nežino kaip elgtis su garbanotais plaukais ir visad siūlo tiesinti, nors man tiesūs, deja, netinka, bet taip iškarpė, kad plaukai trumpi tik liko (keli cm žemiau pečių)... nukirpt tai greit nukirpo, o ataugint per metus niekaip sad.gif

įmetu linką kaip tie mano plaukai atrodo, labai nepeikit blush2.gif http://public.fotki.com/Lielupe/kazkas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 02 balandžio 2009 - 12:52
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 13:49)
o as difuzerio bijau  blink.gif man buvo syki sugarbanoje kirpykloj, senai senai.. ojeuu buvo, kaip pudeliukas atrodziau. arba kur buna tu angeliuku perukai. , kur stipriai sugarbanoti, taij wa man taip gavosi po difuzerio.
niu bet sikart leisiu kaip kirpejeij atrodys geriau . gal ka faino padarys .. jeij kas issiplausiu , nieko tokio. biggrin.gif

tai kad difuzeris negarbanoja ax.gif nebent tavo plaukai super duper linke garbanotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 13:52)
Naudoju ir aš visokias priemones smile.gif išbandžiau keune, dabar naudoju tigi priemones, bandžiau loreal smile.gif žodiu kas parduodama parduotuvėj neperku, nes man tik pleiskanas kelia ir naudos jokios... perku iš vaistinių arba iš priemonių skirtų kirpykloms arba iš internetinių parduotuvių siunčiu smile.gif bet vistiek nemoku aš susišukuoti smile.gif kai "pasiriebaluoja" tai jau galiu susirišti smile.gif)) aplamai... turėjau ilgus plaukus, bet vis papuolu pas kirpėjas kurios nežino kaip elgtis su garbanotais plaukais ir visad siūlo tiesinti, nors man tiesūs, deja, netinka, bet taip iškarpė, kad plaukai trumpi tik liko (keli cm žemiau pečių)... nukirpt tai greit nukirpo, o ataugint per metus niekaip sad.gif

grazus plaukai, ner ko peikti smile.gif
su tais kirpejais tai labai daznai visko nutinka... todel as kerpuosi dazniausiai pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 12:52)

įmetu linką kaip tie mano plaukai atrodo, labai nepeikit  blush2.gif  http://public.fotki.com/Lielupe/kazkas/

grazus tavo plaukai thumbup.gif
as susitvarkyciau turedama kaijp tavo plaukus .smile.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 12:56)
tai kad difuzeris negarbanoja  ax.gif  nebent tavo plaukai super duper linke garbanotis  smile.gif
Papildyta:
niu ji dziovino juo atsimenu atlenkus mano galva . taij juos difuzeris priverte labiau kazkaip susisukti, ta garbana neistysta, o taijp susikelia, uztaij gavosi pudeliukas  biggrin.gif
grazus plaukai, ner ko peikti  smile.gif
su tais kirpejais tai labai daznai visko nutinka... todel as kerpuosi dazniausiai pati  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 12:52)

įmetu linką kaip tie mano plaukai atrodo, labai nepeikit  blush2.gif  http://public.fotki.com/Lielupe/kazkas/

grazus tavo plaukai thumbup.gif
as susitvarkyciau turedama kaijp tavo plaukus .smile.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 12:56)
tai kad difuzeris negarbanoja  ax.gif  nebent tavo plaukai super duper linke garbanotis  smile.gif
Papildyta:

grazus plaukai, ner ko peikti  smile.gif
su tais kirpejais tai labai daznai visko nutinka... todel as kerpuosi dazniausiai pati  blush2.gif

niu ji dziovino juo atsimenu atlenkus mano galva . taij juos difuzeris priverte labiau kazkaip susisukti, ta garbana neistysta, o taijp susikelia, uztaij gavosi pudeliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 02 balandžio 2009 - 13:23
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 13:52)

o ką čia peikti? gražūs plaukai thumbup.gif
Atsakyti