Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 23:42)
oho ho.smile.gif) o tavo ilgi.? bigsmile.gif

nea, zemiau peciu smile.gif bet jau auginu ir kada nors bus ilgi ilgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 19:52)
ojezauj, moki pati sau susipinti krokodila, man taijp grazu , alpstu as , megstu taijp nesioti, bet reijk prasyti kad kas supintu..o tokiu nlb atsiranda ..arba du krokodiliukai , isvis  wub.gif

Pati nezinojau kad moku hihihi.gif susipyniau beziuredama filma per kelias minutes ax.gif tik visada kai stengiuosi nieko nesigauna doh.gif man irgi labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 01, 18:27)
as dar karta perziurejau garbaniu albuma ir nepamenu kuri, rase, kad bando naikinti skalstyma.

aš ir bandau naikint tą nelemtą sklastymą per vidurį doh.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 04 01, 18:31)

ir dar vienas klausimas - kaip garbanes miegat nakti? plaukus pinat? risat? palaidais?

palaidais ax.gif

QUOTE(pandutė @ 2009 04 01, 18:59)
apie kaukes,sampunus,na ir modeliavimui ka nors,,kad atsirastu daugiau garbaneliu
issiploviau ka tik galva,sakes kaip slenka,jauciu rimtai greit plaukai nukris

šampūną ir balzamą (tik galiukams) naudoju Aussie firmos, aliejus galiukams iš Avon man super tiko...

formavimo priemonių kokių tik nesu bandžiusi doh.gif kremai, želės, gumos, tai likau ištikima putoms blush2.gif kremai ir želė netiko dėl plaukų sulyyzinimo ir pleiskanų atsiradimo, atrodo išsidžiovinu viskas tvarkoje už pusvalandžio nei garbanų nei purumo doh.gif guma iš vis kažkoks nesusipratimas blink.gif lotuliukas.gif

putų taip pat įvairiausių išbandžius, labiausiai patiko Wellos iš serijos Shockwaves

tai šitų putų visad turiu, ir kai užmatau ką naujo išbandau, šiuo metu dar turiu VO5 curl up visai neblogos, tik norėtųsi stipresnio/ilgesnio efekto

ir L'OREAL StudioLine Curl šitas naudojau tik kartą patiko bigsmile.gif po antro karto gal kita nuomonė bus blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 01, 21:44)
Pati nezinojau kad moku  hihihi.gif  susipyniau beziuredama filma per kelias minutes ax.gif  tik visada kai stengiuosi nieko nesigauna doh.gif  man irgi labai grazu wub.gif

zinaij, paemiau ir susipyniau ..smile.gif) ka tik, tik grifkos plaukai islenda , reijk nuo arciau pradeti pynti.. reijk persipynti.:)ir kur as anksciau buvau.. doh.gif kazkada syki buvau susipynus, bet pamirsauj ir galvojau kad nemoku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 20:57)
zinaij, paemiau ir susipyniau ..smile.gif) ka tik, tik grifkos plaukai islenda  , reijk nuo arciau pradeti pynti.. reijk persipynti.:)ir kur as anksciau buvau.. doh.gif kazkada syki buvau susipynus, bet pamirsauj ir galvojau kad nemoku. smile.gif

Nu saunuole clap_1.gif as dar lankeli uzsidedu (kad prilaikytu trumpesnius plaukus) tai isvis thumbup.gif atrodo. man primena vaikyste, kai dar mama plaukus sukuodavo ax.gif (tik dazniau ta darydavo tetis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 01, 22:09)
Nu saunuole  clap_1.gif  as dar lankeli uzsidedu (kad prilaikytu trumpesnius plaukus) tai isvis  thumbup.gif  atrodo. man primena vaikyste, kai dar mama plaukus sukuodavo ax.gif  (tik dazniau ta darydavo tetis biggrin.gif )

persipyniau liuks ..wink.gif) thumbup.gif man ir primena , man lb patikdavo taijp.

seijp man lb seksualu dvi eglutes , niu taijp per vidury sklastymas , ir eglutes is sonu.. ir po to iki galo supintos dvi kasos , bet grazu tik kai ilgostos kasos. ir tada dvi didesnes rinkes ausyse . wub.gif niu cia tik man .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 01, 20:51)
putų taip pat įvairiausių išbandžius, labiausiai patiko Wellos iš serijos Shockwaves 
tai šitų putų visad turiu, ir kai užmatau ką naujo išbandau, šiuo metu dar turiu VO5 curl up visai neblogos, tik norėtųsi stipresnio/ilgesnio efekto
ir L'OREAL StudioLine Curl  šitas naudojau tik kartą patiko  bigsmile.gif  po antro karto gal kita nuomonė bus  blush2.gif

As turiu Aussie putas tai visiskas censored2.gif nieko neformuoja, net nesulipina, atrodo isvis nieko nedejau ant plauku blink.gif negaliu sulaukt kada pabaigsiu ir grysiu prie L'Orealio (jos ne taip plauka dziovina, riebina net truputi, bet kita diena jau reik plaukus plaukt) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 01, 22:51)
aš ir bandau naikint tą nelemtą sklastymą per vidurį  doh.gif 

as tai turiu sklastyma ant sono, tai nelabai isivaizduoju kur as plaukus deciau jei jo netureciau blink.gif seniau turejau per viduri, bet man kazkaip nelabai...
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 01, 23:09)
Nu saunuole  clap_1.gif  as dar lankeli uzsidedu (kad prilaikytu trumpesnius plaukus) tai isvis  thumbup.gif  atrodo. man primena vaikyste, kai dar mama plaukus sukuodavo ax.gif  (tik dazniau ta darydavo tetis biggrin.gif )

jau man eglute vaikysteje buvo kazkoks siaubas doh.gif nes kai supindavo tai sau slyvagalve atrodydavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 02, 09:27)

Papildyta:
jau man eglute vaikysteje buvo kazkoks siaubas  doh.gif  nes kai supindavo tai sau slyvagalve atrodydavau  doh.gif

rimtaij..? bigsmile.gif geras .. lotuliukas.gif taij tu trbut nlb megsti..sukeltas . ar kaip nors susukuotas sukuosenas , ania.?
buna tokiu zmoniu kur nesioja palaidus plaukus visa gyvenima ir jiems gerai, ( as cia nieko nenoriu izeisti jei ka ) mano brolio draujge varineja sauj palaidaijs visada ir jeij geraij. kazkada isgere sumastem jeij sukelti i arklio uodega , ir kirpcius nukirpti tiesius , parodem kitiem , kaijp atrodytu , tokia sexy buvo visi akis ispute bigsmile.gif baijgesi vakaras ,ir kita diena ji vel taijp pat palaidaijs , ir jokiu sukelimu arklio uodegu nenori, kirpciu irgi ne .smile.gif

as taij is tu kur du sykius taijp pat pavaijkstauj, man jau bloga , man kiekviena syki reijkia nors truputi, kazkaip kitaijp pasidaryti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 02, 10:35)
rimtaij..?  bigsmile.gif geras ..  lotuliukas.gif  taij tu trbut nlb megsti..sukeltas . ar kaip nors susukuotas sukuosenas , ania.?
buna tokiu zmoniu kur nesioja palaidus plaukus visa gyvenima ir jiems gerai, ( as cia  nieko nenoriu izeisti jei ka ) mano brolio  draujge varineja sauj palaidaijs  visada ir jeij geraij. kazkada isgere sumastem jeij sukelti i arklio uodega , ir kirpcius nukirpti tiesius , parodem kitiem , kaijp atrodytu , tokia sexy buvo visi akis ispute  bigsmile.gif  baijgesi vakaras ,ir kita diena ji vel taijp pat  palaidaijs , ir jokiu sukelimu arklio uodegu nenori, kirpciu irgi ne .smile.gif

as taij is tu kur du sykius taijp pat pavaijkstauj, man jau bloga , man kiekviena syki reijkia nors truputi, kazkaip kitaijp pasidaryti.  doh.gif

Sveikos, gal priimsit dar viena garbanę į savo būrį? Truputi neiškenčiau nepakomentavus šito posto smile.gif Pas mane plaukai garbanoti ir jei tik pašukuosi tai išsipučia kaip palapinė... jokios uodegos nesusiriši, nes tie trumpučiai plaukučiai tik pasišiaušia, pasidaro vos ne kaip aureolė ir daryk tu ka nori, bet atrodo netvarkingai... dar būna kad segės nelaiko, atrodo susedi, tik pasuku galva ir šauna lauk iš plaukų... aš visa gyvenima pavydėjau merginoms kurios turi tiesius plaukus, šukuojais kaip nori, gali nusikirpti kirpčiukus, gali sukti kuodukus... o čia daryk ka nori, bet rezultatas tragiškas... ir kaip jūs susitvarkot su tokiais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 10:50)
Sveikos, gal priimsit dar viena garbanę į savo būrį? Truputi neiškenčiau nepakomentavus šito posto smile.gif Pas mane plaukai garbanoti ir jei tik pašukuosi tai išsipučia kaip palapinė... jokios uodegos nesusiriši, nes tie trumpučiai plaukučiai tik pasišiaušia, pasidaro vos ne kaip aureolė ir daryk tu ka nori, bet atrodo netvarkingai... dar būna kad segės nelaiko, atrodo susedi, tik pasuku galva ir šauna lauk iš plaukų... aš visa gyvenima pavydėjau merginoms kurios turi tiesius plaukus, šukuojais kaip nori, gali nusikirpti kirpčiukus, gali sukti kuodukus... o čia daryk ka nori, bet rezultatas tragiškas... ir kaip jūs susitvarkot su tokiais plaukais?

labukas priimsim. 4u.gif
as irgi pavydejau, ir pavydziu dar vis .smile.gif

mano plaukai irgi jei issukuoju. issipucia kaip liuto galva , o tu mazyciu begales, stovi i virsu . doh.gif
niu bent as ismokau, taijp juos susiristi, kad man betkokia beweijk surista sukuosena iseijna. ir nlb matosi kad turiu garbanotus plaukus, niu tik su taijs mazuciaijs truputuka sunkiau. aijsq styling priemone reikalinga .

mm niu kuodukas taij turi iseijti.. kdl neiseijna tau..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 04 02, 09:50)

Sveika prisijungus 4u.gif reik ismokt juos sutvarkyt, o lygiu pavydet tikrai nera ko mirksiukas.gif Jei nesunku, imesk foto, tada ir patart ka nors galesim ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti