Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 09, 17:27)
iki 15 metų tai žinokit vakščiodavau su pasipūtusiais plaukais ir keikdavau, kad palaidais negražiai atrodo, kol kirpėja parodė, jog galiu būti garbanota. iki to laiko nežinojau, kad galiu būti garbanė,tik prie ausų atsirasdavo kelios bangos, o visi kiti pasipūtę kažkokie. tiesiog nemokėjau tvarkytis aš jų.
paskui visi mokykloj klausinėjo ar cheminį susidėjau, kad staiga garbanotais pradėjau vaikščioti. lotuliukas.gif

labai panaši situacija
mano mama dirbo mokykloj, tai klausdavo kolegės, sako, dejuoji, kad trūksta pinigų, o vaikas visuomet su cheminiu biggrin.gif

beje, ką tik parsisiunčiau ALTERNA priemones specialiai garbanotiems plaukamsalterna garbanotiems
kokį skirtumą iš karto pajutau, kad plaukai tampa purūs, bet nesivelia
priemonė po plovimo, tipo formavimui, sukuria labai gražias garbanėles, bet jos netampa sunkios, kaip kad būna po žele

niu va pasipasakojau

tikiuosi, priimsite į savo būrį....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 13, 16:04)
sveikutės,

kokią temukė bigsmile.gif
tik kad žiūriu foto ne jūsų, o žvaigždučių.... ax.gif

monrute prasom pasirodyti .. smile.gif as buvoij senoj temoij .smile.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 03 13, 16:08)
drinks_cheers.gif  meskit merginos savo garbaneliu foto  mirksiukas.gif  o tai mes cia tik diskutuojam ir diskutuojam....  ax.gif

na as , ir kitos paneles buvom , imetusios senoij temoje savo garbaneles blush2.gif

o vat kitu mergaiciu nemateme , gutte86 lb noreciau tave pamatyti .smile.gif dar chardonay .smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 13, 17:36)
o vat kitu mergaiciu nemateme , gutte86 lb noreciau tave pamatyti .smile.gif dar chardonay .smile.gif ax.gif

gutte neturi fotoaparato ir negali ikelti nuotraukos savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 13, 17:01)
gutte neturi fotoaparato ir negali ikelti nuotraukos savo  biggrin.gif

ech .. kaijp gaijla gutte86

monrute , taijp zinoma prasom maloniai prisijungti prie musu . 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 13, 16:08)
labai panaši situacija
mano mama dirbo mokykloj, tai klausdavo kolegės, sako, dejuoji, kad trūksta pinigų, o vaikas visuomet su cheminiu biggrin.gif

man taij nepatiko garbanoti plaukai plius nemokejau ju nesioti , irgi issisukuodavau jie issipusdavo, taij taijp nekenciau ju, visad risdavau as juos per viduri sklastyma darydavaus, dbr kaij paziuriu juokinga .smile.gif, o kad nesigarbanotu galaij, nusikirpdavauj, kad tik liktu trumpa bize , ech.buciau jau turejus ilgus plaukus , jei buciau vis nekirpinejus .
. ( isivaijzduojat net raudavausi sauj plaukus nuo galvos , nes jie garbanoti !mama pakraupus ziuredavo bigsmile.gif )
ech , ta paauglyste doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ikliuvau ax.gif blush2.gif cia mano plaukuciai, tik neturiu foto, kur aiskiai matytusi paskutinis sruogeliu dazymas, tai greitu laiku pazadu pasidaryt ax.gif 4u.gif http://public.fotki....hardonnay5.html ir http://public.fotki....hardonnay4.html (as labai jautri kritikai ax.gif )
Atsakyti
Paskaicius sia temele uzpludo nostalgija unsure.gif turejau ir as grazias garbaneles bet va eme viena diena ir nebesigarbanojo verysad.gif Bet net nezinau kodel taip nutiko, nes nuo mazens mano plaukai linke garbanotis. Maniau gal kirpimas kaltas nes pakeiciau kirpeja savo, o gal permaitinu plaukus hmm nezinau.
Nu va ir pasiguodziau
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 13, 23:25)
Na ikliuvau ax.gif  blush2.gif  cia mano plaukuciai, tik neturiu foto, kur aiskiai matytusi paskutinis sruogeliu dazymas, tai greitu laiku pazadu pasidaryt ax.gif  4u.gif  http://public.fotki....hardonnay5.html ir http://public.fotki....hardonnay4.html (as labai jautri kritikai  ax.gif )

nemaciau .... spejeij isimti... nebuvau swtgl prie kompo , ech , chardonay unsure.gif idek dar syki, jeij gali .. blush2.gif lb jau norisi pamatyti . ax.gif
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 03 15, 16:06)
Paskaicius sia temele uzpludo nostalgija unsure.gif  turejau ir as grazias garbaneles bet va eme viena diena ir nebesigarbanojo verysad.gif  Bet net nezinau kodel taip nutiko, nes nuo mazens mano plaukai linke garbanotis. Maniau gal kirpimas kaltas nes pakeiciau kirpeja savo, o gal permaitinu plaukus hmm nezinau.
Nu va ir pasiguodziau

hmm. kaijp idomeij. niu as nemanau, kad kirpimas gali itakoti .plauku garbanavimasi . .. g.gif
Atsakyti
Maniškiai buvo tiesūs kaip vanduo iki 17 metų, o tada jau pagal nuotraukas matosi kitimas: pradėjo suktis prie smilkinių, atsirado kelios spiralės virš kaktos, ir po vasaros atostogų grįžau į mokslus kaip su cheminiu, visi klausinėjo, kam pasidariau doh.gif lotuliukas.gif
Vaikų gimimas nieko nepakeitė, kaip buvo susibangavę, taip ir liko. Dukra viena tiesiaplaukė, kita nuo gimimo buvo garbanė, paskui pradėjo tiesinti, paskui dredus pasidarė, tai nežinau, kas ten liks iš tų plaukų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 03 15, 14:06)
Paskaicius sia temele uzpludo nostalgija unsure.gif  turejau ir as grazias garbaneles bet va eme viena diena ir nebesigarbanojo verysad.gif  Bet net nezinau kodel taip nutiko, nes nuo mazens mano plaukai linke garbanotis. Maniau gal kirpimas kaltas nes pakeiciau kirpeja savo, o gal permaitinu plaukus hmm nezinau.
Nu va ir pasiguodziau

Ar bandei keist priemones? g.gif gali but kad ir vitaminu truksta rolleyes.gif
Atsakyti
chardonay , niu imesk trumpam ax.gif plaukuciu temoij prisiskaiciau atsiliepimu, taij lb idomu jau pamatyti, kaijp sruogelem atrodo , (kadangi pati dazyti sruogom mastauj, kaijp ir seniau sakiau, )
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 13, 18:15)

monrute , taijp zinoma prasom maloniai prisijungti prie musu . 4u.gif

ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(larigirl13 @ 2009 03 10, 14:20)
Laba diena mielos garbanės mirksiukas.gif
Turejau ir aš garbanotus gražius plaukus, tik va po gimdymo jie kažko nebenori garbanotis taip kaip anksčiau  verysad.gif
Gal atsigaus jie kai nustosiu maitint ir praeis kažkiek laiko? Gal kažkuriai buvo panaši situacija, gal kokių priemonių parekomenduot galit?
Dėkui už patarimus iš anksto.

na ax.gif mano mamos plaukai po gimdymo irgi "issitiesino",o as galvoju kaip cia man bus,ar irgi tas pats variantas g.gif
Atsakyti