Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

nu man tai taip baisu , kai vaikas nardo , as nevedu maziuku , ismoks kai paaugs ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

galiu pasiūlyti savo mažiukus leisti į šokių pamokėles "Coliukė", šokių studijoje "Ballare". Ten priimami vaikai nuo 4 iki 6 metukų. Šokio pamokos pagrindą sudaro baleto žingsneliai suderinami su moderniu šokiu. Mokoma ne tik suvokti muzikos ritmą ir prie jo priderinti judesius, bet ir grakščiai vaikščioti, daryti sukinukus, kojų mostus, špagatus. Šokio kompozicija neatsiejama pamokos dalis. Jei reikės daugiau informacijos, rašykite į až 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sportas -sveikata,už tik proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 11 02, 23:04)
Norejau paklaust-o kai maudosi vonioj irgi bijo vandens? Daugeliui vaikam nepatinka kai pila vandeni ant galvos.Mano kai buvo maza taip zviegdavo,kai plaudavom galva .Jei ir pas jus tas pats,tai reiketu namie ,kai maudote pratintis.Bet kad del sito turetumet atlaisvinti vieta kitam-tai cia tikrai nesamone! Juk tam ir atvedet vaika i baseina,kad ismoktu plaukt ir nebijotu nert.Plaukimo grupes maziesems neturetu but dideles.Trenere ,dirbanti su maziausiais turi but gera psichologe,kad kazkaip ikalbetu vaika tai padaryti.
Maniske pradejo lankyt baseina 5 metu.Bat pas mus sese buvo plaukike,tai vasara jau savarankiskai bandydavo pakartot.Atejus i baseina del to nebuvo problemu,problemu turejom del salcio.  biggrin.gif Jai visada budavo salta tai puse treniruotes sededavo duse,arba isikutijus i ranksluosti.Lanke 2 metus,dabar uzsigrudinus   thumbup.gif 
Dar klausimas-gal jusu vaikas jau spejo susidraugaut su kuo nors grupeje? Gal tas vaikas jau neria? Padeda ir zaidimai-poroje-kas greiciau,ar ilgiau paners? Ar kazkas panasaus.Galima butu ir susikibus uz ranku.Bet tai turi skatint TRENERE!

Papildyta:
QUOTE(smalsi77 @ 2009 11 13, 02:25)
NU NIEKO SAU  doh.gif ar tai ne treneres darbas - ismokinti vaika panerti? tai uz ka jai pinigus mokate? gal, kad ant baseino krasto pastovi?
as lankiau vandens aerobika Misko gatvej, tam didziajam baseine, tai nuo tu vaiku (didesniu) treneriu kraupdavau, rekia ant vaiku, kalba baisiai, pvz "ko cia sedi kaip ant šikano!   doh.gif  man tai baisu buvo. maciau, kaip vienam berniukui liepe panerti ir plaukti, jam nepavyko, tai ta trenere tik akim pavarte ir nuejo, nei patare, nei pamokino, vaiksto aplink ta baseina baisiai nepatenkinta, nepatiko jos man  schmoll.gif

Nesuprantu kaip as cia tik dabar pamaciau jusu zinutes g.gif Kompas kazkaip neismete man sitos temos tarp mano pasirinktuju doh.gif
Tai va. Panert mes taip ir nepanerem baseine pas sia trenere. Na ju sistema yra tokia, kad per keturias treniruotes vaikas privalo panerti jei ne tai kaip ir ate...
Vonios namie mes neturime. Tai tetis pradejo pats eiti su vaiku i baseina. Ir gal po dvieju apsilankymu vaikas panare. Reikejo matyt tik truputi kantrybes. Zodziu jau gal trys men lanko maniskis baseina pas kita trenere toje pacioje misko g. Sekasi neblogai, vaikas noriai eina. Mat sios treneres uzsiemimu specifika labiau manksta vandenyje na aisku ir plaukima. O anos buvo iskart plauk ir siek rezultatu. Tai maniskis nebus matyt is tu siekianciu rezultatu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 20 kovo 2010 - 22:57
Oho kiek baisu dalyku cia prisiskaiciau apie baseinus. Nustebau del tokio treneriu darbo, nes mano pacios vyras mokina vaikus nardyti, su vamzdeliu, po to rimciau. Tai visa laika vandeni pats buna, kaip ismokysi budamas krante smile.gif Nesamone. Be to, daugiau nei 6 -7 vaikai ant vieno trenerio jau sudetinga, nesuziuresi kaip visi ka atlieka. Matyt ne tuos klubus mokymuisi pasirinkot. Jei reikes kam kontaktu Kaune ar Klaipedoj, parasykit, ateisit, pasibandysit vien del palyginimo:)
Atsakyti
labai noreciau leisti vaika i koki sporto bureli ar uzsiemima, bet dar per mazas, 2.5 metu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau pareikškite savo nuomonę atsakingo vartojimo tema. Ačiū smile.gif

Nuoroda cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilteNo: 09 balandžio 2010 - 16:17
QUOTE(LinVik @ 2010 04 08, 11:55)
Oho kiek baisu dalyku cia prisiskaiciau apie baseinus. Nustebau del tokio treneriu darbo, nes mano pacios vyras mokina vaikus nardyti, su vamzdeliu, po to rimciau. Tai visa laika vandeni pats buna, kaip ismokysi budamas krante smile.gif Nesamone. Be to, daugiau nei 6 -7 vaikai ant vieno trenerio jau sudetinga, nesuziuresi kaip visi ka atlieka. Matyt ne tuos klubus mokymuisi pasirinkot. Jei reikes kam kontaktu Kaune ar Klaipedoj, parasykit, ateisit, pasibandysit vien del palyginimo:)

Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui? Kur Kaune lankyti baseina penkiu metu vaikui iskyrus Sporto mokykla Misko gatveje?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2010 04 10, 00:15)
Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui? Kur Kaune lankyti baseina penkiu metu vaikui iskyrus Sporto mokykla Misko gatveje?
4u.gif

Dar vaikus priima Dainavos baseine.
Atsakyti

Tai ka galite pasiulyte Kaune penkiu metu vaikui?

penkiu metu vaikui patarciau isbandyti kendo, raudondvario pl. 113a,

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Ieškojau savo 5 metų vaikui kokio labai vyriško sporto, kuris jam padėtų fiziškai sustiprėti, apsiginti save, išmokti drausmės, pajusti komandos dvasią.
Vat ir atradau ledo ritulio treniruotes. Gyvas sidabras jis pas mane biggrin.gif , tai šis sportas jam kaip tik. Išsikrauna, išsilaksto, išsišokinėja. Po treniruotės būna kaip vandeniu nulietas. Lankydamasis treniruotėse jis tikrai išmoko pakovoti už save. Tai - kontaktinis sportas, berniukai apsistumdo, pasimojuoja lazdom, bet rūbinėje vėl visi kaip vienas thumbup.gif
Teko mums išbandyti ir kitų vaikų agresiją blink.gif
Persikėlėm kitur gyvent ir pakeitėm darželį. Maniškis nuėjo pirmą dieną, o ten jau kolektyvas susidaręs, turi savo vierchą rolleyes.gif Na ir tas vierchas tuoj pat puolė naujoką (maniškį) g.gif
Maniškis iki būrelio buvo labai taikus, muša tai susigužia, biški ranka pamojuoja ir psio unsure.gif
O čia jau nepasimetė, davė atgal ir nemažai. Tai dabar geriausi draugai biggrin.gif Žodžiu berniukai tarpusavyje išsiaiškino cool.gif
O ir šiaip, maniškis buvo toks vaikiškai putlus, o dabar tokie raumenukai išryškėjo biggrin.gif , nes labai rimtai treneriai žiūri į šiuos vaikus - 4 treniruotės per savaitę po 1 valandą kaip ir ne mažai + tuoj prasidės ledo ritulio vasaros dienos stovykla kur bus kviečiami treneriai iš Rusijos, Latvijos. Vaikai treniruosis, mokysis taktikos, važiuos į vichy parką maudytis, žais fulią ir kt.
Liuks, aš labai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mūsų maliukų komanda:
http://www.ledoritul...p...&Itemid=171
Atsakyti
musiskiui dar nera dvieju metuku,bet turbut kaip ir vsii teveliai pasvarstom kur leisim savo atzala tobuleti,hobi atrasti...manau svarbu parodyti vaikui bent pora "keliu" o paskui jis atsirinks pats kas daugiau idomu ax.gif vyras planuoja vestis i futbolo bureli koki,as mastau apie rytu kovos menus... zinoma,pora meteliu dar paalukt teks,bet smagu paplanuoti biggrin.gif
Atsakyti