Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

QUOTE(lile @ 2009 09 21, 15:59)
Oxo kokiame cia baseine taip grieztai smile.gif

Cia tam paciam Misko g. mirksiukas.gif Na vienom mamom gali pasirodyti tai labai grieztai, bet man tai ten visai normaliai. Reikia ir trenere suprast. Vaiku tiek dauk, o ji viena tam vandeni mirksta istisas valandas doh.gif

P.S., bet vaikai baseine visi laimingi. Tai gal ir nera taip grieztai rolleyes.gif
Atsakyti
samsam o jus jau dabar einat i ta baseina, nes mums sake nuo spalio. Mes ir nardyt nemokam, o kiek eidavom, tai ten tik pora berniuku esu macius nardant.
Atsakyti
Mes jau buvom du kartus. Uzrase mus du kart i savaite. Irase i tas grupes, kur buvo vietos. Tai viena diena eina su vaikais 4-5 m, o kita diena su didesniais vaikais gal 5-6 m. Visi vaikai jauciasi vandenyje kaip zuvys. Gal tik viena berniuka maciau, kuris bijojo kisti veida i vandeni (na ir maniskis dar) doh.gif

Na as cia gal per stipriai pasakiau "nardyti", uztenka galva ikisti i vandeni arba plaukti su lentute kai veidas vandenyje. Va smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 22 rugsėjo 2009 - 08:40
Na va issigandusi pasakambinau savo trenerei, tai mes tikrai pradedam nuo spalio smile.gif ir uzrasymas vyksta dar tik dabar.

Maniskes taip keleta kartu esa niurkus padare netycia, oi kiek riksmo buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 22 rugsėjo 2009 - 10:27
Niu gal kas pasikeite g.gif Mano pazystama trenere tai ji susipazinus gerai ir su baseinais ir su Kauno treneriais. Tai kai ji rugpjuti aiskinosi tai suzinojo, kad tik viena trenere Misko g. siais metais uzsiims su tokiais mazais ziopliais biggrin.gif Bet matyt persigalvojo biggrin.gif
O kaip jusiskes treneres vardas ir pavarde? Gal Vilma?

4u.gif
Atsakyti
Nea musiskes vardas Inga. Vilma ten man rodos rimciau ima visus smile.gif O pas mus grupeje pas Inga buna ir vaikuciu kuriu amzius ir 2 metukai. Tai truputi toks atsipalaidaimas buvo, na bent man gal taip atrodo, bet as patenkinta, nenoriu merginu savo atvaidyti keldama joms stresa smile.gif
Atsakyti
O pavarde treneres? Gal reikia pagalvoti ir maniski pas jus pervesti jei priims ax.gif
Atsakyti
Tetis noretu, kad sunus lankytu savigynos kursus. Kaip tik Klaipedoje menu mokykloje tokie yra.
Visu pirma lauksim kol vaikas paaugs smile.gif
O siaip butinai reikia vaikams uzsiemima turet.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Gal kai kurios nesutiks su mano nuomone, bet norėčiau pasiūlyti vaikučius nuo 4-5 metukų leisti į tradicinio karate treniruotes. Pati vedu vaikučiam ir vyresniem treniruotes ir galiu pasakyt, kad vaikams tai patinka thumbup.gif
Jei kam bus įdomu rašykit į az.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 21:35)
Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt... ax.gif  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima?

Cia kaip su trenere susitarsit.Maniske 7 metu jau baige lankyt baseina biggrin.gif Nes pradejo 5 metu ir iskarto dideleme baseine.Labai greitai ismoko plaukt ir uzsigrudino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 09 20, 10:51)
Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.)

Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP schmoll.gif  Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui verysad.gif
PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU... doh.gif

Norejau paklaust-o kai maudosi vonioj irgi bijo vandens? Daugeliui vaikam nepatinka kai pila vandeni ant galvos.Mano kai buvo maza taip zviegdavo,kai plaudavom galva .Jei ir pas jus tas pats,tai reiketu namie ,kai maudote pratintis.Bet kad del sito turetumet atlaisvinti vieta kitam-tai cia tikrai nesamone! Juk tam ir atvedet vaika i baseina,kad ismoktu plaukt ir nebijotu nert.Plaukimo grupes maziesems neturetu but dideles.Trenere ,dirbanti su maziausiais turi but gera psichologe,kad kazkaip ikalbetu vaika tai padaryti.
Maniske pradejo lankyt baseina 5 metu.Bat pas mus sese buvo plaukike,tai vasara jau savarankiskai bandydavo pakartot.Atejus i baseina del to nebuvo problemu,problemu turejom del salcio. biggrin.gif Jai visada budavo salta tai puse treniruotes sededavo duse,arba isikutijus i ranksluosti.Lanke 2 metus,dabar uzsigrudinus thumbup.gif
Dar klausimas-gal jusu vaikas jau spejo susidraugaut su kuo nors grupeje? Gal tas vaikas jau neria? Padeda ir zaidimai-poroje-kas greiciau,ar ilgiau paners? Ar kazkas panasaus.Galima butu ir susikibus uz ranku.Bet tai turi skatint TRENERE!
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 09 20, 11:51)
Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.)

Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP schmoll.gif  Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui verysad.gif
PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU... doh.gif

NU NIEKO SAU doh.gif ar tai ne treneres darbas - ismokinti vaika panerti? tai uz ka jai pinigus mokate? gal, kad ant baseino krasto pastovi?
as lankiau vandens aerobika Misko gatvej, tam didziajam baseine, tai nuo tu vaiku (didesniu) treneriu kraupdavau, rekia ant vaiku, kalba baisiai, pvz "ko cia sedi kaip ant šikano! doh.gif man tai baisu buvo. maciau, kaip vienam berniukui liepe panerti ir plaukti, jam nepavyko, tai ta trenere tik akim pavarte ir nuejo, nei patare, nei pamokino, vaiksto aplink ta baseina baisiai nepatenkinta, nepatiko jos man schmoll.gif
Atsakyti