Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

Labiausiai tai patenkinta uzsiemimu dienom thumbup.gif
Atsakyti
O kokio amžiaus Jūsų vaikučiai? Iki metų metų? g.gif Ar visokių?
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 23, 20:08)

Visokie smile.gif mano 1 metai, kitos kazkurios 9men, daugiau nzn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 10 23, 20:08)

orientuojames nuo kokiu 4 men iki metuku...
na as negaliu tiksliai nusakyti... bus pirmas susitikimas spalio pb ir bus matyt bigsmile.gif
susidomejot, prasom az
Atsakyti
Mes su dukryte nuo 2 ar 3 mėn. lankėm mamų ir kūdikių jogą (www.kjs.lt), Dujotiekio gatvėj, antradieniais ir ketvirtadieniais. Šiaip abiems patiko smile.gif
Atsakyti
sakykit,ar yra kaune mergaiciu krepsinio klubas,ar kazkas panasaus??
Atsakyti
Sveikos mamytes, noriu patrimo. Mano dukrytei bus 9 metai, lankome baseina ir daile, bet pastebejau kad ji labai vykri smile.gif , greit begioja, tai galvoju gal ja reiketu dar papildomai i lengvaja atletika leisti? g.gif O gal koki tenisa g.gif ... Bijau, kad as kol sugalvosiu ir bus per velu. Gal kas patartumete, ka lankyti ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 01 gegužės 2009 - 08:47
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 05 01, 08:46)
Sveikos mamytes, noriu patrimo. Mano dukrytei bus 9 metai, lankome baseina ir daile, bet pastebejau kad ji labai vykri  smile.gif , greit begioja, tai galvoju gal ja reiketu dar papildomai i lengvaja atletika leisti?  g.gif  O gal koki tenisa  g.gif ... Bijau, kad as kol sugalvosiu ir bus per velu. Gal kas patartumete, ka lankyti ? 4u.gif

o as siulyciau i sokius eiti-tegul mokinasi sokt-gali ir pramoginiu,ir visokiu juk bureliu yra...
as leidziu sokt,pas mane ji ir nenustygsta...o cia dar ir judesiu ismoks...
Atsakyti
Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt... ax.gif Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima?
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 20:35)
Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt... ax.gif  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima?

su treneriu taip.tik nuo sesiu m.
bet musu grupej buvo pora vaikuciu,kurie neturejo sesiu m. nu bet toookie judrus ir drasus,as nzn kaip juos treneris paeme,bet su jais jokiu problemu-dabar plauikia,nardo lygiai su didesniais....
siulyciau tartis su treneriu-cia nuo ju viskas priklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 05 11, 22:35)
Man irgi vis dažniau iškyla klausimas, kur man leisti savo vaikį sportuoti. Nes energija liejasi per kraštus, darželyje eina į šokius, bet ten irgi neišsikrauna... Namie vyras sportuoja, tai mano vabalas irgi gula šala, daro atsilenkimus, pasiėmęs svarelius irgi kilnoja. Kažkaip man per anksti dar atrodo kažkur jį leist sportuot... Bet nesinori ir tokio vaiko entuziazmo nepastebėt... ax.gif  Gal kas žinot ar į baseiną tikrai tik 6-7 galima?

Tikrai i baseina galima ir anksciau negu 6-7 m. Kaune yra kiek zinau vienintelis baseinukas tokiems maziems varliams, kur jau su trenere jie mokosi. Kiek zinau priima nuo 5 ar 4 m. Tik zinoma vaikas turi nebijoti vandens ir lipti i baseina drasiai nes kitaip su juo ten niekas nezais, kadangi vaiku labai daug, o trenere viena (Misko g.)

Norejau paklausiti mamyciu. Kada jusu vaikas pradejo nardyti ir kaip to ismoko? Maniskiui tuoj penkeri. Pradejo lankyti baseina su trenere. Labai patinka, labai nori. Bet panerti NIEKAIP schmoll.gif Trenere dave suprasti, kad privalome ismokti panerti nes kitaip nieko nebus reikes uzleisti vieta kitam vaikui verysad.gif
PASIDALINKIT PRASAU SAVO PATIRTIMI, KAIP ISMOKYTI VAIKA NEBIJOTI PANERTI PO VANDENIU... doh.gif
Atsakyti
Oxo kokiame cia baseine taip grieztai smile.gif
Atsakyti