Gal kas patartų greitai būsimam penkiamečiui berniukui kokį sportą Vilniuje? Neturi vaikas kur energijos dėti. Matyt ten darželyje prižiūri, kad visi ramiau būtų, tai namie prasideda... net stogas kilnojasi. Tegu išsilieja ir stiprėja. Gal kas turit kokių patarimų?
QUOTE(Vaidulė @ 2006 09 06, 21:18)
O kas kur kviečia 3mečius ?????????????? Laukiam žinių
Butu smagu, kad kas 3mecius priimtu
QUOTE(Ambrozija @ 2003 07 17, 03:41)
Plaukimas, sportinė ir meninė gimnastika nuo 7-8-erių metų;
Kalnų slidės, šuoliai į vandenį, šuoliai su slidėmis nuo tramplino 9-10 metų;
Fechtavimas, žirgų sportas, irklavimas, šaudymas 12-13 metų;
Boksas ir visos imtynių rūšys 12-14 metų;
Kalnų slidės, šuoliai į vandenį, šuoliai su slidėmis nuo tramplino 9-10 metų;
Fechtavimas, žirgų sportas, irklavimas, šaudymas 12-13 metų;
Boksas ir visos imtynių rūšys 12-14 metų;
keista, is kur tokia info? kiek teko gyvenime susidurti
* geriausias amzius i visas gimtastikas - 4-5 metai
* kalnu slydes - Austrijoj, Slovakijoj 3-meciai slydineja
* kai lankiau jodinejima, jodinejo 7-8 metu vaikai (ant dideliu zirgu)
* kai lankiau kungfu, buvo grupe vaiku 6-7-8 metu
3mecius kartais priima i ivairius sokiu kolektyvus, ypac liaudes sokius. bet tiksliai nezinau i koki. taip pat drasiai galima vesti i vaiku baseina (pvz. Vilniuje Antakalnyje).
Mane jau domina nuo 4 metukų, kur galėčiau šį rudenį savo vaikiną "įdarbinti" Kaune
Gal kas gali plačiau parašyti apie ŠARKUVA, Kauno vaikų sveikatingumo klubą
pradėjau leisti saviškį į plaukimą šeštadieniais. Esu labai patenkinta. Ir vaikas labai mėgsta.
Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ.
Manau baseinas visai gerai, tik, kad manoji dar per maža. O mūsų mieste daugiau nieko ir nerasim
Gal kas veda vaikus i futbolo treniruotes? maniskiui 5-eri ir pirma syki nuejom, tai maziukas dar jis ten, vyresni smarkesni ir siaip supranta, o maniskis nezino nei kur begti - nei kaip zaisti...gal kas susidurete su tuo?
reikia rubu - batu, ne nezinau kur pirkti, nera pas mus sportininku jokiu net draugu tarpe
reikia rubu - batu, ne nezinau kur pirkti, nera pas mus sportininku jokiu net draugu tarpe
Kokie būtų pasiūlymai 5m berniukams Kaune? Baseinas, savigynos treniruotės ar kt.?
O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ...
QUOTE(goshke @ 2008 09 20, 18:29)
O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ...
Yra Mes lankėme raidos centre nuo gimimo iki metukų nu nepasakyčiau, kad pramoko plaukti bet va aš jau moku jį gerai plukdyti. Super sportas raumenukams neįkainojamas Dar žinau, kad poliklinikose būna mamoms su mažyliais bent jau Kaune mūsų rajono poliklinikoje yra Dainavos poliklinikoi Tik nežinau iš kokio jūs miesto taigi forume per paieška paieškok
Beje, kai paaugs sunutis,tai baseinas nr.1 sportas mūsų saraše