Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

Gal kas patartų greitai būsimam penkiamečiui berniukui kokį sportą Vilniuje? Neturi vaikas kur energijos dėti. Matyt ten darželyje prižiūri, kad visi ramiau būtų, tai namie prasideda... net stogas kilnojasi. Tegu išsilieja ir stiprėja. Gal kas turit kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2006 09 06, 21:18)
O kas kur kviečia 3mečius ??????????????  biggrin.gif Laukiam žinių  bigsmile.gif

Butu smagu, kad kas 3mecius priimtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 07 17, 03:41)
• Plaukimas, sportinė ir meninė gimnastika – nuo 7-8-erių metų;
• Kalnų slidės, šuoliai į vandenį, šuoliai su slidėmis nuo tramplino – 9-10 metų;
• Fechtavimas, žirgų sportas, irklavimas, šaudymas – 12-13 metų;
• Boksas ir visos imtynių rūšys – 12-14 metų;

keista, is kur tokia info? kiek teko gyvenime susidurti
* geriausias amzius i visas gimtastikas - 4-5 metai
* kalnu slydes - Austrijoj, Slovakijoj 3-meciai slydineja
* kai lankiau jodinejima, jodinejo 7-8 metu vaikai (ant dideliu zirgu)
* kai lankiau kungfu, buvo grupe vaiku 6-7-8 metu

3mecius kartais priima i ivairius sokiu kolektyvus, ypac liaudes sokius. bet tiksliai nezinau i koki. taip pat drasiai galima vesti i vaiku baseina (pvz. Vilniuje Antakalnyje).
Atsakyti
Mane jau domina nuo 4 metukų, kur galėčiau šį rudenį savo vaikiną "įdarbinti" Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas gali plačiau parašyti apie ŠARKUVA, Kauno vaikų sveikatingumo klubą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pradėjau leisti saviškį į plaukimą šeštadieniais. Esu labai patenkinta. biggrin.gif Ir vaikas labai mėgsta.
Atsakyti
Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ.
Atsakyti
Manau baseinas visai gerai, tik, kad manoji dar per maža. O mūsų mieste daugiau nieko ir nerasim verysad.gif
Atsakyti
Gal kas veda vaikus i futbolo treniruotes? maniskiui 5-eri ir pirma syki nuejom, tai maziukas dar jis ten, vyresni smarkesni ir siaip supranta, o maniskis nezino nei kur begti - nei kaip zaisti...gal kas susidurete su tuo?

reikia rubu - batu, ne nezinau kur pirkti, nera pas mus sportininku jokiu net draugu tarpe unsure.gif
Atsakyti
Kokie būtų pasiūlymai 5m berniukams Kaune? Baseinas, savigynos treniruotės ar kt.?
Atsakyti
O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt unsure.gif . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goshke @ 2008 09 20, 18:29)
O yra kokie baseinai kur kokių metukų priimtų, mokintų plaukiot ir pan ... man taip norisi kad kai jau pradės vaikščiot (dabar jam 8mėn.) mokėtų ir plaukiot... supratimo neturiu ar čia realus dalykas ar ne , bet žadam kast didelę balą pas save sklype, tai saugumo sumetimais būtų nepošalį turbūt  unsure.gif . Gal visgi yra koks nors panašus baseinas mažuliukams ...  ax.gif

Yra mirksiukas.gif Mes lankėme raidos centre nuo gimimo rolleyes.gif iki metukų nu nepasakyčiau, kad pramoko plaukti lotuliukas.gif bet va aš jau moku jį gerai plukdyti. Super sportas raumenukams neįkainojamas bigsmile.gif Dar žinau, kad poliklinikose būna mamoms su mažyliais ax.gif bent jau Kaune mūsų rajono poliklinikoje yra Dainavos poliklinikoi mirksiukas.gif Tik nežinau iš kokio jūs miesto taigi forume per paieška paieškok g.gif
Beje, kai paaugs sunutis,tai baseinas nr.1 sportas mūsų saraše thumbup.gif
Atsakyti