Gal kas žinote, kur Kaune galima lankyti dailųjį čiuožimą?
QUOTE(Jurevaga @ 2005 11 24, 16:30)
Gal kas žinote, kur Kaune galima lankyti dailųjį čiuožimą?
Ledo arenoj Daugiau kaip ir nežinau kur dar danga gali būti.
Gal galit išduot paslaptį, kur jau nuo 2m būtų galima vest berniuką sportuoti Kaune?????? Rašiau čia nurodytu meilu vienai forumietei, bet jokio atsakymo negavau
O labai noriu kur nors savo nenuoramą įtaisyt, kad išsikrautų
O labai noriu kur nors savo nenuoramą įtaisyt, kad išsikrautų
maniskiai zaidzia lauko tenisa(nuo 4 metu), o kadangi abu berniukai - siek tiek veliau leisim i karate
Kaune dailuji ciuozima galima lankyti " Ledo arenoje", ausros 42. Naujokam treniroutes buna pirmadieniais(18val), penktadieniais (17 val) ir sestadieniais(apie 10 val). Dirba su naujokais 5-6 treneres.Siuliciau kreiptis pas trenere EDITA!!!
QUOTE(norge @ 2003 12 05, 14:13)
Noreciau paklausti, gal kas zinote apie vaiku savygynos pamokas?
Viena ausim girdejau, kad tokios yra prie kazkokios sporto mokyklos, dar kazkas panasaus prie stoties yra .
Gal kas bande, gali parekomenduoti? Kiek zinau, tokiose mokyklose vaikus moko, kaip elgtis, jei tenka susidurti su itartinais suaugusiais, jei bando pagrobti, kaip saugiai vaikscioti vienam gatvemis, kieme... Aisku, ir gintis fiziskai ismoko- kaip galima mustis, kaip ne, kaip isvengti smugiu...
Maniske pypliuke sesiamete mustis nemoka, o kartais oi kaip reiketu. Na, kai atsiranda koks degradas ir lodorius seimos , kuris snabzda i ausi visokias slykstynes (koks 8- metis, vyresnes klases), ar pastumia, tai man pries akis iskyla rozine svajone: mano maziuke uzlauzia tokiam bukam stiebui ranka, spiria i tarpukoji ir sako- dar bandysi listi prie manes ar mano draugiu - blogai baigsis:D .
Na, uzsisvajojau . Bet tikrai noreciau, kad mano vaikai moketu apsiginti. Manau, jie neturi ne akimirkos kenteti del kitu tevu nesugebejimo savo vaikus aukleti. Ir ne tik nuo vaiku ismoktu gintis, ir nuo nesveiku suaugusiu taip pat. Ka manot?
Viena ausim girdejau, kad tokios yra prie kazkokios sporto mokyklos, dar kazkas panasaus prie stoties yra .
Gal kas bande, gali parekomenduoti? Kiek zinau, tokiose mokyklose vaikus moko, kaip elgtis, jei tenka susidurti su itartinais suaugusiais, jei bando pagrobti, kaip saugiai vaikscioti vienam gatvemis, kieme... Aisku, ir gintis fiziskai ismoko- kaip galima mustis, kaip ne, kaip isvengti smugiu...
Maniske pypliuke sesiamete mustis nemoka, o kartais oi kaip reiketu. Na, kai atsiranda koks degradas ir lodorius seimos , kuris snabzda i ausi visokias slykstynes (koks 8- metis, vyresnes klases), ar pastumia, tai man pries akis iskyla rozine svajone: mano maziuke uzlauzia tokiam bukam stiebui ranka, spiria i tarpukoji ir sako- dar bandysi listi prie manes ar mano draugiu - blogai baigsis:D .
Na, uzsisvajojau . Bet tikrai noreciau, kad mano vaikai moketu apsiginti. Manau, jie neturi ne akimirkos kenteti del kitu tevu nesugebejimo savo vaikus aukleti. Ir ne tik nuo vaiku ismoktu gintis, ir nuo nesveiku suaugusiu taip pat. Ka manot?
pasiulymas butu leisti vaika i dziudo treniruotes, mergaitems tai priimtina dvikovinio sporto saka.
Gal norite leisti vaikus lankyt plaukimo treniruotes. As pati esu plaukimo trenere dirbu Kaune Silainiu baseine. Treniruotes vyksta pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais nuo 8 iki 9.30. kaina vienam menesiui 21lt. mano kontaktinis e-mailas zarija@one.lt del detalesnes informacijos. tai pat galit skambinti telefonu: 8-655-85224.
QUOTE(Lapas @ 2006 01 14, 19:39)
maniskiai zaidzia lauko tenisa(nuo 4 metu), o kadangi abu berniukai - siek tiek veliau leisim i karate
Lyg supratau, kad Kaune lankote lauko tenisa? Ar vyksta grupiniai uzsiemimai ar individualus? Kur?
Kviečiu 1992-1998 m gimimo vaikus į lengvosios atletikos treniruotes nuo rugsėjo mėn. Kaune l.a. manieže Aušros 42. papildoma info tel.860091519, arba galite rašyti į AŽ.
Sūnus labai aktyvus, iš lauko negali parsivaryti, o ten žaidzia fulę su draugais, net įėjęs i kambarį spardo kamuolį į sieną, o pas mus tokių maziukų niekur nenuvesi.
Kvieciu vaikus lankyt plaukimo treniruotes. As pati esu plaukimo trenere dirbu Kaune Silainiu baseine. Treniruotes vyksta pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais nuo 8 iki 9.30. kaina vienam menesiui 21lt. mano kontaktinis e-mailas zarija@one.lt del detalesnes informacijos, tai pat galit skambinti telefonu: 8-655-85224.
O kas kur kviečia 3mečius ?????????????? Laukiam žinių