Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir sportas

manau reiks Liepa-Marija pradet leisti i sokiu pamokas(nes labai jau megsta strikinet pagal muzika),tik nzn kur tokius mazius moko sokt g.gif
Atsakyti
tai va viska suzinojau apie sportus Kaune.

Yra mokykla, vadinasi Kauno centro sporto mokykla

adresas Misko 1A, ten yra ir menine ir sportine gimnastika, stiprus krepsinis, baseinas atrodo, dar kazkas. Gali lankyti ir berniukai ir mergaites, skirtingo amziaus.

kadangi klausinejau apie menine gimnastika, tai sake kad yra daug stipriu treneriu, kiekviena treniruoja tam tikro amziaus mergaites, zodziu kita informacija tel 423087 (p. A. Simonaviciene)
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 04 15, 20:35)
tai va viska suzinojau apie sportus Kaune.

Yra mokykla, vadinasi Kauno centro sporto mokykla

adresas Misko 1A, ten yra ir menine ir sportine gimnastika, stiprus krepsinis, baseinas atrodo, dar kazkas.  Gali lankyti ir berniukai ir mergaites, skirtingo amziaus.

kadangi klausinejau apie menine gimnastika, tai sake kad yra daug stipriu treneriu, kiekviena treniruoja tam tikro amziaus mergaites, zodziu kita informacija tel 423087 (p. A. Simonaviciene)

As rekomenduoju jei i menine gimnastika,tai geriau leist 5-6 metu,nes kas veliau(kaip kad atsitiko mano dukrai)tai jau nepriima i A kategorija,o tai isijautusiai mergaitei labai skaudu.B kategorija tai ten del grakstumo,laikysenos ir t.t.,o A kategorija tai siekiant aukstumu su visais lankstumais.
Atsakyti
Aš savo mažę vedžiojau į muzikos pamokėles. Jai labai patiko. Ji pas mane tikras gyvsidabris, tai labai tokie užsiėmimai į naudą. Netgi galvoju, gal ir kokiu sportu galėtų užsiimti, bet niekur neradau jokių skelbimų, kur tokius mažiukus priimtų... sad.gif
Atsakyti
Jei vaikas pamegs sportuoti nuo mazu dienu, vadinasi jis neaptings kai paaugs thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės, mano Lorenas irgi gyvsidabris 4m, gal kas žino kur kokį sportą galima lankyti Klaipėdoje? ax.gif
Atsakyti
Klaipėdietėėėėės kur jus? help.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 06 20, 15:41)
Aš savo mažę vedžiojau į muzikos pamokėles. Jai labai patiko. Ji pas mane tikras gyvsidabris, tai labai tokie užsiėmimai į naudą. Netgi galvoju, gal ir kokiu sportu galėtų užsiimti, bet niekur neradau jokių skelbimų, kur tokius mažiukus priimtų... sad.gif

Labas, Jei norite sužinoti apie dvimetukų ir kiek vyresnių mažylių kūno kultūros (sporto) užsiėmimus Kaune galite rašyti almakisieliene@takas.lt
Labas,Chilli, gal tai mes ir buvom.Šiaip tai mes pradedam sportuoti su maždaug dvimetinukais. Almutė
Atsakyti
Mano pirmokėlis dabar,tai tiek visko nori lankyti krepšinį,sportinius šokius,na žodžiu kas ką pasiūlo doh.gif Vasarą tarėmės kad lankys baseiną,bet dabar jau nežino ko jam reikia.
Bet turim maža problemėle,reikia pakoreguoti laikysena,kaip čia kažkas minėjo,kad galima daryti pratimukus namie,gal kas žinote kokius.Ir kokios sporto šakos mums padėtų,svarbiausia kad nepakenktų.Man rodos,kad krepšinis nelabai tiktų.Gal kur būtų galima pasiskaityti inete ax.gif
Atsakyti
Dėl laikysenos nueikit pas vaikų ortopedą (pasiklausinėk Kaune kur geresnis, Vilniuj, tai pas Saniuką mirksiukas.gif ), labai gražiai parodo kokius, kaip ir kiek pratimukų daryti namuose. Parodo kaip taisyklingai su hanteliais mankštintis.(tik ne už dyką, aišku g.gif )
O baseinas būtų labai super thumbup.gif Bet aišku normalios treniruotės, o ne turkštis kokiam varlinyke. Girdėjau Kaune sporto mokykloj tik 20 lt/mėn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2005 09 11, 07:51)
Dėl laikysenos nueikit pas vaikų ortopedą (pasiklausinėk Kaune kur geresnis, Vilniuj, tai pas Saniuką mirksiukas.gif ),  labai gražiai parodo kokius, kaip ir kiek pratimukų daryti namuose. Parodo kaip taisyklingai su hanteliais mankštintis.(tik ne už dyką, aišku g.gif )
O baseinas būtų labai super thumbup.gif Bet aišku normalios treniruotės, o ne turkštis kokiam varlinyke. Girdėjau Kaune sporto mokykloj tik 20 lt/mėn thumbup.gif

O konsultacija pas daktara,kiek maždaug kainuotų,pasiūlė man į ortopedinį Kaune apsilankyti.Gal kas buvot,gal kokį daktara ten žinot?
Atsakyti
Žinau, kad Vilniuj 50 lt į vokelį davė unsure.gif Bet buvo jo darbo vietoj, klinikose, beto kol konsultavo tai juk nežinojo kiek duos g.gif
Manyčiau neoficialiai 20 lt pilnai pakanka.
Atsakyti